Zoxxx69 107 Napisano Septembar 18 Svrati ponekad, 241 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Fazer 600, TDM 900, XT 1200Z Prijavi odgovor kao problematičan Na prodaju Super Tenera, kupljena nova u Srbiji (Niš), sa kompletnom servisnom istorijom. Godina proizvodnje 2011, prva registracija 2012. god. Ja sam treći vlasnik i imam je 4 god. Motor je bez skrivenih mana. Pređena kilometraža 91000km od kojih sam ja prešao oko 50000km. Od opreme poseduje: nosače kofera sa 3 alu kofera (Kappa), povišeni vizir (Kappa), rollbar, grejače ručica (Oxford), u oba fara su ugrađeni xenon sijalice, dodatna led svetla ispod fara i na rollbaru, skraćene ručice kvačila i kočnice u boji motora, zaštitu motora, povišeni korman zaštitu fara. Uz motor idu svi originalni delovi koji su zamenjeni. Gume su na 70%, stavljene prošle sezone. Servis i zamena prednjih kočionih pločica urađen pred sezonu. Za sve dodatne informacije slobodno pozovite. Prodaje se jer sam kupio novi motor...0604830620, Zoran.Srećna kupovina. Послато са Redmi Note 8 Pro помоћу Тапатока 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zoxxx69 107 Napisano Septembar 18 Svrati ponekad, 241 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Fazer 600, TDM 900, XT 1200Z Prijavi odgovor kao problematičan Cena 7800 e. Послато са Redmi Note 8 Pro помоћу Тапатока Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zoxxx69 107 Napisano Subota u 11:07 Svrati ponekad, 241 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Fazer 600, TDM 900, XT 1200Z Prijavi odgovor kao problematičan Cena 7800 e. Послато са Redmi Note 8 Pro помоћу Тапатока Drugari, nešto sam razmišljao i razmišljao, pošto sam kupio novi motor a Tenera pravi gužvu, nova cena za članove foruma je od sada 7400 e.Послато са Redmi Note 8 Pro помоћу Тапатока 4 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...