Slavišamit 0 Napisano Septembar 7, 2023 U prolazu, 2 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svim članovima.Imam Yamahu FZ6 S 2006.god kojoj je slupana viljuška prednja.Našao sam neku od FZ6 S2 ali ne znam da li paše.Da li neko od bajkera možda zna.Unapred hvala na odgovorima. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10505 Napisano Septembar 7, 2023 Hronični Motociklopata, 7328 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan Paše samo onda moraš uzeti komplet sa kočionim čeljustima i blatobranom pošto nisu isti Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Slavišamit 0 Napisano Septembar 7, 2023 (promenjeno) U prolazu, 2 postova Prijavi odgovor kao problematičan A diskovi Promenio Septembar 7, 2023 član Slavišamit Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10505 Napisano Septembar 7, 2023 Hronični Motociklopata, 7328 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da su tocak i diskvi isti na oba modela, nek me neko ispravi ako gresim. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...