Gliga 4433 Napisano Octobar 4, 2023 (promenjeno) Advanced Member, 1974 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: KLE 500/Aprilia Tuareg 660 Prijavi odgovor kao problematičan Kako i naslov kaže, treba mi kožni kombinezon. Nebitno da li je jednodelni ili dvodelni. L veličina, konfekcijski broj 52. Treba mi nešto jeftinije, samo da ima štitnike i da se ne raspada Pregledao sam trenutnu ponudu na Kupujemprodajem. E da, kontakt ovde na forumu ili na 0642742128. Ukoliko se ne javljam samo pošaljite poruku. Promenio Octobar 4, 2023 član Gliga Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
balkanlover70 690 Napisano Octobar 5, 2023 Drug član, 707 postova Lokacija: Majilovac (SRB) / s'one strane Jadrana(ITA) Motocikl: BMW R1150GS & BMW R1200CL & CR 125 Prijavi odgovor kao problematičan Pozz Ako “pije vodu” i ako ideš ka Srebrnom jezeru , svrati , probaj …. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gliga 4433 Napisano Octobar 7, 2023 Advanced Member, 1974 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: KLE 500/Aprilia Tuareg 660 Prijavi odgovor kao problematičan Obustavljam potragu za sada. Pošto mi kombinezon treba samo za učešće na endurance trci sledećeg vikenda, kolega @dvlns je nesebično ponudio da mi pozajmi njegovo odelo. Koristim priliku da mu se i ovako javno zahvalim 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andrej_Hotstepper 7237 Napisano Octobar 7, 2023 Drug član, 3018 postova Lokacija: NS Motocikl: Versys 650 Kiklop Prijavi odgovor kao problematičan 28 minutes ago, Gliga said: Obustavljam potragu za sada. Pošto mi kombinezon treba samo za učešće na endurance trci sledećeg vikenda, kolega @dvlns je nesebično ponudio da mi pozajmi njegovo odelo. Koristim priliku da mu se i ovako javno zahvalim Imam i ja jedno 2 kompleta, stoje u ormanu kod mojih u ZRu... Oba su dvodelna... Veličina da me ubiješ dal je 52 ili 54, ako bude potrebno javi... 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SHOKLA 1747 Napisano Octobar 13, 2023 Drug član, 1484 postova Lokacija: KLADOVO, KLADOVO, KLADOVO Motocikl: Mali Plavi Zeka S '06., VFR 800 V-Tec '02., TL 1000s '97., FJR 1300 '02., Gillera Runner FXR '02., Peugeot Vivacity. Suzuki AY 50 Katana - za sada... I SVI LEPI!!! Prijavi odgovor kao problematičan Imam jednodelni, kozni, veoma kvalitetan i tezak kozni kombinezon. Malo sam ga prerastao u kilazi, a velicina je "L". Ukoliko te jos uvek interesuje, mozemo se dogovarati. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...