dragan_alumiroi 798 Napisano Decembar 3, 2024 Zainteresovan, 568 postova Lokacija: Novi Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Nije ni Varadero toliko veliki. Više je dovoljan. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
azlatic 117 Napisano Decembar 6, 2024 U prolazu, 35 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CFMOTO 700 MT Prijavi odgovor kao problematičan On 3. 12. 2024. at 13:11, Mamula90 je napisao: Sad je na akciji 5600e... trazim sebi prvi motor ali me ubija gradja imam 190cm i 105kg... na Translapu sam izgledao smesno... sta mislite da li ce mi i ovaj biti kao poket bike... nema ga u tago moto da vidim kako mi stoji Ja imam 188cm i 130+ kg... Mene lepo vuče a mislim da lepo i sedim, ne izgleda kao da sam pojeo motor On 29. 11. 2024. at 13:52, ShakalVA je napisao: Ljudi, kako ste zadovoljni sa 700 MT modelom? Vidim da nije toliko popularan kao 450 i 800. Meni je nekako 450 malo za touring, a 800 mi je budžetski malo mnogo, pa sam mislio da je 700 sredina koja bi mi odgovarala. Nažalost na netu ne mogu da nađem puno primera ljudi koji snimaju moto vlogove, a da voze ovaj 700 model. Pišite mi vi šta predlažete, svaki savet će mi dobro doći. Obzirom da sam ja totalni početnik, meni je motor fenomenalan, udoban je, lepo se vozi, lagan je za vožnju, za manevrisanje, baš lep... Upravo stižem do prvih 1.000km i sutra ga teram na prvi redovan servis, dosad sam ga vozio do 4.000 obrtaja zbog razrade, tu sam mogao da postignem maksimalnu brzinu do 87 km/h u tim obrtajima, nakon sutrašnjeg servisa ću naravno malo da ga odvrćem više pa ćemo videti kako će se tada ponašati... Sve u svemu, lep motor za vožnju... Snimanje moto tura krećem od proleća, dok krenem malo ozbiljnije da vozim... 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rider000 1325 Napisano Decembar 6, 2024 (promenjeno) Drug član, 869 postova Lokacija: Zapadna Bačka Motocikl: EX Honda CB500X '23---------------------------------------EX Honda Africa Twin '17------------------------------------------V Strom 650XT '24------------------------- Prijavi odgovor kao problematičan . Promenio Decembar 6, 2024 član Rider000 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gavrilo87 17 Napisano Decembar 12, 2024 U prolazu, 27 postova Prijavi odgovor kao problematičan Na stanju su ostali jos A2 primerci u Guevari. Kazu da oni ne mogu da se otkljucaju bez zamene racunara. Zna li neko nesto vise o tome? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mlakrneta 32 Napisano Decembar 12, 2024 U prolazu, 57 postova Lokacija: Železnik Motocikl: GSR 600 K7 Prijavi odgovor kao problematičan Evo odmah ću da ti kažem da te lažu, moj je bio A2 greškom su mi tako isporučili pa sam posle 1000 km i prvog servisa otišao gore kod njih i dijagnostikom su mi prebicili na punu snagu. E sad menu su tako rekli a možda su fizički zamenili ecu a da su me slagali, druga stvar je carinska deklaracija na kojoj piše da je taj motor ocarinjen na 35kw i da je kao takav stigao iz fabrike. Da li tu može da se promeni nešto nisam upućen, možda ima neko drugi ko se bolje razume da pojasni. U svakom slučaju mislim da je moguće da se mapa samo izmeni jer znam i da može da se odradi mapiranje da ima veću snagu provereno jer imam dva prijatelja koji su to već odradili na 400mt a lično sam pitao i za moj samo čekam da uradim servis na 5000 pa ću i ja odraditi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 17162 Napisano Decembar 12, 2024 Integrisan, 5044 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pitanje je da li mozes imati problem sto vozis A2 motor sa vecom snagom? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mlakrneta 32 Napisano Decembar 12, 2024 U prolazu, 57 postova Lokacija: Železnik Motocikl: GSR 600 K7 Prijavi odgovor kao problematičan Naravno to je sada neka druga tema, ja sam moj regulano registrovao na punu snagu i platio registraciju samo su oni greškom isporučili A2 motor. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gavrilo87 17 Napisano Decembar 12, 2024 U prolazu, 27 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pa jel tebi u dokumentaciji pise da je A2 ili puna snaga. Jel si dobio dokumentaciju za punu snagu, samo su ti greskom isporucili A2? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mlakrneta 32 Napisano Decembar 12, 2024 U prolazu, 57 postova Lokacija: Železnik Motocikl: GSR 600 K7 Prijavi odgovor kao problematičan Kako sam napisao dobio sam sve regularno na 67ks tako je i registrovan i piše u saobraćajnoj, vozio sam prvih 1000 km do 4000obrtaja zbog razrade, kada sam odradio servis izašao na autoput i da probam zabode mi 7200obr vratim se nazad u servis u NS oni nazovu Gevaru da bi im oni rekli kako je to verovatno zaključano na A2. Tada sam popizdeo jer sam i pre toga imao neke gluposti sa njima i otišao direkt kod njih gde su oni rekli ostavi motor 1h i rešavamo. Kada sam došao rekli su mi promenili smo mapu sada je sve u redu. Pošto sam već imao razne gluposti sa njima evo ukoliko budeš raspoložen slobodno me kontaktiraj i idem sa tobom kod njih da vidimo šta će da odovore opet kada ih pitaš da li može da se otključa. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gavrilo87 17 Napisano Decembar 12, 2024 U prolazu, 27 postova Prijavi odgovor kao problematičan Evo i prepiske sa njima. Hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gavrilo87 17 Napisano Decembar 12, 2024 U prolazu, 27 postova Prijavi odgovor kao problematičan Koja je razlika u voznji A2 i ful snage sto se tice vibracija (zabadanja na 3k obrtaja) i u potrosnji? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mlakrneta 32 Napisano Decembar 12, 2024 U prolazu, 57 postova Lokacija: Železnik Motocikl: GSR 600 K7 Prijavi odgovor kao problematičan Da se ne ponavljam moguće je al verovatno neće, osim kad oni naprave sranje. E sad tu su i napisali odgovor da papire nije moguće zameniti kao što sam i pretpostavio. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mlakrneta 32 Napisano Decembar 12, 2024 U prolazu, 57 postova Lokacija: Železnik Motocikl: GSR 600 K7 Prijavi odgovor kao problematičan Koja je razlika u voznji A2 i ful snage sto se tice vibracija (zabadanja na 3k obrtaja) i u potrosnji? Pitomiji je na gasu, nema tog cimanja na 2500-3000 obrtaja nešto skoro minimalno, zaključan je na 7200obr max brzina je oko 155h. Oseti se baš dosta prilikom ubrzanja da je slabiji i potrošnja mi je bila oko 1l manja. To je ono što sam ja primetio. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gavrilo87 17 Napisano Decembar 12, 2024 U prolazu, 27 postova Prijavi odgovor kao problematičan E hvala na odgovoru, u sustini mirnije radi agregat i manja je potrosnja, dobro za snagu logicno da 20 konja nije malo Mislim da se sad za ovu cenu od 5600 bas isplati kupovina. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mlakrneta 32 Napisano Decembar 12, 2024 U prolazu, 57 postova Lokacija: Železnik Motocikl: GSR 600 K7 Prijavi odgovor kao problematičan Ma za te pare se isplati, ja sam zadovoljan nakon 5000km nemam nikakav problem, jedino što imam je vibracija na onoj maloj plastici iznad instrument table što me nervira al sve ostalo je super. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gavrilo87 17 Napisano Decembar 12, 2024 (promenjeno) U prolazu, 27 postova Prijavi odgovor kao problematičan Uf to je mene nerviralo na Cruisym- u, neki cudni zvuci ispod instrument table, ali vise kao krckanje. Zatim vibracije kad se krece ili pritisne zadnja kocnica. Znaci svi imaju istu falinku i obican i A2 primerak. Promenio Decembar 12, 2024 član Gavrilo87 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mlakrneta 32 Napisano Decembar 12, 2024 U prolazu, 57 postova Lokacija: Železnik Motocikl: GSR 600 K7 Prijavi odgovor kao problematičan Ne čuje se na početku dok je nov ali vremenom kako prelaziš kilometre počne sve više, na leru vibrira čim se doda gas prestane. Ali užasno nervira. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vojkan 190 Napisano Decembar 12, 2024 Svrati ponekad, 253 postova Lokacija: BG-Vozdovac Motocikl: CF MOTO 700 MT Prijavi odgovor kao problematičan Uf to je mene nerviralo na Cruisym- u, neki cudni zvuci ispod instrument table, ali vise kao krckanje. Zatim vibracije kad se krece ili pritisne zadnja kocnica. Znaci svi imaju istu falinku i obican i A2 primerak. Ma to se reši za 5 min, ako se desi...javi se ako hoćeš da probaš motor, ja sam u BG Послато са M2101K9G помоћу Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mlakrneta 32 Napisano Decembar 12, 2024 U prolazu, 57 postova Lokacija: Železnik Motocikl: GSR 600 K7 Prijavi odgovor kao problematičan Na koji način može sa se reši? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vojkan 190 Napisano Decembar 12, 2024 Svrati ponekad, 253 postova Lokacija: BG-Vozdovac Motocikl: CF MOTO 700 MT Prijavi odgovor kao problematičan Skineš kačketić, zalepiš samolepivu sunđer/gumu, vratiš kačketić, gotovo,(Sa fb grupe uputstvo)Послато са M2101K9G помоћу Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mlakrneta 32 Napisano Decembar 12, 2024 U prolazu, 57 postova Lokacija: Železnik Motocikl: GSR 600 K7 Prijavi odgovor kao problematičan Skunuo kačketić video da je fabrički zalepljena guma dodao još jednu vratio nazad i patka. Vibrira u gornjem delu ne u donjem. Gledao sam i ja yt i fb grupe al sve deluje lako tamo 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gavrilo87 17 Napisano Decembar 12, 2024 U prolazu, 27 postova Prijavi odgovor kao problematičan @Vojkan hvala na ponudi. Da vidim dal ima negde na stanju 2024. U guevari su ili 22 ili 23. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vojkan 190 Napisano Decembar 12, 2024 Svrati ponekad, 253 postova Lokacija: BG-Vozdovac Motocikl: CF MOTO 700 MT Prijavi odgovor kao problematičan Ima XI '23. al nije nov i prešao je 11kПослато са M2101K9G помоћу Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sharky - Alex 6413 Napisano Decembar 13, 2024 Drug član, 1826 postova Lokacija: Beograd-Borča Motocikl: CFmoto 800MT Prijavi odgovor kao problematičan Pre 7 sati, Gavrilo87 je napisao: Evo i prepiske sa njima. Hvala Ti kao neko nepoznat njima, pitas preko poruka (ostaje pisani trag) da ti urade nesto sto nije dozvoljeno zakonom. Njihov odgovor je potpuno logican, tako bi svako ko malo razmislja odgovorio. Pretpostavljam da se samo mapa menja 2 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gavrilo87 17 Napisano Decembar 13, 2024 U prolazu, 27 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ja kao neko nepoznat sam pitao dal moze da se mapira bez menjanja ecu. Dakle glavno pitanje je bilo jel moze da se skine blokada mapom, a ne da mi oni to urade... masis poentu 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...