mitri 1847 Napisano Septembar 7, 2006 Rashodovani bajker, 1731 postova Lokacija: KŠ Motocikl: SunRa Shino Prijavi odgovor kao problematičan Mina :: p.s. momci na skuteru su snimali defile.Suvozach je bio okrenut tj sedeo je naopachke na motoru...U zelji da prestignu kolonu, vozach je hteo da se popne na biciklistichku stazu, i kada je udario u ivichnjak prevrnuli su se i pali.Suvozach je proshao gore...udario je glavom u asfalt i ostao u nesvesti [nisu imali opremu].Prvu pomotj su mu ukazali bajkeri, a hitna pomotj je doshla ubrzo... Juche sam saznala/chula da je nazalost momak koji je bio kamerman slomio kichmu pri padu ----------------------------------------------------------------------------------- Ova nesreca koju je Mina opisala (sa skupa u Paracinu prosle subote) je zbog tragicne pogibije Pece Celavog ostala u drugom planu , ali ipak mislim da zavredjuje paznju... Ja sam bio pri kraju defilea i secam se da su ovi momci projurili pored mene i vratolomnom voznjom se probijali napred kroz defile...secam se da sam pomislio : "Koje su bre ovo budale" ...minut-dva nakon toga defile je zaustavljen i proneo se glas da je neko sa skuterom pao , a zatim su dosla kola hitne pomoci i odvezla nekog...nisam ni znao sta se tacno desilo dok nisam procitao Minin post... Ako je tacna Minina informacija da je momak prilikom pada slomio kicmu , verovatno ce ostati invalid... :? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Snake 06 7 Napisano Septembar 9, 2006 Svrati ponekad, 296 postova Lokacija: Velika Krsna Prijavi odgovor kao problematičan Jbg,chisto nerazmishljanje..... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cope 215 Napisano Septembar 9, 2006 Drug član, 2247 postova Lokacija: Beograd/Šumadija Motocikl: Triumph Tiger 800xc Prijavi odgovor kao problematičan Kontra sedenje, JAKO OPASNO! Ja sam sliènu stvar radio kada smo slikali defile u BG-u, samo sam ja vozio a kolega je iza mene slikao. Vrlo je problematièno upravljanje u krivinama, jer se suvozoè instiktivno naginje kontra kada sedi naopako, a i nema za šta da se drži. Problem je i kod ubrzanja što nema upor telom na sedište, pa veoma lako može da spadne. Veoma oprezno i lagano mora da se vozi da ne bi ste popili dubak... Toliko o mome iskustvu... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Endurac 962 Napisano Septembar 9, 2006 Drug član, 1576 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1100RT Prijavi odgovor kao problematičan A sta mislis o caki da se vecu nekim kaisem ili konopcem oko struka....... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Snake 06 7 Napisano Septembar 9, 2006 Svrati ponekad, 296 postova Lokacija: Velika Krsna Prijavi odgovor kao problematičan A sta mislis o caki da se vecu nekim kaisem ili konopcem oko struka....... Ma jok,bolje neka zakache neka kolica pa neka ih wuku motorom. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Brka 2 Napisano Septembar 9, 2006 Zainteresovan, 837 postova Lokacija: Mladenovac Prijavi odgovor kao problematičan Debili... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dragon 0 Napisano Mart 27, 2007 U prolazu, 41 postova Lokacija: Kragujevac Prijavi odgovor kao problematičan Mina :: p.s. momci na skuteru su snimali defile.Suvozach je bio okrenut tj sedeo je naopachke na motoru...U zelji da prestignu kolonu' date=' vozach je hteo da se popne na biciklistichku stazu, i kada je udario u ivichnjak prevrnuli su se i pali.Suvozach je proshao gore...udario je glavom u asfalt i ostao u nesvesti [nisu imali opremu'].Prvu pomotj su mu ukazali bajkeri, a hitna pomotj je doshla ubrzo... Tek sada videh ovu temu... Nije bilo bas ovako. Bila sam na par metara od mesta dogadjaja, tj. bila sam pri pocetku defilea. Momak je vec vozio skuter biciklistickom stazom, a suvozac je, okrenut ledjima njemu, snimao. Isli su biciklistickom stazom brze od defilea, da bi snimili ceo defile. Onda je pametnim vozac pozeleo da se sa biciklisticke staze prebaci na ulicu, ispred defilea, ali je ivicnjak bio visok, a ni staza i ta ulica nisu bile u ravni... Decko pozadi je drzao kameru, i samo sam videla kako leti u vis i pada na asvalt ispred nas.Kada je pao, docekao se na vratni deo kicme. Nije jedno vreme davao znake zivota, pa su ga reanimirali onde, ispred nas. Uzas. Za tih dvadeset sati sam videla tri tj. cetiri pada. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MARKOtls 19 Napisano Mart 27, 2007 Svrati ponekad, 213 postova Lokacija: Paracin Motocikl: 2020 GSXS 1000F . 99 TL1000R Prijavi odgovor kao problematičan Sve se dobro zavrzilo,decko je ziv i zdrav!!! :wink: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
meex 17 Napisano Mart 27, 2007 Zainteresovan, 552 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Yamaha X-Max 300 Prijavi odgovor kao problematičan Sve se dobro zavrzilo' date='decko je ziv i zdrav!!! :wink:[/quote'] Citajucio sve pre ove informacije, samo sto nisam zaplakao, ali ovo sto sam citirao mi je vratilo osmeh na lice! ..Bas mi je drago da je decko ziv i da se oporavlja! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dragon 0 Napisano Mart 28, 2007 U prolazu, 41 postova Lokacija: Kragujevac Prijavi odgovor kao problematičan Sve se dobro zavrzilo' date='decko je ziv i zdrav!!! :wink:[/quote']Drago mi je zbog toga. Situacija nije bila nimalo naivna. Sada kada je dobro, zanima me kako li izgleda snimak koji je napravio, jer on nije ispustio kameru....Ona mu je sve vreme, dok se desavalo sta se desavalo, bila u ruci, tj. dok je leteo, ona nije spala sa ruke... Zivo me interesuje sta se tu vidi... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aki 86 Napisano Mart 29, 2007 Super heavyweight, 641 postova Lokacija: Nis Motocikl: BMW F700 GS Prijavi odgovor kao problematičan Nikako se ne treba voziti naopacke jer se onda pada naglavacke Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...