živke 8180 Napisano juče u 09:10 Drug član, 2754 postova Lokacija: Niš; youtube.com/@adv_zivke Motocikl: CF Motor 450MT; ex: Yamaha XT660Z Tenere Prijavi odgovor kao problematičan 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nole Bg 6510 Napisano pre 23 sati BJB Maxi Scooter Club, 1868 postova Lokacija: Beograd, Mirijevo Motocikl: Bmw R1200Gs Prijavi odgovor kao problematičan Identični su koferi. Imao sam ls2 na starom gs-u, sad sam uzeo x-land na novom. Potpuno su isti, rekoše mi u dd moto da se ne prave više ls2 jer ih je valjda Givi tuzio i kappa ako se ne varam. Odličan je kofer i 55l košta 19700,sto je top cena za takav kofer. Poslato sa ELI-NX9 pomoću TapatokaOdlični su koferi, ja sam odusevljen, iskopirali su ih vrhunski. Ploča kao da je pravljena za rep Gs-a Lc,. Odvio dva srafa na repu, postavio ploču, rupe se gadjaju i dva srafa od ploče sa istim navojem samo utegao i kofer stoji kao fabrika, montiran za 2 min. Na vazdusaru je to malo teze islo, trebali su oni učvršćivači odozdo i malo je radio. Ali ovaj fabrika bukvalno. Poslato sa ELI-NX9 pomoću Tapatoka 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srbac 2844 Napisano pre 23 sati Andragog, 5422 postova Lokacija: On off road Motocikl: NAVIGATOR 1000 EXC450 Prijavi odgovor kao problematičan Verujem da je isti proizvođać u pitanju. Verovatno su radili za LS2 a sada krenuli sami da prodaju ! Neka padaju cene, skuplji su koferi od mog motora bili. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
brankoXM 896 Napisano pre 16 sati (promenjeno) MK SO Zandarmerije, 737 postova Lokacija: Smederevska Palanka Motocikl: KAWASAKI ER5, pre SUZUKI BANDIT 1200, APRILIJA ATLANTIC 500 CLASSIC Prijavi odgovor kao problematičan 10 hours ago, živke said: E sad ide zaplet Meni neko ko je upređivao reče da su x - land zapravo skroz, ali baš 100% isti kao oni X sa temua, samo drugo ime utisnuto. Na temu je 45l 12.000. Ja uzeo i deluje skroz ok. Ima slike i iskustva u drugoj temi. sad nam treba neko ko je opipao x-land i x-kinu sad gledam lepa razlika za 45 l kofer,ali za 55 oko dve hiljade din svega jeftiniji taj x na temuu nego x-land ovde Promenio pre 15 sati član brankoXM 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...