živke 8220 Napisano Ponedeljak u 09:10 Drug član, 2775 postova Lokacija: Niš; youtube.com/@adv_zivke Motocikl: CF Motor 450MT; ex: Yamaha XT660Z Tenere Prijavi odgovor kao problematičan 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nole Bg 6516 Napisano Ponedeljak u 09:50 BJB Maxi Scooter Club, 1870 postova Lokacija: Beograd, Mirijevo Motocikl: Bmw R1200Gs Prijavi odgovor kao problematičan Identični su koferi. Imao sam ls2 na starom gs-u, sad sam uzeo x-land na novom. Potpuno su isti, rekoše mi u dd moto da se ne prave više ls2 jer ih je valjda Givi tuzio i kappa ako se ne varam. Odličan je kofer i 55l košta 19700,sto je top cena za takav kofer. Poslato sa ELI-NX9 pomoću TapatokaOdlični su koferi, ja sam odusevljen, iskopirali su ih vrhunski. Ploča kao da je pravljena za rep Gs-a Lc,. Odvio dva srafa na repu, postavio ploču, rupe se gadjaju i dva srafa od ploče sa istim navojem samo utegao i kofer stoji kao fabrika, montiran za 2 min. Na vazdusaru je to malo teze islo, trebali su oni učvršćivači odozdo i malo je radio. Ali ovaj fabrika bukvalno. Poslato sa ELI-NX9 pomoću Tapatoka 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srbac 2857 Napisano Ponedeljak u 10:02 Andragog, 5430 postova Lokacija: On off road Motocikl: NAVIGATOR 1000 EXC450 Prijavi odgovor kao problematičan Verujem da je isti proizvođać u pitanju. Verovatno su radili za LS2 a sada krenuli sami da prodaju ! Neka padaju cene, skuplji su koferi od mog motora bili. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
brankoXM 896 Napisano Ponedeljak u 16:56 (promenjeno) MK SO Zandarmerije, 737 postova Lokacija: Smederevska Palanka Motocikl: KAWASAKI ER5, pre SUZUKI BANDIT 1200, APRILIJA ATLANTIC 500 CLASSIC Prijavi odgovor kao problematičan 10 hours ago, živke said: E sad ide zaplet Meni neko ko je upređivao reče da su x - land zapravo skroz, ali baš 100% isti kao oni X sa temua, samo drugo ime utisnuto. Na temu je 45l 12.000. Ja uzeo i deluje skroz ok. Ima slike i iskustva u drugoj temi. sad nam treba neko ko je opipao x-land i x-kinu sad gledam lepa razlika za 45 l kofer,ali za 55 oko dve hiljade din svega jeftiniji taj x na temuu nego x-land ovde Promenio Ponedeljak u 17:51 član brankoXM 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...