zander 13 Napisano Septembar 17, 2006 U prolazu, 39 postova Lokacija: BGD Motocikl: BMW R1200GS ADV Prijavi odgovor kao problematičan E pa Chala razbaco si se ko stajsko djubre po svim forumima. Eto i mene na "domaci" forum. Nadam se da cemo se videti na party-ju u ZG 10.10. Pozz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dr.chala 3 Napisano Septembar 20, 2006 Zainteresovan, 541 postova Lokacija: Zagreb Prijavi odgovor kao problematičan Nastavak:Iz Albi nastavljamo prema Millau: Zbog ove slike bih te najradije ubio! JA SAM HTEO TAMO PRVI DA STIGNEM!!! Pizdo! :finger: :mrgreen: :antiwar: Imaš ti još žganaca za pojest prije ... A istina...ako pustaju samo kilaze 100+' date=' onda ce mi trebati jos koja godina da dostignem takvu velicinu. :mrgreen: Ima li jos nesto u planu do kraja sezone? Mozda ulovim 5,6 dana do kraja septembra :?[/quote'] Danas i svake srijede Offroad!U nedjelju do Murtera,povratak u ponedjeljak! 30.09. Offroad u Jankovcu kraj Našica! 7.10. DDK i party u Pitu-ovo ako ikako možete obavezno posjetite! Motohappening na Grobniku u 10.mjesecu!I ak bude još koji suhi vikend do zime možda prasnut do Gashe ili barem do Splita! :wink: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AnteK 598 Napisano Septembar 20, 2006 Drug član, 1363 postova Lokacija: okolica Osijeka, RH Motocikl: Tuareg 660 Prijavi odgovor kao problematičan 30.09. Offroad u Jankovcu kraj Našica! Ovo ja organiziram' date=' lijepa vožnjica kombinirano makadam/blato/asfalt. Ako ima zainteresiranih slobodno se pridružite, može da se doðe do mene u petak naveèer, prespava i u subotu ujutro djibrimo ! 7.10. DDK i party u Pitu-ovo ako ikako možete obavezno posjetite! E da, isto vrijedi i za ovo. Ja sam tamo obavezno na party-ju, no DDK preskaèem, neæu da mi vampiri vade krv (èitaj: pun sam alergena pa nije humano da netko drugi dobije od mene ) !! Pablo, Dane, Dexter ?? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dane 27 Napisano Septembar 21, 2006 U prolazu, 94 postova Lokacija: CH vise Srbija Motocikl: imam ih vise Prijavi odgovor kao problematičan tura za svaku pohvalu slike su strava :wink: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dr.chala 3 Napisano Septembar 21, 2006 Zainteresovan, 541 postova Lokacija: Zagreb Prijavi odgovor kao problematičan 30.09. Offroad u Jankovcu kraj Našica! Ovo ja organiziram' date=' lijepa vožnjica kombinirano makadam/blato/asfalt. Ako ima zainteresiranih slobodno se pridružite, može da se doðe do mene u petak naveèer, prespava i u subotu ujutro djibrimo ! 7.10. DDK i party u Pitu-ovo ako ikako možete obavezno posjetite! E da, isto vrijedi i za ovo. Ja sam tamo obavezno na party-ju, no DDK preskaèem, neæu da mi vampiri vade krv (èitaj: pun sam alergena pa nije humano da netko drugi dobije od mene ) !! Pablo, Dane, Dexter ?? Kak sad asfalt,pa jel offroad meeting ili ...? :roll: Onda bum došel sa Stromom,na CR-ki sam ionak prebrz! Šalim se AnteK,najizglednije je da dolazim sa KTM EXC 450 danas kupljenim od strane Franca! :wink: Sam da bu lepo vreme! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pablo 1745 Napisano Septembar 21, 2006 Vlasnik sajta, 5347 postova Lokacija: Beograd, Srbija Motocikl: BMW R1200 GS Adv, S1000RR; Beta 350RR Prijavi odgovor kao problematičan E da' date=' isto vrijedi i za ovo. Ja sam tamo obavezno na party-ju, no DDK preskaèem, neæu da mi vampiri vade krv (èitaj: pun sam alergena pa nije humano da netko drugi dobije od mene ) !! Pablo, Dane, Dexter ??[/quote'] Aj da vidimo vremensku prognozu, planirao sam da se provozam do Zg-a, a i obecao sam Dariju vec... Prilika je super. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AnteK 598 Napisano Septembar 21, 2006 Drug član, 1363 postova Lokacija: okolica Osijeka, RH Motocikl: Tuareg 660 Prijavi odgovor kao problematičan Aj da vidimo vremensku prognozu' date=' planirao sam da se provozam do Zg-a, a i obecao sam Dariju vec... Prilika je super.[/quote'] To bi bilo OK, moš kod mene u petak naveèer pa ujutro pichimo u ZGB lokalnim cestama, cca. 250 km do ZGB, vozim ko Miško Krstiæ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dr.chala 3 Napisano Septembar 22, 2006 Zainteresovan, 541 postova Lokacija: Zagreb Prijavi odgovor kao problematičan Evo ovako Boban iliti Zander me kontaktirao u vezi smještaja za 07.10.2006. za DDK4! Nisam imal mjesta kod sebe , pa sam rezervirao ovo: http://www.motori.hr/forum/index.php/topic,21257.0.html Dakle stan je slobodan od 06.10.-09.10. i rezerviran!Skupite se i dojurite!Kontaktirajte Zandera!Ukoliko æe Vas biti više od broja kreveta ponesite vreæe za spavanje! Cijena je smješna za tak nekaj , tak da ne bi smjelo biti problema (financijskih)!Za klopu ne brinite , jer bu bilo na Partyju! Vodiè bum ja! :wink: Link na DDK4: http://www.motori.hr/cgi-bin/cl.rr?id=1538&tab=vrh Ovdje se možete prijaviti: http://www.motori.hr/forum/index.php/topic,26430.0.html Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
D@rio 0 Napisano Septembar 22, 2006 U prolazu, 9 postova Lokacija: Zagreb Motocikl: Honda Varadero XL1000V Prijavi odgovor kao problematičan Aj da vidimo vremensku prognozu' date=' planirao sam da se provozam do Zg-a, a i obecao sam Dariju vec... Prilika je super.[/quote'] ajde, ajde vec je i vrijeme. Samo javi tako da znam isplanirat slobodan vikend obzirom da bi u subotu trebao radit Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dane@ 98 Napisano Septembar 26, 2006 Drug član, 1777 postova Lokacija: Sibir Prijavi odgovor kao problematičan AnteK, daj malo vise info o turi koju organizujes sad za vikend. Gde, koliko km, kakav teren, koji uslovi... Nesto se razmisljam da dodjem, kazu bice lepo vreme za vikend... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AnteK 598 Napisano Septembar 27, 2006 Drug član, 1363 postova Lokacija: okolica Osijeka, RH Motocikl: Tuareg 660 Prijavi odgovor kao problematičan AnteK' date=' daj malo vise info o turi koju organizujes sad za vikend. Gde, koliko km, kakav teren, koji uslovi... Nesto se razmisljam da dodjem, kazu bice lepo vreme za vikend...[/quote'] Nije puno km, oko 100 km van asfalta i nešto po njemu. Kiše nije bilo dosta dugo pa su putovi suhi - tvrdi makadam i tvrda zemljana cesta, možda ponegdje malo blata, no ništa strašno. Vozimo iz Našica po Krndiji i Papuku do izletišta Jankovac. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dane@ 98 Napisano Septembar 27, 2006 Drug član, 1777 postova Lokacija: Sibir Prijavi odgovor kao problematičan kad je tacno to? i koliko je to od teb daleko, da mogu da preracunam, zbog dolaska i ukupne km? Uf, uf tvrd makadam i zemlja to volim, a i gume mi sad lice na supermoto pa za drugo i nisu. el ima jos neko da bi isao? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AnteK 598 Napisano Septembar 27, 2006 Drug član, 1363 postova Lokacija: okolica Osijeka, RH Motocikl: Tuareg 660 Prijavi odgovor kao problematičan kad je tacno to?i koliko je to od teb daleko' date=' da mogu da preracunam, zbog dolaska i ukupne km?[/quote'] Sada u subotu, 30.09. Od BG do mene preko NS i Iloka je oko 210 km, a polazna toèka ( Našice ) su 30 km od mene. Ako zapadneš, gurat æemo te, bit æe nas dovoljno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
koma 736 Napisano Septembar 27, 2006 Zainteresovan, 795 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan ja u subotu idem za Zagreb pa cu gledati da se negde nadjemo,sada je to strom pa nije to najbolja tura za mene ali ako je tvrdi makadam idem i ja,ipak to nije cucavac da bi se brinuo ...ne volim samo sto nisam stavio rolbarove a teska je mrcina.. dakle Antek javljam ti se ja u petak pa ce da se organizujemo da se barem negde nadjemo popodne u kafani na pivu ako ne van puta... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AnteK 598 Napisano Septembar 27, 2006 Drug član, 1363 postova Lokacija: okolica Osijeka, RH Motocikl: Tuareg 660 Prijavi odgovor kao problematičan ja u subotu idem za Zagreb pa cu gledati da se negde nadjemo' date='sada je to strom pa nije to najbolja tura za mene ali ako je tvrdi makadam idem i ja,ipak to nije cucavac da bi se brinuo ...ne volim samo sto nisam stavio rolbarove a teska je mrcina..dakle Antek javljam ti se ja u petak pa ce da se organizujemo da se barem negde nadjemo popodne u kafani na pivu ako ne van puta... [/quote'] OK, javi se u petak. Nije ovo ruta za Stroma, zaboravi. Za Africu još da, stvar je vozaèa. Ne kažem da se sa Stromom ne može, može, no ja osobno ne bih. Možemo se vidjeti popodne negdje oko Požege ili još bolje u Našicama, skreneš sa autoceste u Lužanima i pratiš znakove za Našice ( 60 km od autoceste ). Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djura 28 Napisano Septembar 27, 2006 Drug član, 2245 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Koma zajebi ove skakavce, ti sad imas ozbiljan motor. Covek je izmislio asvalt da ne bi isao tuda kuda idu oni Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Luka 4 Napisano Septembar 27, 2006 Svrati ponekad, 193 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Nije ovo ruta za Stroma' date=' zaboravi. Za Africu još da, stvar je vozaèa. Ne kažem da se sa Stromom ne može, može[/quote'] AnteK, ja mislim da ces ti posle ovog komentara imati i Stroma i Afriku u drustvu za vikend, ...... Dane, Koma, gde ste? p.s. dane vec verovatno steluje suspenziju, montira dodatni rezervoar, skida db killer.....dok Koma pije pivo verovatno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
koma 736 Napisano Septembar 28, 2006 Zainteresovan, 795 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Nije ovo ruta za Stroma' date=' zaboravi. Za Africu još da, stvar je vozaèa. Ne kažem da se sa Stromom ne može, može[/quote'] AnteK, ja mislim da ces ti posle ovog komentara imati i Stroma i Afriku u drustvu za vikend, ...... Dane, Koma, gde ste? p.s. dane vec verovatno steluje suspenziju, montira dodatni rezervoar, skida db killer.....dok Koma pije pivo verovatno vala da znas,nema vise cukanja po srafcigeru da podignem motor,lepo okrenes koturcic i on sam se podigne,pametan mi mali,pun senzora i hidraulike al kad se bude zakasljao ima da obnovim gradivo sa etf-a ali sad mora da se uzme jedna cvaja od 250cc,mogu i prikolicu i nju da povucem sa stromicem kad krenem u sumu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dane@ 98 Napisano Septembar 28, 2006 Drug član, 1777 postova Lokacija: Sibir Prijavi odgovor kao problematičan ja u subotu idem za Zagreb pa cu gledati da se negde nadjemo' date='sada je to strom pa nije to najbolja tura za mene ali ako je tvrdi makadam idem i ja,ipak to nije cucavac da bi se brinuo ...ne volim samo sto nisam stavio rolbarove a teska je mrcina..dakle Antek javljam ti se ja u petak pa ce da se organizujemo da se barem negde nadjemo popodne u kafani na pivu ako ne van puta... [/quote'] OK, javi se u petak. Nije ovo ruta za Stroma, zaboravi. Za Africu još da, stvar je vozaèa. Ne kažem da se sa Stromom ne može, može, no ja osobno ne bih. Možemo se vidjeti popodne negdje oko Požege ili još bolje u Našicama, skreneš sa autoceste u Lužanima i pratiš znakove za Našice ( 60 km od autoceste ). Iskustva mi fali, ali zato talenta ne manjka :D:D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AnteK 598 Napisano Septembar 28, 2006 Drug član, 1363 postova Lokacija: okolica Osijeka, RH Motocikl: Tuareg 660 Prijavi odgovor kao problematičan Iskustva mi fali' date=' ali zato talenta ne manjka :D:D[/quote'] I meni fali iskustva, što više voziš to vidiš da je znanje krhko a potrebe za uèenjem velike. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pedriic 1 Napisano Septembar 28, 2006 Svrati ponekad, 436 postova Lokacija: BGD Prijavi odgovor kao problematičan ja u subotu idem za Zagreb pa cu gledati da se negde nadjemo' date='sada je to strom pa nije to najbolja tura za mene ali ako je tvrdi makadam idem i ja,ipak to nije cucavac da bi se brinuo ...ne volim samo sto nisam stavio rolbarove a teska je mrcina..dakle Antek javljam ti se ja u petak pa ce da se organizujemo da se barem negde nadjemo popodne u kafani na pivu ako ne van puta... [/quote'] Cucavac ili solja, ako ti na tu stranu krene asocijacija, nisu bas ni daleko. Izvinjavam se, morao sam. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dane@ 98 Napisano Septembar 30, 2006 Drug član, 1777 postova Lokacija: Sibir Prijavi odgovor kao problematičan Evo, sedim, gledam forum sunce napolju i ocu da umrem od nerviranja. Dogovorio se sa AnteKom sve za danas, u 8 ujutru kod njega, 230km od Beograda. Navio sat na 4 i 30, ustao, istusirao se, spakovao stvari opremio se i da uzmem pasos... DOOOOOOOOUUUUUUP (sto bi reko Homer), a pasos u slovenackoj ambasadi na viziranju. Najgore je sto vec 3 dana planiram da idem i na kraj pameti mi nije bilo da nemam pasos. I tako vezba ranog spremanja za put uspesno zavrsena, raspakovo stvari i nazad u krevet. Jos je Koma otiso u Zagreb i trebali posle ture da se nadjemo pa zajedno nazad. Ko nema u glavi, nema nigde SAD OCU DA SKRENEM!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pablo 1745 Napisano Septembar 30, 2006 Vlasnik sajta, 5347 postova Lokacija: Beograd, Srbija Motocikl: BMW R1200 GS Adv, S1000RR; Beta 350RR Prijavi odgovor kao problematičan Momci, al smo ovde svi otisli u duboki off.... Otvarajte nove teme o vasim planovima za putovanja, ovo nema smisla... :? :x Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...