Kengur 0 Napisano Septembar 7, 2006 Svrati ponekad, 117 postova Lokacija: beograd/SRBIJA Prijavi odgovor kao problematičan Danas kod moje skole(5ekonomske u Rakovici)Lik vozi Djuka na zadnjem i vise puta.....Ispred njega se u jednom trenutku nadje kamion koji je polako prelazio lezeceg pandura a u susret mi naidje "Dacija",lik pokusa da se provuce izmedju ali....jbg .....zakaci u auto i podleti pod kamion.......Kacigu nije imao ali mu nije nista na srecu......A steta na motoru sitnica,samo je otkinuo prednju viljusku...! Sta da vam kazem...PAZITE KADA SE PROVLACITE!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
YOman 109 Napisano Septembar 7, 2006 Motorradfahrer, 1733 postova Lokacija: BGD Motocikl: Race Bike in a Tuxedo Prijavi odgovor kao problematičan ......A steta na motoru sitnica' date='samo je [b']otkinuo prednju viljusku[/b]...! :shock: ps.Zamalo u "CRNU HRONIKU" :o Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cope 215 Napisano Septembar 7, 2006 Drug član, 2247 postova Lokacija: Beograd/Šumadija Motocikl: Triumph Tiger 800xc Prijavi odgovor kao problematičan Kralj... Izgleda da više motoristi iz Beograda ne mogu da dodju na red od gužve kod svetog Petra... Dosta više pogibija za ovu godinu, ako boga znamo!!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kengur 0 Napisano Septembar 7, 2006 Svrati ponekad, 117 postova Lokacija: beograd/SRBIJA Prijavi odgovor kao problematičan Izgleda da više motoristi iz Beograda ne mogu da dodju na red od gužve kod svetog Petra... Da,na zalost............... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Najzli 174 Napisano Septembar 7, 2006 Drug član, 1193 postova Lokacija: Bg Motocikl: Africa CRF1000L Prijavi odgovor kao problematičan Video slon miša kako na zadnjim nogama hoda. Prelazeæi preko potoka, uèini mu se kako miš prebrzo trèi. Žirafa koje je pila vodu na izvoru, zasmeta mišu i on podleti pod slona. Slon mu polomi noge i pomisli, ako je hodao na zadnjim nogama do sada, onda æe mu ovo pokazati za šta mu služe prednje noge. Dobro je da je prošao bez veæih povreda. najzli Edit: Hteo sam da kažem da æe od sada više ceniti prednji toèak. Mada i dalje moe da vozi na zadnjem. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Čeh 1009 Napisano Septembar 7, 2006 Drug član, 1542 postova Lokacija: Beograd Motocikl: XLV 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Video slon miša kako na zadnjim nogama hoda. Prelazeæi preko potoka' date=' uèini mu se kako komarac prebrzo trèi. Žirafa koje je pila vodu na izvoru, zasmeta mišu i on podleti pod slona. Slon mu polomi noge i pomisli, ako je hodao na zadnjim nogama do sada, onda æe mu ovo pokazati za šta mu služe prednje noge.[/quote'] WTF :?: :?: :?: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dexterr 1969 Napisano Septembar 8, 2006 Aktivirao se na času, 3277 postova Lokacija: Suburbia, blok 45 Motocikl: 1 Litar Honde Prijavi odgovor kao problematičan Zalos'an primer kako ne treba! Ah, da, viljuske za djuka su prava sitnica, imaju 3 nule i jos ponesto ispred... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Peki 1215 Napisano Septembar 8, 2006 Braćala..., 2179 postova Lokacija: Beograd, Lion Motocikl: Honda CB750F 1981 Prijavi odgovor kao problematičan ......A steta na motoru sitnica' date='samo je [b']otkinuo prednju viljusku[/b]...! :shock: ps.Zamalo u "CRNU HRONIKU" :o Pa da otvorimo i pod forum "SIVA HRONIKA" aka, murafte al za malo.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SpaVe 813 Napisano Septembar 8, 2006 Drug član, 1085 postova Lokacija: Јужни Београд Motocikl: Beta Xtrainer Prijavi odgovor kao problematičan Meni je to "propinjanje" (kako bi seljaci rekli), totalno demode. To mi je pandan "potpisivanju" automobilom. Misliš kako oduševljavaš široki auditorijum, a ustvari oduševiš majstore i prodavce delova. A ni kod doktora nema više za džabe! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ssaallee 8 Napisano Septembar 8, 2006 Svrati ponekad, 114 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Bulldog 1100 Prijavi odgovor kao problematičan "...da je BIOMED pio....." Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Peki 1215 Napisano Septembar 8, 2006 Braćala..., 2179 postova Lokacija: Beograd, Lion Motocikl: Honda CB750F 1981 Prijavi odgovor kao problematičan Meni je to "propinjanje" (kako bi seljaci rekli)' date=' totalno demode. To mi je pandan "potpisivanju" automobilom. Misliš kako oduševljavaš široki auditorijum, a ustvari oduševiš majstore i prodavce delova. A ni kod doktora nema više za džabe![/quote'] Sinoæ vozim iza dijabole koja podbada nekog gsx-r a kod Stupice, pa kod Londona i onda se okrete kod republièke skupštine na semaforu i vrati nazad. Opis lika je dobro poznat, šarena jaša, kosa na keca, bez kacige i bez mozga...žali bože motora Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Srdjan 0 Napisano Septembar 8, 2006 U prolazu, 6 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan ...to je neka moda sachuvaj me boze, oshishani skoro do glave sa trenerkama od 150,200-300maraka uvuchenih u farmerke...!?!?! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Biker Boy 2807 Napisano Septembar 8, 2006 Braveheart, 707 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW S1000xr, Piaggio Madley 150. Prijavi odgovor kao problematičan ...to je neka moda sachuvaj me boze' date=' oshishani skoro do glave sa trenerkama od 150,200-300maraka uvuchenih u farmerke...!?!?![/quote'] istina ! vracaju se 90 samo sad pre su ginuli krimosi sad ,malo drukcije ginu bikeri .... TUGA Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Brka 2 Napisano Septembar 9, 2006 Zainteresovan, 837 postova Lokacija: Mladenovac Prijavi odgovor kao problematičan Jebi ga, sranja se desavaju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cope 215 Napisano Septembar 9, 2006 Drug član, 2247 postova Lokacija: Beograd/Šumadija Motocikl: Triumph Tiger 800xc Prijavi odgovor kao problematičan ...to je neka moda sachuvaj me boze' date=' oshishani skoro do glave sa trenerkama od 150,200-300maraka uvuchenih u farmerke...!?!?![/quote'] Hahaha, i naj obièniji saobraæajac - policajac bi ih legitimisao, ispitivao.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Snake 06 7 Napisano Septembar 17, 2006 Svrati ponekad, 296 postova Lokacija: Velika Krsna Prijavi odgovor kao problematičan Hahaha' date=' i naj obièniji saobraæajac - policajac bi ih legitimisao, ispitivao....[/quote'] ali to na zapadu :wink: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...