Jump to content

Moto Zajednica

LS2 alu koferi iskustva?

Recommended Posts

• BJB Maxi Scooter Club, 1868 postova
  • Motocikl: Bmw R1200Gs
Identični su koferi. Imao sam ls2 na starom gs-u, sad sam uzeo x-land na novom. Potpuno su isti, rekoše mi u dd moto da se ne prave više ls2 jer ih je valjda Givi tuzio i kappa ako se ne varam. Odličan je kofer i 55l košta 19700,sto je top cena za takav kofer.

Poslato sa ELI-NX9 pomoću Tapatoka

Odlični su koferi, ja sam odusevljen, iskopirali su ih vrhunski. Ploča kao da je pravljena za rep Gs-a Lc,. Odvio dva srafa na repu, postavio ploču, rupe se gadjaju i dva srafa od ploče sa istim navojem samo utegao i kofer stoji kao fabrika, montiran za 2 min. Na vazdusaru je to malo teze islo, trebali su oni učvršćivači odozdo i malo je radio. Ali ovaj fabrika bukvalno. IMG_20251029_191603.jpg

Poslato sa ELI-NX9 pomoću Tapatoka

• Sviđa mi se 1

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Andragog, 5422 postova
  • Motocikl: NAVIGATOR 1000 EXC450

Verujem da je isti proizvođać u pitanju. Verovatno su radili za LS2 a sada krenuli sami da prodaju ! Neka padaju cene, skuplji su koferi od mog motora bili. :oda2:

• MK SO Zandarmerije, 737 postova
  • Motocikl: KAWASAKI ER5, pre SUZUKI BANDIT 1200, APRILIJA ATLANTIC 500 CLASSIC
10 hours ago, živke said:

E sad ide zaplet :D Meni neko ko je upređivao reče da su x - land zapravo skroz, ali baš 100% isti kao oni X sa temua, samo drugo ime utisnuto.

Na temu je 45l 12.000. Ja uzeo i deluje skroz ok. Ima slike i iskustva u drugoj temi.

sad nam treba neko ko je opipao x-land i x-kinu :)     sad gledam lepa razlika za 45 l kofer,ali za 55 oko dve hiljade din svega  jeftiniji taj x na temuu nego x-land ovde

Promenio član brankoXM
  • Sviđa mi se 1

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja