Raša 54 Napisano Januar 21, 2009 Drug član, 1854 postova Lokacija: NBG Prijavi odgovor kao problematičan Nemam sta da dodam jer si sve rekao. Mada razumem ih iskreno. Mozda bi i ti pravio takve motore da imas malu pisu pa da ne znas kako to da prevazidjes. Veliki motor sa puno neupotrebljivih konja je uvek resenje, bilo to na 2, 4 ili ko zna kolko tockova sad planiraju. pa mislim druže đusi nećemo sad da se vređamo... ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djusi_998 458 Napisano Januar 21, 2009 Ducatista, 2915 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: beše Ducati 998 Prijavi odgovor kao problematičan Nemam sta da dodam jer si sve rekao. Mada razumem ih iskreno. Mozda bi i ti pravio takve motore da imas malu pisu pa da ne znas kako to da prevazidjes. Veliki motor sa puno neupotrebljivih konja je uvek resenje, bilo to na 2, 4 ili ko zna kolko tockova sad planiraju. pa mislim druže đusi nećemo sad da se vređamo... ;D ;D ;D Zato sam i stavio ono "mozda" ;D Samo max respect za vas kolega ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dager 5 Napisano Januar 21, 2009 Svrati ponekad, 206 postova Prijavi odgovor kao problematičan mislim da je krajnje vreme da ove amere oplemeni neka kuga, uragan ili da pocrkaju od gladi... dosta su jeli govna... ;D E Ra$o svaka ti dala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...