ske 1120 Napisano Novembar 7, 2023 Zainteresovan, 439 postova Lokacija: bg Motocikl: k9 Prijavi odgovor kao problematičan Procitao sam u temi da se pominju zmije,, ali bas da se ceka polovina novembra...? Pa vajda zmije zakuntaju i malo ranije A i koliko sam cuo zmije se uglavnom plase ljudi, pa nekako mislim da bi pobegle i sakrile se kad bi naislo 50ak ljudi. Lepa je akcija i steta sto ce dosta ljudi da odustane zbog loseg vremena. Ja bih bas voleo da idem i da upoznam ljude sa ovog foruma, a i sama voznja do tamo je lepa, ali se plasim da vozim po hladnom i kisnom vremenu. Ne plasim se da cu da se smrznem, nego hladan asfalt, hladne gume, jos ako je kisa, pa mokro, klizavo, plasim se pada. Ustvari, plasim se posedica pada. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bigor 7787 Napisano Novembar 7, 2023 Drug član, 2962 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Super Tenere 750 Prijavi odgovor kao problematičan Jbg ja se plasim zmija opet Ne stvarno, ka bi poskoka vidjeo gore, cini mi se da bi aterirao onde kod babe Послато са 2303CRA44A помоћу Тапатока 1 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
тене рас 280 Napisano Novembar 7, 2023 (promenjeno) Svrati ponekad, 184 postova Lokacija: Бор Motocikl: Yamaha XTZ660 Tenere Prijavi odgovor kao problematičan можда од користи, наше најотровније шарка и поскок баш треба имати лошу срећу да буду смртоносне, сав отров количински што имају је ризичан, кад лове целу сезону храну оне то дозирају по мало (почетком и крајем сезоне најмање су отровне) ако угризу и то мало остане на тканину, не дирајте их оне су наш дар природе, не нападају ако се не нагазе Promenio Novembar 7, 2023 član тене рас 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BaneVuk58 8343 Napisano Novembar 8, 2023 (promenjeno) Solo Rider, 3197 postova Lokacija: Sremčica Motocikl: Yamaha FJR 1300 A Prijavi odgovor kao problematičan Posle 42 godina braka ....ni anakonde se više ne plašim edit: Jedino što me plaši je ova vremenska prognoza.....ne ide nam baš na ruku Promenio Novembar 8, 2023 član BaneVuk58 2 9 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexandra995 4606 Napisano Novembar 8, 2023 Drug član, 1183 postova Lokacija: Leskovac Motocikl: Honda CBF 1000A ABS '07 Prijavi odgovor kao problematičan I ja bi najverovatnije došla da dan traje duže i da je lepo vreme. Imam najmanje 3 sata i 250km po pravcu, a sad baš nije vreme za duži put. 3 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BaneVuk58 8343 Napisano Novembar 8, 2023 Solo Rider, 3197 postova Lokacija: Sremčica Motocikl: Yamaha FJR 1300 A Prijavi odgovor kao problematičan Ostrvica bi trebala da se prebaci na termin pogodan i za kampovanje...da bude opcija sa noćenjem što bi po mome dobilo neku drugu dimenziju. Eto ideja 2 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Forsberg 4751 Napisano Novembar 8, 2023 Drug član, 1024 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda VFR 800 FI 2000. Prijavi odgovor kao problematičan Polovina septembra pravi termin. A što se tiče zmija, kad osete koračanje i jedne osobe, pomeriće se. Baš moraš da budeš ozbiljno bahat ili da nemaš sreće da te ujedu. Ja sam na dve šarke naleteo u Turskoj, i to sam svatio po šuškanju repića i onda šuškanju trave kad su se sklonile "na sigurno". 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bigor 7787 Napisano Novembar 8, 2023 Drug član, 2962 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Super Tenere 750 Prijavi odgovor kao problematičan Sta znam, neka Ostrvice, hajmo mi do godine organizovati drugu voznju i kampovanje, npr od petka do nedelje. Avgust bi bio idealan, a i vjerujem da bi se tako nesto primilo kao i Ostrvica, pa postalo tradicija bajkerskog kampovanja.Послато са 2303CRA44A помоћу Тапатока 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arso 2454 Napisano Novembar 8, 2023 Narod koji bira lažove i lopove nije žrtva već saučesnik!, 2003 postova Lokacija: Čačak Motocikl: Yamaha XTZ 750 Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan "pa postalo tradicija bajkerskog kampovanja" A šta ćemo mi koji nismo bajkeri a vozimo motore? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bigor 7787 Napisano Novembar 8, 2023 Drug član, 2962 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Super Tenere 750 Prijavi odgovor kao problematičan Hajde bre, nismo ni mi bajkeri na kraj srca, prihvaticemo i vas Послато са 2303CRA44A помоћу Тапатока 1 1 2 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arso 2454 Napisano Novembar 8, 2023 Narod koji bira lažove i lopove nije žrtva već saučesnik!, 2003 postova Lokacija: Čačak Motocikl: Yamaha XTZ 750 Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bigor 7787 Napisano Novembar 8, 2023 Drug član, 2962 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Super Tenere 750 Prijavi odgovor kao problematičan Ma realno kakav i ja bajker, ove godine vozio na taj gulas i nesto malo po parohiji, nisam presao 1000km Послато са 2303CRA44A помоћу Тапатока 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bole37 5686 Napisano Novembar 8, 2023 Drug član, 853 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Sashac XJR 1300 black demon. Prijavi odgovor kao problematičan Mi smo se ove godine 4 puta popeli... 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ske 1120 Napisano Novembar 8, 2023 Zainteresovan, 439 postova Lokacija: bg Motocikl: k9 Prijavi odgovor kao problematičan @Bole37Jel bio zmija? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bole37 5686 Napisano Novembar 8, 2023 Drug član, 853 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Sashac XJR 1300 black demon. Prijavi odgovor kao problematičan Nije. Bilo je prosle godine. dosta se i ljudi penjalo... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ПИпезос 8239 Napisano Novembar 8, 2023 Drug član, 557 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: HONDA Africa Twin CRF1000 DCT (2016), BMW C 400 GT (2020) Prijavi odgovor kao problematičan Малопре причах са другаром који је планинар, каже да су ове године били неколико пута на Острвици током лета и нису наишли на змије. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BaneVuk58 8343 Napisano Novembar 8, 2023 Solo Rider, 3197 postova Lokacija: Sremčica Motocikl: Yamaha FJR 1300 A Prijavi odgovor kao problematičan Малопре причах са другаром који је планинар, каже да су ове године били неколико пута на Острвици током лета и нису наишли на змије.Ostavili su žene kod uštipaka Bane loneridersa osmehom i stolicom 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 10274 Napisano Novembar 8, 2023 Ne silazi, 2353 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125 & Scarabeo 400i, Kawa ER-5 Prijavi odgovor kao problematičan Prošle godine i zmija, i bajkera. Ove godine nema zmija, a slaba vajda i od bajkera... 3 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2021 Napisano Novembar 8, 2023 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Kako god... Mozda i bolje da bude manja guzva... Nas domacin, deda Zivomir ima zdravstvenih problema, mislim da mu je noga amputirana... Treba da ide na rehabilitaciju tako da nece verovatno biti tamo u subotu. 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bigor 7787 Napisano Novembar 8, 2023 Drug član, 2962 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Super Tenere 750 Prijavi odgovor kao problematičan Pa ne moramo ni ici na te ustipke kada je vec takva situacija. Vec vrijeme nikako ne obecava, pratim stalno. Ako bas i ne bude pljuskova ponesemo neke klope sa sobom, pa onde ispod Ostrvice cini mi se ima par stolova tako da se mozemo i tu okrepitiПослато са 2303CRA44A помоћу Тапатока 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 10274 Napisano Novembar 8, 2023 Ne silazi, 2353 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125 & Scarabeo 400i, Kawa ER-5 Prijavi odgovor kao problematičan Možda je moj komentar malo neumesan, šala je... Nisam se ranije oglašavao u ovoj temi jer jednostavno nisam siguran da li mogu da dođem. Pratio sam odlazak i prošle godine (bez komentarisanja), isto želeo da idem, ali...jbga. Volim druženje, čak sam pre 10 dana i pričao sa Sašac u vezi Ostrvice da je lepo, da treba otići, videti, osetiti planinu ... Nije mi problem ni vožnja po kiši, samo da je u plusu. Ne bih ni pokušao da se penjem jer ne mogu, za ostalo sam tu... Ne znam ni što ovo sve pišem. Znam gde je mesto sastanka, pa se možda i vidimo ! 3 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2021 Napisano Novembar 8, 2023 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Ko god dosao, dobro dosao! Sto se tice ekipe koja se ne penje, Zivanovici insistiraju da ce posluzenja biti. Naravno, to ne treba da bude primarni razlog za putovanje. 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lestra 2359 Napisano Novembar 9, 2023 Zainteresovan, 627 postova Lokacija: Bg-Ar Motocikl: Africa Twin CRF1000L Prijavi odgovor kao problematičan Ako uspem da pobegnem cekam vas na Garaskom jezeru kao i prosle godine. Samo sto je ove godine Gilera zaduzena za Ostrvicu, mama joj nije registrovana Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BaneVuk58 8343 Napisano Novembar 9, 2023 Solo Rider, 3197 postova Lokacija: Sremčica Motocikl: Yamaha FJR 1300 A Prijavi odgovor kao problematičan pre 44 minuta, lestra je napisao: Ako uspem da pobegnem cekam vas na Garaskom jezeru kao i prosle godine. Samo sto je ove godine Gilera zaduzena za Ostrvicu, mama joj nije registrovana Aaaaaa pa ne može to tako....šta sad to treba da znači...mislim stvarno....nemam reči....ako sam nešto izostavio dodaj 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BokyBoy 17611 Napisano Novembar 9, 2023 Vozim motor, nisam BAJKER, 2425 postova Lokacija: BGD-LHS Motocikl: Kawasaki Ninja ZZR1400 '09 ABS aka Black Widow Prijavi odgovor kao problematičan pre 46 minuta, lestra je napisao: pre 1 minut, BaneVuk58 je napisao: ako sam nešto izostavio dodaj ove godine Gilera zaduzena za Ostrvicu, mama joj nije registrovana ...tata opet kasni sa alimentacijom...ccc... 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...