Nikolić97 6 Napisano Avgust 26, 2023 U prolazu, 8 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Yamaha Xtx 660 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav, u potrazi sam za izduvima za svoj Xtx. Ako neki ima od Roberta iz Ade, a da bi prodao nek se javi, moze i nesto slicno, Arrow, Leovince, Mivv... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djo 85 Napisano Avgust 26, 2023 Svrati ponekad, 119 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: xtx660,xjr 1200 Prijavi odgovor kao problematičan Robert ne radi više? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stari roker 4334 Napisano Avgust 26, 2023 motoras, 2491 postova Lokacija: PECINCI Motocikl: BMW '73. zderac kilometara // TOMOS APN 4/deva //Gpz900r Ninja // VULCAN VN1500 Prijavi odgovor kao problematičan pre 1 minut, djo je napisao: Robert ne radi više? Odavno... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vitez Koja 227 Napisano Avgust 26, 2023 Zainteresovan, 185 postova Lokacija: Selevac Motocikl: F800GS Prijavi odgovor kao problematičan Joj msm da sam video na KP auspuhe za xtx Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nikolić97 6 Napisano Avgust 27, 2023 U prolazu, 8 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Yamaha Xtx 660 Prijavi odgovor kao problematičan 18 hours ago, Vitez Koja said: Joj msm da sam video na KP auspuhe za xtx Nema nista. Zna li neko sa kog modela jos odgovara na Xtx ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vitez Koja 227 Napisano Avgust 27, 2023 Zainteresovan, 185 postova Lokacija: Selevac Motocikl: F800GS Prijavi odgovor kao problematičan https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=pfbid02kUm6rvV3HtBrxjVE7id4mMgpzicXCj7f4KevWs7aaLwV39qr1sfkSyEx2P471hRml&id=134812583196757&mibextid=Nif5oz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vitez Koja 227 Napisano Avgust 27, 2023 Zainteresovan, 185 postova Lokacija: Selevac Motocikl: F800GS Prijavi odgovor kao problematičan Ovaj pravi, ali nzm kvalitet. Mozda neko zna? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NenadPT 41 Napisano Avgust 27, 2023 U prolazu, 39 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki GSF650 S Bandit Prijavi odgovor kao problematičan Imaš na forumu da isčačkaš iskustva. Poslato sa MAR-LX1B pomoću Tapatoka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djo 85 Napisano Avgust 27, 2023 Svrati ponekad, 119 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: xtx660,xjr 1200 Prijavi odgovor kao problematičan Meni je Darko iz Maglića radio auspuhe na nekoliko motora. Savršeno odradjeno.Za neke sam mu nacrtao dimenzije i oblik kakav hoću. Moja preporuka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZeljaYZF 180 Napisano Avgust 28, 2023 Zainteresovan, 984 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1250GSA Prijavi odgovor kao problematičan Dragon isto iz Ade. Potrazi na netu odlicno radi poput dobrog starog Roberta, to je njegov bivsi kolega. Uzeo sam preko 100 auspuha kod njih 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nikolić97 6 Napisano Septembar 7, 2023 U prolazu, 8 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Yamaha Xtx 660 Prijavi odgovor kao problematičan Jel radi i Dragon uopste, nema ga da se oglasi, slao i mejl cak... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasacg 238 Napisano Septembar 7, 2023 Svrati ponekad, 137 postova Prijavi odgovor kao problematičan I ja sam ih kontaktirao, ali bez odgovora...Jedino mi je Darko odgovorio preko IG.Sent from my SM-S908B using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shlem 8650 Napisano Septembar 7, 2023 Drug član, 388 postova Lokacija: Ravni Banat Prijavi odgovor kao problematičan Trebalo bi da radi, meni je nešto sređivao auspuh pre jedno dva meseca. Možda je na odmoru. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zarkela 1664 Napisano Septembar 7, 2023 Drug član, 1035 postova Lokacija: Kikinda Motocikl: Honda VT500c, Suzuki Bandit 600 mk1 Prijavi odgovor kao problematičan Radi. Vrv godisnji odmor. Ja treba da ga kontaktiram za db kiler Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Surla85 694 Napisano Septembar 7, 2023 Zainteresovan, 345 postova Lokacija: Bečej Motocikl: Aprilia ETV Prijavi odgovor kao problematičan A zasto ne zovete na telefon ? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rider000 1419 Napisano Septembar 19, 2023 Drug član, 929 postova Lokacija: Zapadna Bačka Motocikl: EX Honda CB500X '23---------------------------------------EX Honda Africa Twin '17------------------------------------------V Strom 650XT '24------------------------- Prijavi odgovor kao problematičan @Surla85Mozes podeliti broj ako nije problem? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Surla85 694 Napisano Septembar 19, 2023 (promenjeno) Zainteresovan, 345 postova Lokacija: Bečej Motocikl: Aprilia ETV Prijavi odgovor kao problematičan @Rider0000638139595 Promenio Septembar 19, 2023 član Surla85 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Drinkero 726 Napisano Septembar 25, 2023 Svrati ponekad, 235 postova Lokacija: Downtown LA Motocikl: Tomos APN6 Grasshopper Benelli BN 125 ex-Red Baroness Honda VFR 800 VTEC Maleficent Ducati Multistrada 1200s Prijavi odgovor kao problematičan Taj telefon piše i kada se klikne na kontakt na sajtu. Da li je realno da su ljudi postali toliko lenji Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...