ironhorse 1816 Napisano Jun 19 Zainteresovan, 372 postova Lokacija: NBG Motocikl: R1150GS Prijavi odgovor kao problematičan Da li postoji mogućnost ovako nešto da se uradi? I kako bi to držalo s obzirom na to da je u pitanju površina koja je često izložena vlazi, prljavštini itd...? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexandra995 4566 Napisano Jun 19 Drug član, 1171 postova Lokacija: Leskovac Motocikl: Honda CBF 1000A ABS '07 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav @ironhorse, Verujem da bi mogla da drži 2 godine u tim uslovima, za duže od toga ne mogu da garantujem. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doktor 4749 Napisano Jun 20 Ne silazi, 5547 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: XT1200Z Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Ćaso Aleksandra! Da li radiš reflektujuće trakice za točkove? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexandra995 4566 Napisano Jun 20 Drug član, 1171 postova Lokacija: Leskovac Motocikl: Honda CBF 1000A ABS '07 Prijavi odgovor kao problematičan pre 1 minut, doktor je napisao: Ćaso Aleksandra! Da li radiš reflektujuće trakice za točkove? Ćao! Radim. Imam trenutno na lageru samo fluo narandžastu, žutu sam poručila pre 2 nedelje i još čekam, dobavljaču još nije stigla iz uvoza. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doktor 4749 Napisano Jun 20 Ne silazi, 5547 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: XT1200Z Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Just now, Alexandra995 said: Ćao! Radim. Imam trenutno na lageru samo fluo narandžastu, žutu sam poručila pre 2 nedelje i još čekam, dobavljaču još nije stigla iz uvoza. Na motoru imam plave, ali pošto menjam zadnju felnu, trebala bi mi plava. Da li ima šanse? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexandra995 4566 Napisano Jun 20 Drug član, 1171 postova Lokacija: Leskovac Motocikl: Honda CBF 1000A ABS '07 Prijavi odgovor kao problematičan pre 1 minut, doktor je napisao: Na motoru imam plave, ali pošto menjam zadnju felnu, trebala bi mi plava. Da li ima šanse? Običnu sjaj plavu mogu sigurno, za fluo bih morala da proverim - pa da ti javim. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doktor 4749 Napisano Jun 20 Ne silazi, 5547 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: XT1200Z Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Proveri pa mi javi. Ako treba, mogu i da slikam. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexandra995 4566 Napisano Jun 20 Drug član, 1171 postova Lokacija: Leskovac Motocikl: Honda CBF 1000A ABS '07 Prijavi odgovor kao problematičan pre 1 minut, doktor je napisao: Proveri pa mi javi. Ako treba, mogu i da slikam. Ne bi bilo loše. Pusti mi ovde ili na Viber - 060 41 444 05 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doktor 4749 Napisano Jun 20 Ne silazi, 5547 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: XT1200Z Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Just now, Alexandra995 said: Ne bi bilo loše. Pusti mi ovde ili na Viber - 060 41 444 05 Puštam. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexandra995 4566 Napisano Petak u 13:52 Drug član, 1171 postova Lokacija: Leskovac Motocikl: Honda CBF 1000A ABS '07 Prijavi odgovor kao problematičan Da osvežimo malo temu... 060/41-444-05 6 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...