majtimika 0 Napisano Jul 24, 2023 U prolazu, 5 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav. Nov sam na foruma ali ga pratim vec neko vreme. Konkretno u zadnjih par meseci sredjujemo jednu hondu cb900f2c 1983ce godiste. Elem. Razlika od fc tj 82go 83ce godiste je u par stvari u odnosu na prethodne godine, ali ono sto mene konkretno zanima i nigde ne mogu da nadjem egzaktan podatak je nivo ulja u prednjoj viljusci , kolicina je za te stapove 395mm po knjizi, ali nivo se nigde ne pominje, i takodje duzina opruge. Podatci setaju jer su kod boldora bile prvo vile od 35 pa od 37 a na mom primerku od 39mm. Duzina opruge se pominje na oko 525mm, dok kod moje je duzina 560. Da li neko moze da pomogne oko ovih podataka. Problem je sto je cackano oko prednjih vila, i to veoma nestrucno, pa nisam siguran u to da li je ta opruga fabrika ili ne. Hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
majtimika 0 Napisano Jul 26, 2023 U prolazu, 5 postova Prijavi odgovor kao problematičan Niko, nista ??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stari roker 4280 Napisano Jul 26, 2023 motoras, 2470 postova Lokacija: PECINCI Motocikl: BMW '73. zderac kilometara // TOMOS APN 4/deva //Gpz900r Ninja // VULCAN VN1500 Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da ti je podatak o količini ulja sasvim dovoljan. Naspi koliko piše po knjizi i nebrigaj. Duzina opruge prema fabričkim podacima je 532,a servisni limit je 521 mm. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pronto 6793 Napisano Jul 26, 2023 Ne silazi, 6591 postova Lokacija: Vrmdža, Sokobanja Motocikl: konzerviran Prijavi odgovor kao problematičan Pitaj veštačku inteligenciju. Bez šale. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
majtimika 0 Napisano Jul 27, 2023 U prolazu, 5 postova Prijavi odgovor kao problematičan On 26. 7. 2023. at 8:14, stari roker je napisao: Mislim da ti je podatak o količini ulja sasvim dovoljan. Naspi koliko piše po knjizi i nebrigaj. Duzina opruge prema fabričkim podacima je 532,a servisni limit je 521 mm. Nije dovoljan, a da taj podatak sam i ja nasao, ali nije tacan. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mcm-racing 184 Napisano Avgust 5, 2023 Zainteresovan, 647 postova Lokacija: TEMERIN Motocikl: ZXR 750 R Prijavi odgovor kao problematičan cb900fc i cb900f2c = 1982 cb900fd i cb900f2d `= 1983 opruga 564mm .... min 553mm Nivo oko 130mm Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
majtimika 0 Napisano Avgust 5, 2023 U prolazu, 5 postova Prijavi odgovor kao problematičan Hvala, btw culi smo se, donosim ti ga na servis pocetkom septembra Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...