aleksandar andric 354 Napisano Avgust 25, 2023 Svrati ponekad, 96 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Yamaha Tracer 700 Prijavi odgovor kao problematičan Iscitah dosta oko uvoza ali nisam uspeo da nadjem konkretan kontakt nekoga koga bi preporucili za uvoz motora ( meni Svica lici najbolje - ispravite me) DA li mozete preporuciti nekoga ili sebe ko radi uvoz Naravno ako ima kolega sa foruma - to bi bilo sjajno ( jedino sam otkrio da kolega @SuperPOP radi ali mi se on ne javlja na poruke) Izvinjavam se ako je ovo izvrteno 100 puta ali ja nisam uspeo naci nijedan kontakt. Nestrpljivi i zeljan jedne HONDE VFR crossrunner 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BokyBoy 17929 Napisano Avgust 25, 2023 Vozim motor, nisam BAJKER, 2444 postova Lokacija: BGD-LHS Motocikl: Kawasaki Ninja ZZR1400 '09 ABS aka Black Widow Prijavi odgovor kao problematičan Druže, kontaktiraj Marka Kovačevića, Mak Moto, znam da radi uvoz iz Svice, sigurno će te se dogovoriti nešto. . 069/129-4007 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aleksandar andric 354 Napisano Avgust 25, 2023 Svrati ponekad, 96 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Yamaha Tracer 700 Prijavi odgovor kao problematičan 4 hours ago, BokyBoy said: Druže, kontaktiraj Marka Kovačevića, Mak Moto, znam da radi uvoz iz Svice, sigurno će te se dogovoriti nešto. . 069/129-4007 Hvala veliko Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...