Vuleta 845 Napisano Avgust 3, 2023 Drug član, 874 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: ... Prijavi odgovor kao problematičan POKLON 2xkarte za Subotu 05.08. Kanli Kula Herceg Novi, Vlado Georgijev. Hteli gospodja i ja da se spustimo motorom za vikend, al se mladji klinac razboleo i jbg... 060/30-00-467 8 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bracabgd 895 Napisano Avgust 3, 2023 BJB Maxi Scooter Club, 2075 postova Lokacija: Београд Motocikl: Био некад јапанац сада понтадеранац,и поново јапанац Prijavi odgovor kao problematičan Ево ја се јављам, ту сам у ХН а супруга га обожава 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vuleta 845 Napisano Avgust 3, 2023 (promenjeno) Drug član, 874 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: ... Prijavi odgovor kao problematičan @bracabgdRešeno, tvoje su. Javi mi se na viber, da ti prosledim pdf. p.s. temu necu zaključavati da nam okačiš sliku iz provoda i utiske Promenio Avgust 3, 2023 član Vuleta 1 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
punisa 16 3773 Napisano Avgust 6, 2023 Astro Puki krsi sva pravila!, 925 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200 RS , Kymco Agility 50 Prijavi odgovor kao problematičan Na koncerte Vlade Georgijeva se ne ide sa zenom,devojkom itd. To je skup raspolozenih ,povremeno sentimentalnih i na kraju razgaljenih devojaka koje malo ,malo pesma dirne. Samo treba da ste dovoljno blizu da spustite ruku na necije rame i vasa je vec u sledecem refrenu. Ja ne gotivim takvu muziku ali isao sam 2 1 7 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Džim Džarmuš 2560 Napisano Avgust 6, 2023 Drug član, 1128 postova Lokacija: 🌍🌎🌏🇷🇸 Motocikl: BMW C400GT🏍 🛵Beverly300hp,Honda x-adv 750,BMW F900 GS⬜🟦🟥 Prijavi odgovor kao problematičan Samo joj šapneš nežno ,"hoćeš večeras da proverimo da li je zemlja ravna,kao što tvrdi Vlado" 1 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
punisa 16 3773 Napisano Avgust 6, 2023 Astro Puki krsi sva pravila!, 925 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200 RS , Kymco Agility 50 Prijavi odgovor kao problematičan Ili je startujes forom kojom sam popio najvise pedala. " Izvini ,koliko ima sati?" Onda ona kaze neko vreme... A ja : "pravo je vreme da se upoznamo" i onda sledi ... 1 7 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 9869 Napisano Avgust 6, 2023 Ne silazi, 2295 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125 & Scarabeo 400i, Kawa ER-5 Prijavi odgovor kao problematičan Kolko švalera, jbt... 2 3 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ser 7763 Napisano Avgust 6, 2023 -, 1754 postova Motocikl: / Prijavi odgovor kao problematičan Pre 6 sati, punisa 16 je napisao: Na koncerte Vlade Georgijeva se ne ide sa zenom,devojkom itd. To je skup raspolozenih ,povremeno sentimentalnih i na kraju razgaljenih devojaka koje malo ,malo pesma dirne. Samo treba da ste dovoljno blizu da spustite ruku na necije rame i vasa je vec u sledecem refrenu. Isto ko na rejvu u sumi... 3 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Markone88 4828 Napisano Avgust 6, 2023 Drug član, 1550 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Čekam Zlatkovog Bandita Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da je u zadnje vreme to skup lečenih alkoholičara Šalu na stranu, bravo za gest @Vuleta 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vuleta 845 Napisano Avgust 6, 2023 Drug član, 874 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: ... Prijavi odgovor kao problematičan Sad kad se priča otvorila, na stranu muzičke ukuse, Vlado je jedan dug vremenski period do skora(do pada Mila) paralelno bio persona non grata u Crnoj Gori, a u Srbiji je na crnoj listi od javne podrške protestu "1 od 5 miliona". A mogao je kao mnogi iz branše da pojede sendvič i reke šampanjca bi potekle... Kako da ga ne voliš 4 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Forsberg 4577 Napisano Avgust 6, 2023 Drug član, 989 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda VFR 800 FI 2000. Prijavi odgovor kao problematičan I dalje mu ne opraštam ravnozemljaštvo ali dobro, niko nije savršen 1 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DraganNS 8069 Napisano Avgust 6, 2023 Drug član, 1701 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kawasaki Versys 1000 Grand Tourer Prijavi odgovor kao problematičan Tu je, nešto malo, intelektualno zabagovao ali ja ga ipak gotovim. Kralj plačipi*kaste domaće pop muzike! 1 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cr4zyzola 860 Napisano Avgust 6, 2023 46, 619 postova Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da je Pera Kontras U sve 3 situacije I kao ne sendvicar i u Crnoj Gori a naročito ovo oko zemlje Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vuleta 845 Napisano Avgust 6, 2023 Drug član, 874 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: ... Prijavi odgovor kao problematičan @Forsberg A pazi ovo, na temu ravnozemljaštva, pričamo o školovanom moreplovcu 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DraganNS 8069 Napisano Avgust 6, 2023 Drug član, 1701 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kawasaki Versys 1000 Grand Tourer Prijavi odgovor kao problematičan A Magelan se prevrće u grobu! Od smeha... 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Džim Džarmuš 2560 Napisano Avgust 6, 2023 Drug član, 1128 postova Lokacija: 🌍🌎🌏🇷🇸 Motocikl: BMW C400GT🏍 🛵Beverly300hp,Honda x-adv 750,BMW F900 GS⬜🟦🟥 Prijavi odgovor kao problematičan pre 23 minuta, Vuleta je napisao: @Forsberg A pazi ovo, na temu ravnozemljaštva, pričamo o školovanom moreplovcu On je plovio samo uz ekvator do pola 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ser 7763 Napisano Avgust 6, 2023 -, 1754 postova Motocikl: / Prijavi odgovor kao problematičan Jel ste razmisljali mozda o tome da se samo sprdao u toj emisiji i da je bio mrtav pijan (naduvan)? A ti ravni pokreti su ga nakon toga uvrstali u clanove i koristili tu njegovu izjavu kao marketing. Isto ko sto su koristili onog profesora koji je organizovao vezbu na predavanju gde se predstavio kao ravnozemljas, a studenti su morali da mu dokazuju da nije u pravu iznoseci naucne cinjenice... 1 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DraganNS 8069 Napisano Avgust 6, 2023 Drug član, 1701 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kawasaki Versys 1000 Grand Tourer Prijavi odgovor kao problematičan Ma, ja se samo zezam, nisam ga ni čuo da je to izjavio pa ne mogu da komentarišem da li je bilo ironično ili ne, samo sam pročitao, na par mesta, da ga apostrofiraju povodom te izjave. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5956 Napisano Avgust 6, 2023 Svakom po zasluzi, 12421 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Tema lagano klizi.... 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vuleta 845 Napisano Avgust 6, 2023 Drug član, 874 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: ... Prijavi odgovor kao problematičan ... u zaborav... Živeli Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...