ssf01 7 Napisano Avgust 22, 2023 U prolazu, 9 postova Lokacija: Ljubljana Motocikl: Tracer 7 GT 2023 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svima, zna li neko kakvi su Saito koferi, nasao sam nov kofer od 51L sa plocom za 50e, ima samo jedan koristan komentar na sajtu da se primeti po plastici da su budzet koferi.. U sustini vredi li te pare ili ici na sigurno i motati neki Givi? Da li ima neko iskustva sa njima? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10457 Napisano Avgust 23, 2023 Hronični Motociklopata, 7310 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600 Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan To ti je generički kineski kofer koji se već godinama pojavljuje sa raznim imenima, solidan kvalitet za tu cenu, mada ja bi radije dodao još koji dinar i uzeo neki Kappa kofer, to ti je Givi-jev pod brend, kao lošiji kvalitet/manja cena ali i dalje odličan, ja moj imam evo već 8 godina ništa mu ne fali. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ssf01 7 Napisano Avgust 23, 2023 U prolazu, 9 postova Lokacija: Ljubljana Motocikl: Tracer 7 GT 2023 Prijavi odgovor kao problematičan Da budem iskren ocekivao sam tako neki odgovor pogledacu onda sta se jos nudi pa cu videti.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stari roker 4240 Napisano Avgust 23, 2023 motoras, 2454 postova Lokacija: PECINCI Motocikl: BMW '73. zderac kilometara // TOMOS APN 4/deva //Gpz900r Ninja // VULCAN VN1500 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam za te pare kupio polovan Givi koji je pet u čelo za ovaj. Pre njega sam imao Shad sh42 koji je odličan, ali kad sam probao Krauser i Givi, Shad odmah dadoh u oglase. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ssf01 7 Napisano Avgust 23, 2023 U prolazu, 9 postova Lokacija: Ljubljana Motocikl: Tracer 7 GT 2023 Prijavi odgovor kao problematičan Nasao sam i polovan givi kovček za na motor - večji, za dve čeladi, GIVI WWW.BOLHA.COM kovček za na motor - večji, za dve čeladi, GIVI Prodam večji kovček za na motor s ploščo za montažo. Zelo Samo ne znam koje je kacenje na ploci, moracu da nazovem prodavca da proverim niti znam koji je model top casea Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stari roker 4240 Napisano Avgust 23, 2023 motoras, 2454 postova Lokacija: PECINCI Motocikl: BMW '73. zderac kilometara // TOMOS APN 4/deva //Gpz900r Ninja // VULCAN VN1500 Prijavi odgovor kao problematičan To ti je e450n simply, monolock kačenje. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vidakn 1773 Napisano Avgust 24, 2023 Drug član, 1353 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki DL 1000 2014 Prijavi odgovor kao problematičan To ti je generički kineski kofer koji se već godinama pojavljuje sa raznim imenima, solidan kvalitet za tu cenu, mada ja bi radije dodao još koji dinar i uzeo neki Kappa kofer, to ti je Givi-jev pod brend, kao lošiji kvalitet/manja cena ali i dalje odličan, ja moj imam evo već 8 godina ništa mu ne fali.Nema više Kappa samo Givi...Sent from my SM-A705FN using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ssf01 7 Napisano Avgust 25, 2023 U prolazu, 9 postova Lokacija: Ljubljana Motocikl: Tracer 7 GT 2023 Prijavi odgovor kao problematičan Vidim da u Sloveniji prodaju nove kappa kofere Kovčki | KMC Motoshop Ljubljana KMC.SI no svakako nasao sam u austriji polovan original yamahin 50L sa naslonom i cilindrom (kljucem) za 170e plus dostava tako da sam se odlucio za njega (nov 380) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vidakn 1773 Napisano Avgust 26, 2023 Drug član, 1353 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki DL 1000 2014 Prijavi odgovor kao problematičan To im ostao po neki kofer, vrv stare zalihe, ako štiklitaš "na zalogi" (na stanju) videćeš da zapravo imaju samo nekoliko komada na stanjuSent from my SM-A705FN using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ssf01 7 Napisano Avgust 26, 2023 U prolazu, 9 postova Lokacija: Ljubljana Motocikl: Tracer 7 GT 2023 Prijavi odgovor kao problematičan Totalno moguce, znam samo da u salonu su okaceni na zid no nebitno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Baniša 230 Napisano Septembar 12, 2023 Svrati ponekad, 154 postova Lokacija: Srbobran Motocikl: BMW R1200GS ADV Prijavi odgovor kao problematičan On 24. 8. 2023. at 2:21, vidakn je napisao: Nema više Kappa samo Givi... Sent from my SM-A705FN using Tapatalk Otkad nema Kappe više u proizvodnji? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vidakn 1773 Napisano Septembar 12, 2023 Drug član, 1353 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki DL 1000 2014 Prijavi odgovor kao problematičan Otkad nema Kappe više u proizvodnji? Ako su lagali mene i ja lažem vas. Od ove godine..Odem u Motoland, pitam za Kappa kofere kada stižu, oni mi kažu nema te firme više, gasi se, samo Givi ostaje, ne može da se poruči Kappa.I stvarno kod njih ostalo tek ponešto od Kappinih kofera, vrv stare neprodate zalihe.Sent from my SM-A705FN using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srbac 2379 Napisano Septembar 12, 2023 Andragog, 4956 postova Lokacija: On off road Motocikl: BMW K25 HONDA PD05 KTM RFS Prijavi odgovor kao problematičan Imao sam ovakav kofer na SV650. Kofer je služio ok. Malo je mekan, mislim uvija se, ali vrši posao. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
plumber.ns 312 Napisano Septembar 13, 2023 (promenjeno) Zainteresovan, 379 postova Lokacija: Nov' Sat / Vojvodina Motocikl: Adventure sports 750 Prijavi odgovor kao problematičan Na ovom koferu je jako oštra i nepraktična reza za zaključavanje , meni je prosekla jaknu. Odmah sam ga prodao. Cena mu je u motobike bila kao pola givi u istoj litraži (zapremini). Sada je duplo skuplji nego pre 4-5 godina. Kofer M-Case YM-0888 51L (58,5x43x30,5) MOTOBIKESHOP.RS Nadam se da sam pomogao. Promenio Septembar 13, 2023 član plumber.ns Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ssf01 7 Napisano Septembar 13, 2023 U prolazu, 9 postova Lokacija: Ljubljana Motocikl: Tracer 7 GT 2023 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala, jeste. No narucio sam a i stigao je original polovan Yamahin kofer od 50L sa naslonom i cilindrom i kljucem 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
plumber.ns 312 Napisano Septembar 13, 2023 Zainteresovan, 379 postova Lokacija: Nov' Sat / Vojvodina Motocikl: Adventure sports 750 Prijavi odgovor kao problematičan Bomba ! Odličan je .Ako ne i najbolji. Mislim da je to GIVI koji se radi za yamahu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ssf01 7 Napisano Septembar 13, 2023 U prolazu, 9 postova Lokacija: Ljubljana Motocikl: Tracer 7 GT 2023 Prijavi odgovor kao problematičan iskreno zadovoljan sam, nemam sliku montiranog na motor, ne znam kako mi je omaklo da slikam uz motor sam dobio rezervni cilindar za kofere sastrane pa sam uzpeo da zamenem cilindar na top box-u tako da sa originalnim kljucem otvaram svaki kofer. Primetio sam samo jednu stvar koja mi se ne svidja na koferu, ubacio sam lezaljku (sundjer/prostirka) za plazu u kofer i kad ga otvorim sundjer zakaci keder i otkaci ga od kofera :), znam cepidlacim, al kofer je metak 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
plumber.ns 312 Napisano Septembar 13, 2023 Zainteresovan, 379 postova Lokacija: Nov' Sat / Vojvodina Motocikl: Adventure sports 750 Prijavi odgovor kao problematičan Na tako lep motor mora i lep kofer. Super. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ssf01 7 Napisano Septembar 13, 2023 U prolazu, 9 postova Lokacija: Ljubljana Motocikl: Tracer 7 GT 2023 Prijavi odgovor kao problematičan hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MilanS 375 Napisano Septembar 18, 2023 Svrati ponekad, 156 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Tracer 900 GT Prijavi odgovor kao problematičan On 13. 9. 2023. at 14:56, ssf01 je napisao: Primetio sam samo jednu stvar koja mi se ne svidja na koferu, ubacio sam lezaljku (sundjer/prostirka) za plazu u kofer i kad ga otvorim sundjer zakaci keder i otkaci ga od kofera :), znam cepidlacim, al kofer je metak Keder slobodno zalepi lepkom, jer ces vremenom doci do toga da moras da ga namestas svaki put kad otvoris kofer. Prvo ga samo tvde, teske stvari otkace od kofera. Kasnije svaka sitnica koja ga dodiruje. Konacno, od tolikog drndanja krene da ispada sam, cim se otvori kofer. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ssf01 7 Napisano Septembar 18, 2023 U prolazu, 9 postova Lokacija: Ljubljana Motocikl: Tracer 7 GT 2023 Prijavi odgovor kao problematičan Mogu reci da vec sad dosta lako ispadne, jbg polovan kofer no hvala na tip. Neki odredjen lepak da trazim? Ne bih tipa da zajebem i krknem super lepak pa da se spali / otopi keder Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 9579 Napisano Octobar 6, 2023 Ne silazi, 2261 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125 & Scarabeo 400i, Kawa ER-5 Prijavi odgovor kao problematičan Tek sad vidim temu... Ovaj Saito kofer sam uzeo polovan za smešne pare, bez ploče i ključa. Sredio bravu, ušrafio direktno šrafovima za ploču, i tako ga koristio dve sezone na Libertiju 125.... Što kaže <srbac, uvija se, ali odlično radi posao. Provereno može dve kacige, ili dve lubenice, ili džak lepka za pločice, samo tada ceo skuter "glisira", hehe ! Muški sam ga tovario, nigde nije pukao. Otišao Liberti, došao Skarabeo, sa manjim, lepšim i novijim koferom. Međutim, kada sam krenuo za Trebinje, kofer mali... Vraćaj "krmaču" . I nisam ga više ni skidao dok nisam prodao Skarabeo, ali sa istim onim manjim, lepšim koferom. Kawa je stigla sa ganc novim koferom/pločom/nosačem, tako da ovaj Saito čuči u garaži, možda će opet zatrebati... Od mene, čista desetka za izdržljivost. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...