HadžiA 16 Napisano Jul 25, 2023 U prolazu, 10 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Još nemam Prijavi odgovor kao problematičan Zdravo svima, moje ime je Hadži Aleksandar. Nov sam u moto svetu i planiram, ako Bog da, sledeće godine da polažem za A kategoriju i nabavim svoj prvi motocikl. Svaki savet, kritika i pomoć su mi dobrodošli, nadam se da ću to ovde i naći. Veliki pozdrav svima! 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DarkoČa 1760 Napisano Jul 25, 2023 Drug član, 620 postova Lokacija: Čačak Motocikl: BMW R1250 GS/A Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodošao!Nakon polaganja, moja preporuka za kurs bezbedne vožnje gde ċeš steċi dodatno iskustvo u samom poznavanju dvotočkaša, položaju u vožnji, bezbednim i opasnim situacijama koje su usko povezane u saobraċaju i olakšati ti dalje uživanje u vožnji.Uzdravlje i da uskoro udomiš nekog ljubimca s'kojim ċeš uživati!Послато са 2201116SG помоћу Тапатока 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
HadžiA 16 Napisano Jul 25, 2023 U prolazu, 10 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Još nemam Prijavi odgovor kao problematičan pre 7 minuta, DarkoČa je napisao: Dobrodošao! Nakon polaganja, moja preporuka za kurs bezbedne vožnje gde ċeš steċi dodatno iskustvo u samom poznavanju dvotočkaša, položaju u vožnji, bezbednim i opasnim situacijama koje su usko povezane u saobraċaju i olakšati ti dalje uživanje u vožnji. Uzdravlje i da uskoro udomiš nekog ljubimca s'kojim ċeš uživati! Послато са 2201116SG помоћу Тапатока Bolje te našao! Hvala! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DraganNS 8100 Napisano Jul 25, 2023 (promenjeno) Drug član, 1702 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kawasaki Versys 1000 Grand Tourer Prijavi odgovor kao problematičan Samo polako, imaj strpljenja, slaži iskustvo kockicu po kockicu i ne daj da te ponese lažni osećaj samopouzdanja. Na motoru se ceo život uči, a ponekad samo jednom greši. Sa srećom i dobrodošao u jedan od najlepših hobija. Promenio Jul 26, 2023 član DraganNS 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Hertzeg 784 Napisano Jul 25, 2023 Zainteresovan, 159 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Kawasaki vulcan 1500 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav i dobrodošao kolege su te lepo posavetovale. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 10073 Napisano Jul 25, 2023 Ne silazi, 2323 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125 & Scarabeo 400i, Kawa ER-5 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav, i dobrodošao ! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Paf 223 Napisano Jul 25, 2023 U prolazu, 43 postova Lokacija: Zadar Motocikl: V-Strom 1000 XT Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav Alexandru.,zelim ti da sjednes sa svojom suputnicom na prvi motor i dodjes u Zadar par dana...ja jedino mogu ti reci dvije poslovice kojih se pridrzavam...zavoju cast-smanji gas... i znam koja bhudala vozi iz ovog pravca-al neznam koja iz suprotnog...,toga se pridrzavaj i bice puuunooo KM...uzivanja... pooomalo... 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sharky - Alex 6415 Napisano Jul 25, 2023 (promenjeno) Drug član, 1829 postova Lokacija: Beograd-Borča Motocikl: CFmoto 800MT Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav i dobro nam dosao imenjace. jesi li do sada vozio bilo sta od motora ili skutera? Promenio Jul 25, 2023 član Sharky - Alex 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
HadžiA 16 Napisano Jul 26, 2023 (promenjeno) U prolazu, 10 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Još nemam Prijavi odgovor kao problematičan Pre 10 sati, Sharky - Alex je napisao: Pozdrav i dobro nam dosao imenjace. jesi li do sada vozio bilo sta od motora ili skutera? Hvala svima na lepoj dobrodošlici i savetima. @Sharky - Alex nisam, nažalost. Dogurao sam do 43 godine života samo se diveći dvotočkašima i ljubljeći samo četvorotočkaše (i civilne avione, ali to sad nije tema ). E sad sam skupio hrabrosti i želeo bih da naučim i kako se voli i uživa na dva (ili tri) točka. Voleo bih da počnem sa nekim skuterom, ali ne onim od 50ccm jer nema šanse da me povuče ikud, s obzirom da imam 184cm visine i 130kg (u opadanju) telesne težine Stariji brat me je "primio" na motore, on poslednje 2 godine krstari na Burgmanu, rekao bih vrlo uspešno Promenio Jul 26, 2023 član HadžiA Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Немања 2140 Napisano Jul 26, 2023 Drug član, 794 postova Lokacija: Велика Плана Motocikl: Xciting 500-Tdm 900-Версис 1000-GS1200 Prijavi odgovor kao problematičan Добро дошао, пуно безбедних километара 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ПИпезос 8238 Napisano Jul 27, 2023 Drug član, 557 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: HONDA Africa Twin CRF1000 DCT (2016), BMW C 400 GT (2020) Prijavi odgovor kao problematičan Добро нам дошла на форум добре вожње, дружења и забаве Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
HadžiA 16 Napisano Avgust 3, 2023 U prolazu, 10 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Još nemam Prijavi odgovor kao problematičan On 27. 7. 2023. at 17:58, ПИпезос je napisao: Добро нам дошла на форум добре вожње, дружења и забаве Više sam došao, nego došla, ali ajd sad Hvala u svakom slučaju! 7 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...