niksastanisavljevic 3 Napisano Avgust 29, 2023 U prolazu, 20 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svimaPosedujem kawasakija ninju 250r 2009 godistePredjenih 29000kmMotor sam kupio sa 20.000km i stvarno sam prezadovoljan sa njim. Medjutim, u zadnjih par dana mi se desavalo dok je motor hladan da mi se desi kada iz 1 u 2 brzinu presaltam, da mi motor sam iz druge brzine prebaci u “neutral”. Desilo mi se 4-5 puta medjutim nisam siguran vise da li je do mene ili je do motora. Da li je neko imao slicnog iskustva, znate li do cega moze biti? Svaka pomoc je dobro dosla i unaprijed svima hvala!Nadam se da ne krsim pravila ili da nisam u pogresnom topicu! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
velimirjevtic 470 Napisano Avgust 29, 2023 Zainteresovan, 618 postova Lokacija: Beograd/Užice Motocikl: Transalp 650 Prijavi odgovor kao problematičan Meni se na ER-5 desavalo kad sam ga imao, ispostavilo se da je sajla pocela da puca možda par cm od ručice, nije se videlo jer je bilo unutar buržira, tipa bila na jednoj trećini onih vlakana, tako da počni od toga. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...