duledjo 154 Napisano Avgust 25, 2023 duledjo, 438 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW F650GS, Hyosung gt250 honda cm 125t kawasaki z500 Prijavi odgovor kao problematičan Ima li neko iz Knjazevca da pogleda malu yamahu tdr 125 za koju vlasnik u oglasu kaže da nije registrovana ni vožena od 2020god.Isao bih da kupim ako nije zaribala i slično, poslao bih broj prodavca ako je neko voljan da pogleda Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
živke 5291 Napisano Avgust 28, 2023 Drug član, 1893 postova Lokacija: Niš Motocikl: CF Motor 450MT; ex: Yamaha XT660Z Tenere Prijavi odgovor kao problematičan I ja treba nešto da idem do Knjaževca, ali problem je što mi je istekla registracija na motoru i ne znam kad ću stići da ga registrujem zbog raznih obaveza. Javiću se ja kad budem mogao, pa ako je i dalje aktuelna priča, dogovaramo se. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
duledjo 154 Napisano Avgust 28, 2023 duledjo, 438 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW F650GS, Hyosung gt250 honda cm 125t kawasaki z500 Prijavi odgovor kao problematičan Čudnu priču ima prodavac,nije vožena od 2020god a i on ga nije vozio kad je kupio nego je samo stajao.Posto se radi o yamahi tdr 125 dvotaktnoj nisam siguran da li je iskren u svim odgovorima,da ne bijem put za neistine i neku krsinu. Nije skup al ako mora sve da se radi ispasce ko da sam kupio dobar primerak,to mi je muka,pozdrav Dušan Bgd Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
živke 5291 Napisano Avgust 28, 2023 Drug član, 1893 postova Lokacija: Niš Motocikl: CF Motor 450MT; ex: Yamaha XT660Z Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Jel pali ili se prodaje kao neispravna ? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
duledjo 154 Napisano Avgust 28, 2023 duledjo, 438 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW F650GS, Hyosung gt250 honda cm 125t kawasaki z500 Prijavi odgovor kao problematičan Prodaje kao neispravno nema vremena da se bakce,njegove reči a radila je kad je kupovao a otad samo stoji i anlaser zalepio njegov termin.Pitao sam da li okreće mašina kad u brzini gurne rukama,kaže da se okreće znači nije zaribao Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...