Jump to content

Moto Zajednica

Kobni defile u Paracinu...

Recommended Posts

• Rashodovani bajker, 1731 postova

Mina ::

p.s. momci na skuteru su snimali defile.Suvozach je bio okrenut tj sedeo je naopachke na motoru...U zelji da prestignu kolonu, vozach je hteo da se popne na biciklistichku stazu, i kada je udario u ivichnjak prevrnuli su se i pali.Suvozach je proshao gore...udario je glavom u asfalt i ostao u nesvesti [nisu imali opremu].Prvu pomotj su mu ukazali bajkeri, a hitna pomotj je doshla ubrzo...

Juche sam saznala/chula da je nazalost momak koji je bio kamerman slomio kichmu pri padu

-----------------------------------------------------------------------------------

Ova nesreca koju je Mina opisala (sa skupa u Paracinu prosle subote) je zbog tragicne pogibije Pece Celavog ostala u drugom planu , ali ipak mislim da zavredjuje paznju...

Ja sam bio pri kraju defilea i secam se da su ovi momci projurili pored mene i vratolomnom voznjom se probijali napred kroz defile...secam se da sam pomislio : "Koje su bre ovo budale" ...minut-dva nakon toga defile je zaustavljen i proneo se glas da je neko sa skuterom pao , a zatim su dosla kola hitne pomoci i odvezla nekog...nisam ni znao sta se tacno desilo dok nisam procitao Minin post...

Ako je tacna Minina informacija da je momak prilikom pada slomio kicmu , verovatno ce ostati invalid... :? :(

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Drug član, 2247 postova
  • Motocikl: Triumph Tiger 800xc

Kontra sedenje, JAKO OPASNO!

Ja sam sliènu stvar radio kada smo slikali defile u BG-u, samo sam ja vozio a kolega je iza mene slikao. Vrlo je problematièno upravljanje u krivinama, jer se suvozoè instiktivno naginje kontra kada sedi naopako, a i nema za šta da se drži. Problem je i kod ubrzanja što nema upor telom na sedište, pa veoma lako može da spadne. Veoma oprezno i lagano mora da se vozi da ne bi ste popili dubak...

Toliko o mome iskustvu...

• U prolazu, 41 postova
Mina ::

p.s. momci na skuteru su snimali defile.Suvozach je bio okrenut tj sedeo je naopachke na motoru...U zelji da prestignu kolonu' date=' vozach je hteo da se popne na biciklistichku stazu, i kada je udario u ivichnjak prevrnuli su se i pali.Suvozach je proshao gore...udario je glavom u asfalt i ostao u nesvesti [nisu imali opremu'].Prvu pomotj su mu ukazali bajkeri, a hitna pomotj je doshla ubrzo...

:(

Tek sada videh ovu temu...

Nije bilo bas ovako.

Bila sam na par metara od mesta dogadjaja, tj. bila sam pri pocetku defilea.

Momak je vec vozio skuter biciklistickom stazom, a suvozac je, okrenut ledjima njemu, snimao.

Isli su biciklistickom stazom brze od defilea, da bi snimili ceo defile.

Onda je pametnim vozac pozeleo da se sa biciklisticke staze prebaci na ulicu, ispred defilea, ali je ivicnjak bio visok, a ni staza i ta ulica nisu bile u ravni...

Decko pozadi je drzao kameru, i samo sam videla kako leti u vis i pada na asvalt ispred nas.Kada je pao, docekao se na vratni deo kicme.

Nije jedno vreme davao znake zivota, pa su ga reanimirali onde, ispred nas.

Uzas.

Za tih dvadeset sati sam videla tri tj. cetiri pada.

• Zainteresovan, 552 postova
  • Motocikl: Yamaha X-Max 300
Sve se dobro zavrzilo' date='decko je ziv i zdrav!!! :wink:[/quote']

Citajucio sve pre ove informacije, samo sto nisam zaplakao, ali ovo sto sam citirao mi je vratilo osmeh na lice! ;)..Bas mi je drago da je decko ziv i da se oporavlja!

• U prolazu, 41 postova
Sve se dobro zavrzilo' date='decko je ziv i zdrav!!! :wink:[/quote']

Drago mi je zbog toga.

Situacija nije bila nimalo naivna.

Sada kada je dobro, zanima me kako li izgleda snimak koji je napravio, jer on nije ispustio kameru....Ona mu je sve vreme, dok se desavalo sta se desavalo, bila u ruci, tj. dok je leteo, ona nije spala sa ruke...

Zivo me interesuje sta se tu vidi...

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja