Luka9905 2108 Napisano Septembar 28 Drug član, 406 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki sv650N, Honda Hornet 900 Prijavi odgovor kao problematičan 30 minutes ago, mick said: mislim na takvu izvedbu isključivo služi za zaštitu delova motocikla a dodatak koji se tebi ne sviđa estetski (sa čim nemam ništa protiv) je dodatak koji štiti vozača što je meni bitnija priča Da budem iskren, nisam o tome razmišljao, niti sam to znao. Mislio sam da je namena u celosti zaštita motora. Hvala ti! Drago mi je iz tvog primera da imaju svrhu i kvalitet, da nije postavljeno samo da bi se ispratio trend ili pružilo više opreme nego što pružaju japanci. To je + Razmišljam aktivno da kupim kineza, čitam po forumu o svim modelima i generalno, do sada, deluje sve to više nego korektno. Dopada mi se što noviji modeli koriguju greške prethodnika, ali da ne idem u dubiozu i otvaram priču o tome zašto kinez... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mick 4436 Napisano Septembar 28 Drug član, 2826 postova Lokacija: Beograd Motocikl: TRK502X, SVT650X...VOGE DS900X Prijavi odgovor kao problematičan Pazi, iz trenutne perspektive mogu reći da se sa alavošću prodavaca japanaca i evropljana na tržištima poput našeg kinezi nahvataše kajmaka. Gledam trenutne cene recimo Afrike u Sloveniji...postsezonska prodaja 13.590e! Recimo u Austriji trenutno se Voge DS900X sa komplet koferima i komplet dodatnim setom svih plastika motora prodaje za 11.499e. Sa tim cenama i da se zamisliš oko kupovine jednog ili drugog...Kod nas, čista otimačina kod Delte i ostalih...prosto se ne isplati. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Luka9905 2108 Napisano Septembar 28 Drug član, 406 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki sv650N, Honda Hornet 900 Prijavi odgovor kao problematičan Ovako ću da testiram demo vozilo Gabriel (tubarão) (@gabrielvlog__) • Instagram reel WWW.INSTAGRAM.COM 502K likes, 2,040 comments - gabrielvlog__ on September 26, 2025: "- pensamentos intrusivos". Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nuk 448 Napisano Septembar 28 Svrati ponekad, 407 postova Lokacija: NS Motocikl: Voge SR3, Aprilia Scarabeo 125, Voge DS625X Prijavi odgovor kao problematičan Kad sedneš na demo vozilo shvatiš da su mnogi pre tebe već to testirali 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...