Jump to content

Moto Zajednica

Kako se ovo montira?

Recommended Posts

• Ne silazi, 5900 postova
  • Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator

Ja sam ovo letos montirao na par motora, ali sam u kompletu bio dobio malo drukcije delove. Naime bilo je i dva dela koji se ubacuju u cev volana sa strane ( prethodno se odsece kraj gumica rucki ) . Ti delovi su bili od punog materijala, jedan je bio probusen da sraf prolazi kroz njega, a drugi je u sebi imao navoj. Izgledali su kao jedan komad koji je na sredini presecen ukoso. Sve sastavis, gurnes u volan i onda stezes. delovi se ukose i zaglave u volanu. Takav sistem kacenja ima i volan na sportskom / trkackom biciklu ! Treba pripaziti na desnu stranu i ostaviti malo lufta da bi rucica gasa mogla lepo da radi .

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Drug član, 1898 postova
  • Motocikl: BMW F650

Ja sam ovo letos montirao na par motora, ali sam u kompletu bio dobio malo drukcije delove. Naime bilo je i dva dela koji se ubacuju u cev volana sa strane ( prethodno se odsece kraj gumica rucki ) . Ti delovi su bili od punog materijala, jedan je bio probusen da sraf prolazi kroz njega, a drugi je u sebi imao navoj. Izgledali su kao jedan komad koji je na sredini presecen ukoso. Sve sastavis, gurnes u volan i onda stezes. delovi se ukose i zaglave u volanu. Takav sistem kacenja ima i volan na sportskom / trkackom biciklu ! Treba pripaziti na desnu stranu i ostaviti malo lufta da bi rucica gasa mogla lepo da radi .

Napokon pravi odgovor.

Puno hvala ;D

Evo gde je problem, sto nemam gde da pricvrstim stisnik na desnoj strani kormana! Ovaj beli sraf sto drzi rucicu kocnice se ne moze odviti.

• Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator

Evo gde je problem, sto nemam gde da pricvrstim stisnik na desnoj strani kormana! Ovaj beli sraf sto drzi rucicu kocnice se ne moze odviti.

Mora da moze da se odvrne ( rucke su potrosni materijal, i menjaju se ) , Proveri da nema mozda neki zeger osigurac od dole, il neko srafce sa strane . Mora da moze. Ili potrazi negde manuel o tvom motoru pa pogledaj u njega !

• Drug član, 2318 postova

Trebala bi da je ispod matica sa plasticnim ili metalnim osiguracem u sebi. Bez kontra kljuca neces uspeti, gore drzi kontru a dole odvijaj. Ovako bi trebalo da bude ako nije neka budzevina :)

Trebala bi da je ispod matica sa plasticnim ili metalnim osiguracem u sebi. Bez kontra kljuca neces uspeti, gore drzi kontru a dole odvijaj. Ovako bi trebalo da bude ako nije neka budzevina :)

Nije budzevina, original je sa plasticnim osiguracem! ;D

• Drug član, 2318 postova

odvijaj maticu ispod, a ne glavu srafa, tj sam sraf. moguce da sam sraf nije skroz okrugao upravo da se nebi odvijao. Javljaj sta si uradio.

Jos da dodam - ovi stitnici sto sam ja montirao se nisu kacili na srafove od rucki kvacila i prednje kocnice, vec su imali i svoje selne tako da stitnik obidje celu rucku i preko selne se kaci na volan, i bili su duzi. Ovi tvoji su verovatno predvidjeni za neki skuter .

• Drug član, 1735 postova
  • Motocikl: Kilo Smor L8

Jos da dodam - ovi stitnici sto sam ja montirao se nisu kacili na srafove od rucki kvacila i prednje kocnice, vec su imali i svoje selne tako da stitnik obidje celu rucku i preko selne se kaci na volan, i bili su duzi. Ovi tvoji su verovatno predvidjeni za neki skuter .

U tome i jeste fora jer su za Kymco skuter, a potrebna je fora da se ugrade na Nesketov motor  ;)

U tome i jeste fora jer su za Kymco skuter, a potrebna je fora da se ugrade na Nesketov motor  ;)

Nisu od skutera nego od Quada Kymco, a meni odgovaraju zato sto su plave boje i slazu mi se uz neke detalje na motoru.

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja