Arso 2443 Napisano Septembar 16, 2023 Narod koji bira lažove i lopove nije žrtva već saučesnik!, 2000 postova Lokacija: Čačak Motocikl: Yamaha XTZ 750 Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan pre 1 minut, Arakis je napisao: Srećno i dajte sličke Falićeš nam. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5760 Napisano Septembar 16, 2023 Svakom po zasluzi, 12398 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan A sledeće godine obavezno, sad još ne mogu 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arso 2443 Napisano Septembar 16, 2023 Narod koji bira lažove i lopove nije žrtva već saučesnik!, 2000 postova Lokacija: Čačak Motocikl: Yamaha XTZ 750 Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan pre 6 minuta, Arakis je napisao: A sledeće godine obavezno, sad još ne mogu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Drinkero 726 Napisano Septembar 16, 2023 Svrati ponekad, 233 postova Lokacija: Downtown LA Motocikl: Tomos APN6 Grasshopper Benelli BN 125 ex-Red Baroness Honda VFR 800 VTEC Maleficent Ducati Multistrada 1200s Prijavi odgovor kao problematičan Ako uspem da zavrsim tablice i sve, stizem direktiva na gulas, izje#base me sa papirima juce odlepio sam Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Немања 2102 Napisano Septembar 16, 2023 Drug član, 784 postova Lokacija: Велика Плана Motocikl: Xciting 500-Tdm 900-Версис 1000-GS1200 Prijavi odgovor kao problematičan Другари, леп провод, пуно забаве и смеха па ако Бог да ето следеће године и мене… Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BokyBoy 16241 Napisano Septembar 16, 2023 (promenjeno) Vozim motor, nisam BAJKER, 2304 postova Lokacija: BGD-LHS Motocikl: Kawasaki Ninja ZZR1400 '09 ABS aka Black Widow Prijavi odgovor kao problematičan Ljudi, ja sam na lokaciji ali nikoga nema??? Promenio Septembar 16, 2023 član BokyBoy 1 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arso 2443 Napisano Septembar 16, 2023 (promenjeno) Narod koji bira lažove i lopove nije žrtva već saučesnik!, 2000 postova Lokacija: Čačak Motocikl: Yamaha XTZ 750 Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Promenio Septembar 16, 2023 član Arso 10 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BokyBoy 16241 Napisano Septembar 16, 2023 (promenjeno) Vozim motor, nisam BAJKER, 2304 postova Lokacija: BGD-LHS Motocikl: Kawasaki Ninja ZZR1400 '09 ABS aka Black Widow Prijavi odgovor kao problematičan pre 31 minuta, Arso je napisao: Okreni coveka jbt, prosuce mu se gulas ovako... malo od mene... Promenio Septembar 16, 2023 član BokyBoy 8 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bigor 7640 Napisano Septembar 16, 2023 Drug član, 2918 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Super Tenere 750 Prijavi odgovor kao problematičan Stigao zadovoljan, jete povratak bio malo naporan posle onog silnog gulasa ali neka, neka Послато са Redmi Note 8 помоћу Тапатока 15 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2003 Napisano Septembar 16, 2023 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Ne znam kako je drugima, ali ja se prejedoh Sad gori po stomaku, treba ugasiti pozar. Gulas je bio odlican... 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arso 2443 Napisano Septembar 16, 2023 (promenjeno) Narod koji bira lažove i lopove nije žrtva već saučesnik!, 2000 postova Lokacija: Čačak Motocikl: Yamaha XTZ 750 Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Pre 6 sati, BokyBoy je napisao: Okreni coveka jbt, prosuce mu se gulas ovako... malo od mene... Neće da okrene fotku, nešto je zabagovalo, kad uđeš u galeriji daje je normalno, kad ideš aploud okrene je. Promenio Septembar 16, 2023 član Arso 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MatorKonj 1500 Napisano Septembar 16, 2023 (promenjeno) Zainteresovan, 334 postova Lokacija: Mali Pozarevac,Sopot Motocikl: Suzuki GS 500 Prijavi odgovor kao problematičan Prijatna atmosfera,klopa odlicna Promenio Septembar 16, 2023 član MatorKonj 11 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
deki295 545 Napisano Septembar 16, 2023 (promenjeno) Početnik, 593 postova Lokacija: zemun Motocikl: yamaha xtz 750 super tennere Prijavi odgovor kao problematičan Gulash topina, kafa 60, rakija 70, zaečarac 120din... Kao da smo se vratili 20g u prošlost. Ja ne pamtim da sam se za 10 jura igde ovako devastirao od hrane i pića u poslednjih ihaha godina. Društvo extra vreme za voznju idealno, vidimo se i sledeće g. Promenio Septembar 16, 2023 član deki295 17 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
maza1 1223 Napisano Septembar 16, 2023 Zainteresovan, 510 postova Lokacija: Stara Pazova Motocikl: Kymco VisaR 110, Honda VFR1200XD, Tomos A3 SL, Sherco SEF-300 Prijavi odgovor kao problematičan Gulaš prvoklasan! A kiseli kupus, otkud god da je došao- prija. 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
savavavan 397 Napisano Septembar 16, 2023 Svrati ponekad, 191 postova Lokacija: novi sad Motocikl: suzuki v strom 650xt Prijavi odgovor kao problematičan Relive 'bjb gulas' WWW.RELIVE.CC View my ride: bjb gulas Sent from my SM-N975F using Tapatalk 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Немања 2102 Napisano Septembar 16, 2023 Drug član, 784 postova Lokacija: Велика Плана Motocikl: Xciting 500-Tdm 900-Версис 1000-GS1200 Prijavi odgovor kao problematičan Ево и моја шумска клопа свака част људи. По сликама се види да је било укусно… 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bigor 7640 Napisano Septembar 16, 2023 Drug član, 2918 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Super Tenere 750 Prijavi odgovor kao problematičan Hmmm, rodjace u sumu se ne ide bez slanine i rakijeПослато са Redmi Note 8 помоћу Тапатока 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
salem 811 Napisano Septembar 16, 2023 Zainteresovan, 678 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Tdm 900 Prijavi odgovor kao problematičan Gulas stvarno zajeban... dva dana necu moci nista da jedem. Drustvo super. Ekskurzija super... 11 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojan82 8653 Napisano Septembar 16, 2023 Drug član, 2383 postova Motocikl: Umočiću... Prijavi odgovor kao problematičan @Arso i @deki295 dobre vam te majice 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arso 2443 Napisano Septembar 16, 2023 Narod koji bira lažove i lopove nije žrtva već saučesnik!, 2000 postova Lokacija: Čačak Motocikl: Yamaha XTZ 750 Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan pre 6 minuta, Bojan82 je napisao: @Arso i @deki295 dobre vam te majice Sektaške!!!! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bole37 5006 Napisano Septembar 16, 2023 Drug član, 773 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Sashac XJR 1300 black demon. Prijavi odgovor kao problematičan Vidim da je bio beli naked na rucku, a jedan je imao u Ralji saobracajku kasno popodne, Jeste proverili mozda? Ne slutim nego se zabrinuh... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Drinkero 726 Napisano Septembar 16, 2023 Svrati ponekad, 233 postova Lokacija: Downtown LA Motocikl: Tomos APN6 Grasshopper Benelli BN 125 ex-Red Baroness Honda VFR 800 VTEC Maleficent Ducati Multistrada 1200s Prijavi odgovor kao problematičan Svaka čast, žao mi što nisam uspeo da stignem. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
araS 238 Napisano Septembar 18, 2023 U prolazu, 38 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Ljubiša Prijavi odgovor kao problematičan On 16. 9. 2023. at 23:45, Bole37 je napisao: Vidim da je bio beli naked na rucku, a jedan je imao u Ralji saobracajku kasno popodne, Jeste proverili mozda? Ne slutim nego se zabrinuh... @Bole37 Nije beli naked sa ručka.. Nismo išli ka Ralji. Nadam se da nije ozbiljniji udes i da je vozač dobro. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nafetS 3817 Napisano Septembar 18, 2023 Drug član, 1250 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki Strom 650A, Yamaha XJ600S Prijavi odgovor kao problematičan @BokyBoy primećen kako se šunja za zelenom aždahom kroz Mladenovac, mi stali NIS pumpu kratko. @savavavan poneo manjerke, natrpao gulaša za poneti? 1 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MatorKonj 1500 Napisano Septembar 18, 2023 Zainteresovan, 334 postova Lokacija: Mali Pozarevac,Sopot Motocikl: Suzuki GS 500 Prijavi odgovor kao problematičan @nafetS tesko bi ga primetio da ja nisam bio 'vodja" puta veeovatno bi video nesto zeleno "piiiijuuu" 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...