Jump to content

Moto Zajednica

BMW G310GS

Recommended Posts

• U prolazu, 1 post

Pozdrav svima,zanima me da li neko ima iskustva ili zna nešto o BMW G310GS,kakav je generalno motor da li valja,da li se isplati kupovina novog/polovnog,i tako tome slično.

Hvala:)!

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• U prolazu, 62 postova
  • Motocikl: Suzuki GSXR 600 L7

Pozdrav, imao sam G310R, koliko sam upoznat to su identicne masine samo su prepakovane u dva razlicita izgleda motora. Vozio sam ga 3 sezone, skoro 3 godine, putovao sam sa njim i sto se mene tice idealan motor. Lagan, okretan, jedan cilindar i tek kako lepo polvaci. Moj je pun tecnosti bio oko 150-160kg sto je lagano, imaju fabricki gel sediste, znaci na duzim putevima neces osetiti, bukvalno siroko sediste je extra udobno. Potrosnja je oko 3l, mozda 3,5l i sa punim rezervoarom imas oko 350km da predjes, ima snage i da izadjes na autoput i lagano da ga vozis 110, tako da mu to nije problem. Sto se mana tice to je opet 1 cilindar i bas puno trese, vibrira bas bas u velikim obrtajima tako da moja preporuka je da sa vremena na vreme proveravas motor, da se nije neki sraf otpustio ili nesto, meni se samo jednom desilo za te tri godine ali to se lako zavije nazad, primetices i da je dosta upakovan gumicama upravo da bi rasteretilo tu vibraciju, ipak za svaki slucaj sa vremena na vreme dok budes briskao motor proveri cisto. Ima jos jednu malu manu a to je cena odrzavanja, tada je teze bilo naci deo koji mu odgovara a originalni bmw delovi su malo skuplji, nije to nista sad auuu skupo ali npr ako uporedis sa nekim ko vozi Z300 ili MT-03, tebe ce malko skuplje izaci odrzavanje. Sve u svemu odlican motor ali vidi odlican, isao sam i na dnevne ture sa suvozacem i nikakav problem za masinu sad da ne moze da izvuce ili nesto tako. Iskustvo sa GS verzijom bi trebalo da bude isto ovakvo, srecna kupovina i javljaj sta si odlucio i kakvi su utisci. :jee1:

• Sviđa mi se 1
  • Podržavam 1

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja