Jump to content

Moto Zajednica

Koju letnju jaknu kupiti?

Recommended Posts

• U prolazu, 64 postova

Molio bih za malu pomoc na osnovu vaseg iskustva.Imam dobru IXS jaknu kojoj se skida postava medjutim i kada je skinem u njoj je leti [kada se najvise vozim] prevruce.Uvideo sam da od one price "jednim udarcem dve muve"nema nista i da moram kupovati letnju jaknu.Da nebih pogresio resih da se konsultujem s vama.Interesuje me stvarno kvalitetna jakna sa protektorima.Pozdrav svima i unapred hvala.

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Safety bike, 954 postova
  • Motocikl: nekad RS250 i AA500

Ja imam Bering jaknu i totalno sam zadovoljan sa njom.

Sada kupujem i ostale delove opreme istog proizvodjaca.

• Drug član, 1721 postova
  • Motocikl: Kilo Smor L8

Wintex Desert u katalogu kosta 130 evra, ja sam je platio na snizenju 60 evra, idealna za leto, prolece i mozda blagu jesen.Ima postavu za hladnije vreme koja se skida, protektore na laktovima, ramenima i sundjerasti na ledjima, ojacan struk i nekoliko dzepova sa spoljnje i unutrasnje strane.Ja sam prezadovoljan  ;)

Kupio sam je jesenas u Becu.

• Svrati ponekad, 146 postova

Mogu da ti preporucim jednu, garantujem za kvalitet. 10000% bolja od vecine jakni na nasem trzistu. Ne znam do koliko para,a sliku neznam da ti posaljem, ali ako mi posaljes mail eto je za par minuta kod tebe..

Pozz

• Svrati ponekad, 272 postova
  • Motocikl: trenutno bez

Skoro sam video reklamu na motori.hr za firmu koja prodaje Alpinestars u Hrvatskoj. Imali su 50% popusta, ali stvarnih 50%. Ako imas nekoga da ti donese, pogledaj malo....

• Drug član, 4834 postova
  • Motocikl: enduro

Hocu dobru jaknu i znam da mora da kosta!

Ako ces da platis, preporuka ti je ova.

U njoj imas sve u jednom, bukvalno!  Ostaje samo stvar ukusa.

post-2166-12879017061421_thumb.jpg

• Svrati ponekad, 128 postova
  • Motocikl: kawasaki 1400gtr - BMW K1300S

Prosetaj do centra S,tamo sam kupio pravu letnju jaknu i to vrhunsku,skroz je suplja i ima protektore-normalno.SUOMY. Inace ostala oprema mi je ixs. Samo nisam siguran da ih jos uvek imaju.Proveri telefonom

• Zainteresovan, 767 postova
  • Motocikl: Yamaha R1 2006, Yamaha R1 2008, Honda 600RR 2006, Kawasaki ZZR 600 1995

http://www.motokucalazarevic.rs/ponuda/held/jakna_tropic.html

Nije sto ja drzim Held, ali ova jakna je ona prava letnja jakna sa protektorima, lufterima napred, pozadi i na rukama.

A mislim da je i cena pristupacna za takvu jaknu.

• Svrati ponekad, 146 postova

Ja postujem sve Vas, naravno i kolege u posle ali moram da dam malo ispravke. U hrvatskoj nema popusta za Alpinestar. Pre neki dan su bili momci da kupe RS-Taichi ili Alpinestar. Takodje sam kontaktirao kolege koji prodaju Alpinestar da posalju jednu jaknu za Zagreb. Jaknu koju ti preeporucujem je RS-TAICHI 235. Jakna u jakni, Jedina jakna koja u sebi ima duple protektore, pa cak i u grudnom delu.Takodje za nju ne treba ni pojac jal je vec u sklopu. Ja garantujem da sev ove lepe jakne ne mogu n do kolena da joj dorastu. Pokusacu da ubacim sliku. Inace Alpinestar i Rs taichi je od samog pocetka bila ista fabrika ( za one koji nisu upuceni ) Takodje isti dizajneri, strucnjaci i koorporacija sa HJC kacigama. Alpinestar osvaja evropu RS Taichi Japan,Ameriku itd...

Pozdrav

• Drug član, 4834 postova
  • Motocikl: enduro

Ja postujem sve Vas, naravno i kolege u posle ali moram da dam malo ispravke. U hrvatskoj nema popusta za Alpinestar. Pre neki dan su bili momci da kupe RS-Taichi ili Alpinestar. Takodje sam kontaktirao kolege koji prodaju Alpinestar da posalju jednu jaknu za Zagreb. Jaknu koju ti preeporucujem je RS-TAICHI 235. Jakna u jakni, Jedina jakna koja u sebi ima duple protektore, pa cak i u grudnom delu.Takodje za nju ne treba ni pojac jal je vec u sklopu. Ja garantujem da sev ove lepe jakne ne mogu n do kolena da joj dorastu. Pokusacu da ubacim sliku. Inace Alpinestar i Rs taichi je od samog pocetka bila ista fabrika ( za one koji nisu upuceni ) Takodje isti dizajneri, strucnjaci i koorporacija sa HJC kacigama. Alpinestar osvaja evropu RS Taichi Japan,Ameriku itd...

Pozdrav

Svaka ti čast!  ;D

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja