devlex 9 Napisano Septembar 24, 2023 U prolazu, 0 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Shadow VT600C Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svim bajkerima i ljudima koji vole i voze dvotockase. Zovem se Sasa i vozim Hondu Shadow Vt600 '93god, i radujem se druzenju na ovom forumu. 8 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kavke 302 Napisano Septembar 24, 2023 Svrati ponekad, 167 postova Motocikl: Suzuki Bandit 1250 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav Sale i dobro došao! Upoznali smo se na odmoru, bio si apartman do nasSent from my PPA-LX2 using Tapatalk 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zarumi 209 Napisano Septembar 24, 2023 Svrati ponekad, 86 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki Ninja 400 '20 Prijavi odgovor kao problematičan @devlex dobro nam dosao! Pre sat vremena, Kavke je napisao: Upoznali smo se na odmoru, bio si apartman do nas ti si ga do/navukao na forum, priznaj! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10465 Napisano Septembar 24, 2023 Hronični Motociklopata, 7315 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600 Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan Dobro nam dosao Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DraganNS 8009 Napisano Septembar 24, 2023 Drug član, 1699 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kawasaki Versys 1000 Grand Tourer Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav i dobrodošao! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 9610 Napisano Septembar 24, 2023 Ne silazi, 2264 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125 & Scarabeo 400i, Kawa ER-5 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav, i dobrodošao ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ironhorse 1827 Napisano Septembar 24, 2023 Zainteresovan, 372 postova Lokacija: NBG Motocikl: R1150GS Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodošao!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Hertzeg 784 Napisano Septembar 24, 2023 Zainteresovan, 159 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Kawasaki vulcan 1500 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav i dobrodošao Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zheX92 47 Napisano Septembar 24, 2023 U prolazu, 56 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Street Triple RS '24 Prijavi odgovor kao problematičan Dobro nam dosao! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ПИпезос 8228 Napisano Septembar 24, 2023 Drug član, 557 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: HONDA Africa Twin CRF1000 DCT (2016), BMW C 400 GT (2020) Prijavi odgovor kao problematičan Добро нам дошао на форум добре вожње, дружења и забаве Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Drinkero 726 Napisano Septembar 27, 2023 Svrati ponekad, 233 postova Lokacija: Downtown LA Motocikl: Tomos APN6 Grasshopper Benelli BN 125 ex-Red Baroness Honda VFR 800 VTEC Maleficent Ducati Multistrada 1200s Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexa43 11 Napisano Septembar 27, 2023 U prolazu, 2 postova Lokacija: LIPE,Smederevo Motocikl: Peugeot Vivacity Prijavi odgovor kao problematičan Zdravo bajkeri , ja sam Aleksa Stamenkovic 1 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drmilan_ 5408 Napisano Septembar 27, 2023 Drug član, 2490 postova Lokacija: Subotica Motocikl: AfricaRD07 KAD TAD OPET Prijavi odgovor kao problematičan dobro dosli obojica 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DraganNS 8009 Napisano Septembar 28, 2023 Drug član, 1699 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kawasaki Versys 1000 Grand Tourer Prijavi odgovor kao problematičan Pre 14 sati, Alexa43 je napisao: Zdravo bajkeri , ja sam Aleksa Stamenkovic Aleksa, otvori svoju posebnu temu za predstavljanje - da ne budeš ovde k'o podstanar... 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexa43 11 Napisano Septembar 28, 2023 U prolazu, 2 postova Lokacija: LIPE,Smederevo Motocikl: Peugeot Vivacity Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav devlex . Izvinjavam se sto sam ti upao u temu greskom ali ne znam kako da izadjem XD 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drmilan_ 5408 Napisano Septembar 28, 2023 Drug član, 2490 postova Lokacija: Subotica Motocikl: AfricaRD07 KAD TAD OPET Prijavi odgovor kao problematičan 1 hour ago, Alexa43 said: Pozdrav devlex . Izvinjavam se sto sam ti upao u temu greskom ali ne znam kako da izadjem XD Druga vrata levo. 3 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
devlex 9 Napisano April 2 U prolazu, 0 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Shadow VT600C Prijavi odgovor kao problematičan On 9/24/2023 at 11:21 AM, devlex said: Pozdrav svim bajkerima i ljudima koji vole i voze dvotockase. Zovem se Sasa i vozim Hondu Shadow Vt600 '93god, i radujem se druzenju na ovom forumu. Bratac, izvini ja tek sad video ove poruke na BJBikers, bas mi je drago da te cujem i hvala!!!! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...