Andrej_Hotstepper 7164 Napisano Octobar 9, 2023 Drug član, 2994 postova Lokacija: NS Motocikl: Versys 650 Kiklop Prijavi odgovor kao problematičan ... Ja bi uzeo Sym 200. A ja sam imao nov PCX. Taman tolko jači kolko fali 125cc, i veći točkovi koji su osetno bolji. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boza_kg 4765 Napisano Octobar 9, 2023 Drug član, 3639 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Kymco Agility+ 300 Prijavi odgovor kao problematičan Andrej, jesi li vozio Symhony? Tvrd je dosta, to mu je realno mana. Taman je jači od 125-ice da poželiš da ga više teraš, al dočeka te neudobnost. Obrni, okreni, meni je 300\350 najbolje rešenje, za sve. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andrej_Hotstepper 7164 Napisano Octobar 10, 2023 Drug član, 2994 postova Lokacija: NS Motocikl: Versys 650 Kiklop Prijavi odgovor kao problematičan Nisam, ali je tek PCX bio tvrd, manji točkovi... Ne verujem da je sym gori. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
LuKenzi55 5 Napisano April 6 U prolazu, 25 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Aprilia SR50 2019 Prijavi odgovor kao problematičan Dobar dan svima. Bio sam u Hondinom Salonu da vidim PCX, seo sam i deluje mi okej za moju visinu od 185. Jel ima neko iskustva sa ovim motorom i ovom visinom, jer bi to bila jedina stvar koja me sprečava sa kupovinom, inače razmišljam se izmedju PCX-a i Aprilie SR-GT koja je skuplja 1000evra. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cezarpa 11033 Napisano April 6 Ne silazi, 2197 postova Lokacija: pvo Motocikl: Benelli Prijavi odgovor kao problematičan Aorilia je lepsa. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ivchaNB 505 Napisano April 6 Svrati ponekad, 134 postova Lokacija: Niš Motocikl: Honda Pantheon Prijavi odgovor kao problematičan I bezobrazno skupa Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andrej_Hotstepper 7164 Napisano April 6 Drug član, 2994 postova Lokacija: NS Motocikl: Versys 650 Kiklop Prijavi odgovor kao problematičan 7 hours ago, LuKenzi55 said: Dobar dan svima. Bio sam u Hondinom Salonu da vidim PCX, seo sam i deluje mi okej za moju visinu od 185. Jel ima neko iskustva sa ovim motorom i ovom visinom, jer bi to bila jedina stvar koja me sprečava sa kupovinom, inače razmišljam se izmedju PCX-a i Aprilie SR-GT koja je skuplja 1000evra. U dlaku sam iste visine. Sedište je kazna za buljO, onaj pregib kad ti se ureže u trticu... Sve ostalo na tom motoru je sjajno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
terzo 0 Napisano Septembar 18 U prolazu, 1 post Prijavi odgovor kao problematičan Ћао занима ме може ли sym jet x 125 да иде на дуже стазе типа пут од 50 км Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Imeiprezime 475 Napisano Septembar 18 Zainteresovan, 564 postova Lokacija: Ralja Motocikl: Sym Jet X 125 Prijavi odgovor kao problematičan 51 minutes ago, terzo said: Ћао занима ме може ли sym jet x 125 да иде на дуже стазе типа пут од 50 км Kako da ne moze, moze da ide i par stotina kilometara bez problema. Ja redovno odem do Bg, to je do bg i nazad vise od sto kilometara. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...