Vixxer 0 Napisano Avgust 26, 2023 U prolazu, 0 postova Prijavi odgovor kao problematičan Poginuo muskarac star 43 godine. Motociklista poginuo u Sremskim Karlovcima, saobraćaj blokiran | Novosadski informativni portal 021 WWW.021.RS Četrdesettrogodišnji motociklista poginuo je danas posle 14 časova, kada se sudario sa automobilom u Sremskim Karlovcima, na putu ka Čortanovcima. 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bigor 7642 Napisano Avgust 26, 2023 Drug član, 2920 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Super Tenere 750 Prijavi odgovor kao problematičan Послато са Redmi Note 8 помоћу Тапатока 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andrej_Hotstepper 7121 Napisano Avgust 26, 2023 Drug član, 2986 postova Lokacija: NS Motocikl: Versys 650 Kiklop Prijavi odgovor kao problematičan Koji je motor, zna li neko? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Borkosan 610 Napisano Avgust 26, 2023 Zainteresovan, 500 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Voge 300 Rally Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam prosao malopre i u centru kod skretanja prema pumpi je bio udes, sivi Beverly, auto nisam video koji je. Nisam siguran da je to isti dogadjajSent from my iPhone using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vixxer 0 Napisano Avgust 26, 2023 U prolazu, 0 postova Prijavi odgovor kao problematičan Uh, ako je tačno, da je policajac ovo uzrokovao. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
P.S. Dzon 103 Napisano Avgust 26, 2023 Svrati ponekad, 236 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW f650gs / Suzuki gs500e Prijavi odgovor kao problematičan Da, pandur. Klasicno oduzimanje prvenstva. Neka su mu siroki putevi nebeski. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Atorn 3362 Napisano Avgust 26, 2023 Drug član, 944 postova Lokacija: Železnik Motocikl: Yamaha Xj900s - čađava dvocevka Prijavi odgovor kao problematičan Zar je bitno da li je pandur? Oduzeta prednost, ubio motociklistu.žali Bože. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andrej_Hotstepper 7121 Napisano Avgust 26, 2023 Drug član, 2986 postova Lokacija: NS Motocikl: Versys 650 Kiklop Prijavi odgovor kao problematičan Baš to. Izgubili smo kolegu na dva točka. To je jedino bitno. Čovek u autu (pričamo na osnovu ovog što znamo) je pogrešio. Nije ni prvi a na žalost ni poslednji. Radno odelo u kojem je bio ne menja ništa... Saučešće porodici. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JevtaNS 1847 Napisano Avgust 26, 2023 Drug član, 2856 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Oni koji treba da vode računa o bezbednosti drugih imaju veću težinu greške nego ostali.Isto tako i profesionalci u saobraćaju treba da budu drugačije tretirani od amatera. 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zarkela 1561 Napisano Avgust 26, 2023 Drug član, 986 postova Lokacija: Kikinda Motocikl: Honda VT500c, Suzuki Bandit 600 mk1 Prijavi odgovor kao problematičan To ukljucenje u Karlovcima je katastrofa. Ja sam uvek tu raskrsnicu izbegavao. Ili sam isao na semafor pre kod pruznog prelaza ili skroz na ono prvo ukljucenje kad se dolazi iz Petrovaradina, a i tamo je haos. Generalno tu fali semafor. Nazalost eto desila se tragedija. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vex 3819 Napisano Avgust 26, 2023 Drug član, 460 postova Lokacija: v.gradiste Motocikl: V2- americki Prijavi odgovor kao problematičan Pre 1 sat, Andrej_Hotstepper je napisao: Radno odelo u kojem je bio ne menja ništa... Ako napadnes policajca teza kazna, onda bi i za tog pandura trebala teza kazna u odnosu na nas, volove pokorne. 3 9 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zeksius 114 Napisano Avgust 26, 2023 U prolazu, 62 postova Lokacija: Stara Pazova Motocikl: Suzuki GSXR 600 L7 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 2 sati, Atorn je napisao: Zar je bitno da li je pandur? Oduzeta prednost, ubio motociklistu.žali Bože. Bitno je, i tek kako je bitno, nazalost zivimo u drzavi gde je jako lako da ovakav slucaj zastari ili se prepakuje u neko malo cukanje i prodje ne kaznjeno, mozda sa nekom odstetom malom ali u sustini ne kao ubistvo kako bi trebalo. 1 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Atorn 3362 Napisano Avgust 26, 2023 (promenjeno) Drug član, 944 postova Lokacija: Železnik Motocikl: Yamaha Xj900s - čađava dvocevka Prijavi odgovor kao problematičan Alo bre ne ložite se, život je ugašen, tuga velika. Pripadnik policije ne mora da ima položen vozački,znači nije vozač i ne vozi. Dalje, pripadnik policije može da bude svež vozač, sa malo prakse, kao i svi drugi sveži vozači. Dalje, trenutak nepažnje dovodi do katastrofe, nebitno pandur, pekar, pop, političar. Ako je vozio službeni auto, pa se bahatio, to je već druga priča, ali koliko sam upoznat auto je civilni. Ne sudite po profesiji. Promenio Avgust 26, 2023 član Atorn 2 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
slave74 5837 Napisano Avgust 27, 2023 Drug član, 1370 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: SMC 300 Prijavi odgovor kao problematičan Nije problem sto je vozac policajac, vec sto na sudjenju ima bolju prodju nego tkz obican gradjanin. Dalje odmah se pletu veze izmedju njegovih nadredjenih, tuzioca koji su policijski saradnici i sudija. Naravno tu su i jaki advokati. Problem je zadovoljenje pravde na sudu u ovom i drugim slicnim slucajima. A gde nema pravde, cuvajmo se jer smo slabiji u saobracaju, jer nas vec veliki deo populacije mrzi. A ti sto mrze oni gaze, jer nema kazne. Kolege kazu, zivot je ugasen ne sudite po uniformi, nema smisla. Zaboravili su koliko svrha ili ciljeva ima sudska kazna. To nije samo kazna za pocinjeno delo, vec i primer drugima da pripaze i ne ugrozavaju druge. Lepo je kolega Vex rekao, ali narod to ovde ne razume. Ubijeni u pojam generacijama. 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Patriota 649 Napisano Avgust 27, 2023 Zainteresovan, 436 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: R1150GS Prijavi odgovor kao problematičan Manite se teorija zavere,i te kako ima da mu se sudi po zakonu. Sudjenja su otvorenog tipa,otidjite na jedno pa prenesite utiske o nameštanju. Dve porodice su zavijene u crno,kolega se nikad na žalost neće vratiti,a ni ovom što je izazvao nezgodu nema života... 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DAR'C NS 60 Napisano Avgust 27, 2023 U prolazu, 74 postova Lokacija: Južno-bački okrug Motocikl: u potrazi Prijavi odgovor kao problematičan Prošao sam tuda oko 17,30h u subotu. Video sam skuter i 4-5 policijskih vozila. To je veoma rizično uključivanje na glavni put. Baš, baš nepregledno i za neiskusnog vozača prava noćna mora. Često spomenem pri uključivanju na glavni put od pumpe NIS-a kada skrećem desno da se bojim da neko iz suprotnog pravca ne obilazi pa da se direktno ne sudarim sa nekim teko. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DAR'C NS 60 Napisano Avgust 27, 2023 (promenjeno) U prolazu, 74 postova Lokacija: Južno-bački okrug Motocikl: u potrazi Prijavi odgovor kao problematičan Veoma, veoma zajebano uključivanje koje nije regulisano kako bi trebalo.......saučešće porodici poginulog. Promenio Avgust 28, 2023 član DAR'C NS Skraćeno 1 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jelenko Vilotic 1012 Napisano Avgust 28, 2023 I have limited knowledge to make room for faith..., 435 postova Lokacija: Padova, Italy Motocikl: R1200GS Prijavi odgovor kao problematičan Poginuo je Dragan Mrsic, bubnjar bendova Hirurgija, Dreddup i Cutwork. Znao sam ga od 15, 16 godine... nije bio bajker, iznenadio sam se kad sam cuo da je poginuo na motoru. Bio je dobar lik, zaljubljenik u muziku, u sustini miran tip, trezvenjak... Ostavio je za sobom malog sina. Jako bezvezna prica... 1 6 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...