arsa_arsa 0 Napisano Januar 21, 2009 U prolazu, 22 postova Lokacija: beograd - zarkovo Motocikl: Honda VFR 750F RC24 Prijavi odgovor kao problematičan Kakve su sanse da mi neko pomogne da nabavim ovaj deo koji sluzi za styartovanje motora... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
arsa_arsa 0 Napisano Januar 21, 2009 U prolazu, 22 postova Lokacija: beograd - zarkovo Motocikl: Honda VFR 750F RC24 Prijavi odgovor kao problematičan Samo sto je moja Honda 125 ccm... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
KNELE 14 Napisano Januar 21, 2009 Svrati ponekad, 197 postova Lokacija: Kula Motocikl: ... Prijavi odgovor kao problematičan Imas tu na forumu Bera ili Gordan iz Sabca (nisam siguran da je na forumu).Ima jos sigurno samo mi ne pada trenutno na pamet.Pogledaj pod servisima moguce da tu ima vise o ljudima koji nabavljaju delove. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
arsa_arsa 0 Napisano Januar 21, 2009 U prolazu, 22 postova Lokacija: beograd - zarkovo Motocikl: Honda VFR 750F RC24 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
arsa_arsa 0 Napisano Februar 4, 2009 U prolazu, 22 postova Lokacija: beograd - zarkovo Motocikl: Honda VFR 750F RC24 Prijavi odgovor kao problematičan Deo je sredjen, sa ortakom sam na strugu napravio novi deo, ocistio i radi ko lud, jedini orginal deo koji sam nasao na ebay je oko 100 evrica i ceka se da stigne.... evo kako izgleda... hvala svima.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
draki 2547 Napisano Februar 4, 2009 Vozac A kategorije :D, 933 postova Lokacija: Beograd - povremeno Bijeljina,RS Motocikl: Suzuki V Strom DL 650 Prijavi odgovor kao problematičan meni treba regulator za hondu rebel.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
arsa_arsa 0 Napisano Februar 4, 2009 U prolazu, 22 postova Lokacija: beograd - zarkovo Motocikl: Honda VFR 750F RC24 Prijavi odgovor kao problematičan meni treba regulator za hondu rebel.... ja sam se cimo sa ovim 4 meseca ali sam ga skino i video u cemu je problem, i video da moze da se napravi... ali ne znam gde delove da kupujem... vidi kod Joce dole na karaburmi.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
arsa_arsa 0 Napisano Februar 9, 2009 U prolazu, 22 postova Lokacija: beograd - zarkovo Motocikl: Honda VFR 750F RC24 Prijavi odgovor kao problematičan ne da sam ga napravio nego pali ko lud, sad ce mi biti lakse da ga prodam, a ne ono prodajem motor ali moras da ga palis na gurku...... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...