Jump to content

Moto Zajednica

ODUZIMANJE MOTORA

Recommended Posts

• U prolazu, 87 postova
pre 27 minuta, ekozelj je napisao:

Temu pratim a tvoj post naravno da nisam pročitao jer je NEPISMEN (ili si nepismen) pa samim tim i nečitljiv. Možeš i pet "romana" da napišeš ali ako učestvuješ u radu jednog foruma očekuje se da ti "romani" budu napisani u skladu sa elementarnim pravopisom.

Pozdrav i ovo shvati kao dobronamernu, konstuktivnu kritiku.

Ma vidi ja mislim da se i ti slažeš samnom da kome se zadesi ovako nešto kao meni on/a će čitati ovo da bi malo više se raspitao kakav je otprilike proces i neće obraćati pažnju na pravopis naravno fa sam pismen nego jednostavno ne dodajem taču zarez osim radi akcenta ako znaš na šta mislim

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• U prolazu, 87 postova
Pre 2 sati, JevtaNS je napisao:

Trebali su oni tebe i prevaspitati,mada je to mukotrpan proces.

Dođi ti me prevaspitaj jer vidim da se neki od vas hvataju samo nekih gluposti ja lepo i sa dobrom namerom napišem nešto korisno vezano za ovu temu ali očigledno da vi niste tu u vezi toga 

• U prolazu, 87 postova
pre 6 minuta, Atorn je napisao:

Kakva budalaština. 

Vidi sa dobrom namerom ti kažem ako ti ovaj post ne odgovara zaobiđi i svako srećan ne samo ti nego i svi ostali kojima sve smeta 

• Drug član, 1894 postova
Pre 18 sati, M1l2nov1c je napisao:

Evo da napišem nešto vezano za oduzimanje motora (meni su oduzeli sa 150.000din kaznom) 

Ako se nekome zadesi da vozi motor bez papira vozačke kacige tablice itd... i ako vas uhvate to vam sve postepeno ide mene su prvo ispitivali ko sam šta sam gde živim ko su mi roditelji... jer imam 18 i nemam izvađenu ličnu kartu (tako se zadesila situacija da nisam mogao da izvadim pre 18god) nakon toga vas trpaju u kola sa lisicama ako nemate ni D od dokumenta (nebitno dal je za vozilo ili lična dokumenta) i vode vas u stanicu na dalje propitivanje pa na davanje otisaka i potpisivanje papira kada se to završi onda vas ostave da čekate neko vreme (ja sam čekao oko 2 sata) sve što imate u džepovima vadite na stol i to stoji tako dokle god vas ne puste ili dok vas ne odvedu kod dežurnog sudije (moj slučaj) dok oni pišu kazne vi čekate pod nadzorom policajca a kod dežurnog sudije vas oni vode da sudija proceni kaznu (ili zatvor) vi pokušajte da što više kukate kako nemate posao itd da bi vam smanjili na minimum kaznu (meni su sa 300.000 ili 6 meseci zatvora smanjili na 150.000 ili 4 meseca zatvora) sve što vam sudija napiše na papiru to je to oni ne bi trebali da vam naplaćuju ništa naknadno ili bar moraju spomenuti da će vam naplatiti vi možete ds zatražite da kaznu plaćate na rate (najviše 6 rata a meni su dali 10 jer nemam posao i idem u školu) troškovi suda su 2000din i to morate platiti dobijate uplatnice takođe ne mogu da vam pišu kaznene poene ako nemate vožačku dozvolu za bilo koju kategoriju a što se tiče oduzimanja vozila ako vozilo nema papire nikad nije registrovan itd naravno oduzima ga šlep služba ili ga vozi nadležno lice uz vašu dozvolu i tamo će stojati sve dok na ročištu ne odrede da li ćete moći da vratite vozilo (ako imate papire i ostala dokumenta za vozilo) kao što kod mene nije slučaj ako su vam ga oduzeli trajno ne plaćate šlep službu i ležarine (na dnevnom nivou) oni će vozilo u nekim slučajevima oduzeti najviše iz razloga jer niko ne zna da li je kradeno ili ne (ne pokušavajte nikakav "dogovor" za pandurom da ne bi bili optuženi i za to ) ako niste u mogućnosti da vratite vozilo jer nemate potrebne dokumente nose ga na otpad (ne možete ga pokupiti sa otpada kao što sam ja planirao jer nije to običan otpad)

Ovo je sve iz moje perspektive kako su meni pre par dana radili čekam još novosti oko toga i sve javljam kada sve saznam napisaću novi odgovor koji ima više smisla dok se čita ali uglavnom to tako izgleda 

Evo, recimo samo ovde si napričao toliko nelogičnih i netačnih stvari, predstavljajići sebe kao žrtvu, pa pomislih jesu li te usput osudili i na streljanje i rekoše li ti za kad je zakazano?

• Sviđa mi se 1

• U prolazu, 87 postova
pre 1 minut, Skyrunner je napisao:

Evo, recimo samo ovde si napričao toliko nelogičnih i netačnih stvari, predstavljajići sebe kao žrtvu, pa pomislih jesu li te usput osudili i na streljanje i rekoše li ti za kad je zakazano?

Oduzimanje motora ako nema papire je netačno? kazna koju sam ja dobio je netačna? davanje otisaka je netačno? to što nemam ličnu kartu je netačno? ne razumem šta hoćeš da kažeš ovime ne gledam ja sebe kao žrtvu jer sam ja kriv što sam izašao na ulicu sa motorom koji nije legalan što se tiče dokumentata takođe sam dole napisao da ću ponovo napisati vezano za ovu temu kad dobijem sve informacije i takođe sam napisao da je poruka ne jasna i da je pišem iz moje perspektive i ne mora značiti da će svakome sve biti isto kao meni ali otprilike sam napisao 

• Drug član, 2873 postova
  • Motocikl: strom 650

Da si nekog oštetio ne daj bože ubio tim tvojim nelegalnim ćereslima možda bi na robiji drugačije shvatio.

• Sviđa mi se 1

• U prolazu, 87 postova
Pre 18 sati, Kkovic je napisao:

Ma neće u zatvor ako plati. Samo zbog visine kazne (gde su lepo sabrali sve prekršaje jer nije imao ništa od dokumenata) moraju da zaprete.

Možda neko vreme zabrane polaganja vožnje?

nisu mi napisali da imam zabranu ja sam pričao sa osobom koja radi u sudu i ona kaže da ne bi trebali da ništa naknadno šalju jer sam ja istog dana bio kod dežurnog sudije (ona zgrada beograd na vodi zaboravio sam kako se zove) i sve završili za tih par sati ali videću ako pošalju poštom nešto 

• U prolazu, 87 postova
pre 2 minuta, JevtaNS je napisao:

Da si nekog oštetio ne daj bože ubio tim tvojim nelegalnim ćereslima možda bi na robiji drugačije shvatio.

Možda nikad se ne zna sudija kaže da sam trebal istog dana u zatvor al nisu hteli jer idalje idem u školu itd

• Svrati ponekad, 116 postova
  • Motocikl: TBD
Pre 11 sati, M1l2nov1c je napisao:

Pazi u mom slučaju ja sam treći vlasnik motora prvi vlasnik je kupio iz salona 1986 i umro je motor nikad nije registrovan itd takođe je on taj motor prepisao na sina (naslednik motora) ali ne znam da li ima papire a oni su ga prodali jednom čoveku kod mene u selu pa je kasnije došao kod mene i bio je oko 2god kod mene i ja takođe imam el. bicikli i za njih treba reg. oznaka kao i za el. trotinet žuta traka a ja inače vozim i 125 kubika registrovan i sa papirima i 500 kubika bez papira neregistrovan

Pa onda si odlično prošao. Najbitnije ti je da se ne pojavi niko da tvrdi da je njegov motor oduzet (mogu i to da ti napakuju) i da te ne uhvate ponovo jer si očigledno godinama odlično prolazio ispod radara.

• U prolazu, 87 postova
pre 6 minuta, Kkovic je napisao:

Pa onda si odlično prošao. Najbitnije ti je da se ne pojavi niko da tvrdi da je njegov motor oduzet (mogu i to da ti napakuju) i da te ne uhvate ponovo jer si očigledno godinama odlično prolazio ispod radara.

Pa realno motor sađ platio 100e i to je bilo pare za motor nema ugovora nema papira ništa čisto sumnjam da će se pojaviti iko da sumnja jer motor na izgled nije nešto pa se ni panduri neće cimati oko toga

• Drug član, 1915 postova
  • Motocikl: CFmoto 800MT

Svaka greska koja moze da se plati novcem je dobra.

Sto kazu kolege, bitno da se nista nije desilo tj. da niko nije povredjen.

Neka ti ovo bude za nauk.

Sad lepo izvadis licnu kartu, pa auto skola i sve redom. Mlad si, zivot je tek pred tobom i nista nece pobeci.

• Sviđa mi se 1
  • Podržavam 1

• U prolazu, 87 postova
pre 1 minut, Sharky - Alex je napisao:

Svaka greska koja moze da se plati novcem je dobra.

Sto kazu kolege, bitno da se nista nije desilo tj. da niko nije povredjen.

Neka ti ovo bude za nauk.

Sad lepo izvadis licnu kartu, pa auto skola i sve redom. Mlad si, zivot je tek pred tobom i nista nece pobeci.

Nije meni problem za dokumente ali ništa mi lepše nije što sam mlađi jači motor da vozim počeo sam i traktorom da divljam naravno nije za pohvalu

• Haha 1

• Zainteresovan, 372 postova
  • Motocikl: Yamaha FZS600 Fazer
8 minutes ago, M1l2nov1c said:

Nije meni problem za dokumente ali ništa mi lepše nije što sam mlađi jači motor da vozim počeo sam i traktorom da divljam naravno nije za pohvalu

Znači biće tema i na nekom traktorističkom forumu? Registrujem se i pratim razvoj situacije. 🤣🤣🤣

• Sviđa mi se 2
  • Haha 1

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja