Bigor 7663 Napisano April 20 Drug član, 2939 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Super Tenere 750 Prijavi odgovor kao problematičan To je izgleda blokada samo u saobracajnoj Послато са 2303CRA44A помоћу Тапатока 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PeđaNiš 27 Napisano April 27 U prolazu, 3 postova Lokacija: Niš Motocikl: CF 700MT Prijavi odgovor kao problematičan Evo da se i ja uključim, pre sat vremena, dobri ljudi iz salona iz Nisa su mi dovezli motor. 10 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jbone 66 Napisano April 27 U prolazu, 69 postova Lokacija: Niš Motocikl: CFMOTO 700MT Prijavi odgovor kao problematičan @Skiboban U šestoj na 6000 130km/h, na 7000 obrtaja 150km/h na 8000 170km/h, tako da je to isto, samo ima blokadu da ne ide preko 7Sent from my iPhone using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jbone 66 Napisano April 27 U prolazu, 69 postova Lokacija: Niš Motocikl: CFMOTO 700MT Prijavi odgovor kao problematičan @PeđaNiš nek je sa srecom komsija, puno bezbednih kilometara, videcemo se po gradu Sent from my iPhone using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skiboban 409 Napisano April 27 Svrati ponekad, 314 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Yamaha Tracer 900, FJR 1300 Prijavi odgovor kao problematičan @jbone Hvala puno. Tako sam i predpostavljao. Izgleda da se oni tu nisu ni sa cim igrali, osim sa blokadom obrtaja. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mlakrneta 30 Napisano Jun 5 U prolazu, 54 postova Lokacija: Železnik Motocikl: GSR 600 K7 Prijavi odgovor kao problematičan Nije baš samo blokada obrtaja, ja sam greškom dobio A2 motor umesto normalnog vozio sam tako jedno 300 km. Odziv na gas nije isti kao kod jačeg modela oseća se da je slabiji. A2 je npr u 6 brzini pri 130 kmh mrtav do tih 150 i blokade dok sada kada ga potopim pun gas ubrzava odlično. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skiboban 409 Napisano Jun 6 Svrati ponekad, 314 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Yamaha Tracer 900, FJR 1300 Prijavi odgovor kao problematičan Znacilo bi mi ako bi mogao da probam, vidim da zivimo u blizini. Ja sam u Obrenovcu 063 266 606. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mlakrneta 30 Napisano Jun 6 U prolazu, 54 postova Lokacija: Železnik Motocikl: GSR 600 K7 Prijavi odgovor kao problematičan Malo sam kratak sa vremenom, idem sad za Trebinje pa kad se vratim putujem poslom do kraja Jula. Ako stignem dok ne odem možemo se dogovoriti, ako ne onda jedino kad se vratim. Razlika je kao npr kad imaš rain mod na malo boljim motorima pa ti smanji snagu i odziv na gas, bude pitomiji što bi se reklo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skiboban 409 Napisano Jun 6 Svrati ponekad, 314 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Yamaha Tracer 900, FJR 1300 Prijavi odgovor kao problematičan Svaka cast, bice mi korisno....kad god stignes. Lep provod u Trebinju i srecan put! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vojkan 189 Napisano Jun 10 Svrati ponekad, 253 postova Lokacija: BG-Vozdovac Motocikl: CF MOTO 700 MT Prijavi odgovor kao problematičan Sinoć se vratio sa 7 dnevne ture po regionu i 2000+ km, spremam se za servis na 5000km, gura to dobro sve, za sadaПослато са M2101K9G помоћу Тапатока 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skiboban 409 Napisano Jun 11 Svrati ponekad, 314 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Yamaha Tracer 900, FJR 1300 Prijavi odgovor kao problematičan Koliko je bila potrosnja? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vojkan 189 Napisano Jun 11 Svrati ponekad, 253 postova Lokacija: BG-Vozdovac Motocikl: CF MOTO 700 MT Prijavi odgovor kao problematičan Zavisi gde i kako vozim ali prosek na nekoliko rezervoara metodom čep-čep 4.6- 4.7Edit:Sad malo pregledao snimke i slike, najviše što sam uspeo da dignem potrošnju je 5.9 al to je baš jak tempo a sad u povratku iz Trebinja do BG preko Mostara, Sarajeva, Olova, Kladnja, Zvornika i Šapca na bordu bilo 4.3 a nije se štedelo Послато са M2101K9G помоћу Тапатока 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mlakrneta 30 Napisano Jun 11 U prolazu, 54 postova Lokacija: Železnik Motocikl: GSR 600 K7 Prijavi odgovor kao problematičan Meni stoji sad od Budve do Zlatibora 4.1 a kad ssm išao za Trebinje 3.9. Preračubavao sam na sipanju i poklapa se, al ja ne jurcam tako da je to sve laganija vožna. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skiboban 409 Napisano Jun 30 Svrati ponekad, 314 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Yamaha Tracer 900, FJR 1300 Prijavi odgovor kao problematičan Jel isao neko na servis na 5000, koja je cena? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mlakrneta 30 Napisano Jun 30 U prolazu, 54 postova Lokacija: Železnik Motocikl: GSR 600 K7 Prijavi odgovor kao problematičan Verovatno isto kao i na 1000km, u servisnoj stoji da je isto sve nema dodatnih pregleda. 15200 sam ja platio u TMC u NS, nisu mi podmazali ni dotegli lanac a stoji u servisnoj da to treba da se odradi ako je potrebno, nisu mi resetovali servisni interval kažu ne može to dok ne upali upozorenje na instrument tabli, a posle par dana su mi u Beogradu resetovali normalno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jbone 66 Napisano Jun 30 U prolazu, 69 postova Lokacija: Niš Motocikl: CFMOTO 700MT Prijavi odgovor kao problematičan Odradio sam ja, 14-15000 isto sve kao na 1000Sent from my iPhone using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10503 Napisano Jun 30 Hronični Motociklopata, 7327 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan Sunce ti jbm koja krađa, za 20 minuta posla... 3 litre ulja i filter koštaju max 4-5000din 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mlakrneta 30 Napisano Jun 30 U prolazu, 54 postova Lokacija: Železnik Motocikl: GSR 600 K7 Prijavi odgovor kao problematičan 2 radna sata naplaćuju za ruke.Sent from my iPhone using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vojkan 189 Napisano Jun 30 Svrati ponekad, 253 postova Lokacija: BG-Vozdovac Motocikl: CF MOTO 700 MT Prijavi odgovor kao problematičan Odradio sam ja, 14-15000 isto sve kao na 1000Sent from my iPhone using TapatalkJesu pipali softver ili samo ulje?Послато са M2101K9G помоћу Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jbone 66 Napisano Jun 30 U prolazu, 69 postova Lokacija: Niš Motocikl: CFMOTO 700MT Prijavi odgovor kao problematičan Jesu pripali softver ili samo ulje?Послато са M2101K9G помоћу ТапатокаSamo ulje filter i lanac. Mislis da ima update neki?Sent from my iPhone using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vojkan 189 Napisano Jun 30 Svrati ponekad, 253 postova Lokacija: BG-Vozdovac Motocikl: CF MOTO 700 MT Prijavi odgovor kao problematičan Sve se kao nadam al ništa...nego, vozite li? Ja sam na 5100km, ujutru zakazujem servis, overio sam BiH, CG, CRO, Alb...mašina prede, koči, leži, CST drži ok, čekam bočne kofere i nove avanture Послато са M2101K9G помоћу Тапатока 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jbone 66 Napisano Jun 30 U prolazu, 69 postova Lokacija: Niš Motocikl: CFMOTO 700MT Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam na 6600, zadovoljan za sada bas, jedina zamerka je vibracija plastika i vizira ali nije strasno mnogo, nabavicu neki auspuh pa nece da se cuje Gume, kocnice, suspenzija, upravljovost, ubrzanje, sve perfektnoSent from my iPhone using Tapatalk 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JunioR. 930 Napisano Jul 8 BJB Maxi Scooter Club, 430 postova Lokacija: Žabalj-NS Prijavi odgovor kao problematičan Da li znate je l neko od dilera ima test vozilo? Tago sam zvao, nemaju registrovan, moze da se "proba po parkingu". Ne znam ni ko sve radi CF kod nas, ne bi me mrzelo gde god da odem za test. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mlakrneta 30 Napisano Jul 8 U prolazu, 54 postova Lokacija: Železnik Motocikl: GSR 600 K7 Prijavi odgovor kao problematičan Imaju u Beogradu, samo zovi unapred da proveriš da li je dostupno i kada mora da se najavi.0646480937 Aleksandar 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vojkan 189 Napisano Jul 9 Svrati ponekad, 253 postova Lokacija: BG-Vozdovac Motocikl: CF MOTO 700 MT Prijavi odgovor kao problematičan Šta kažu, jel ima motora za test?Послато са M2101K9G помоћу Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...