hoze 153 Napisano Jul 24, 2023 Svrati ponekad, 293 postova Lokacija: Bg Prijavi odgovor kao problematičan U ponudi goratex jakna Carve Master GORE-TEX® D-Garage motorcycle jacket - Dainese (Official Shop) WWW.DAINESE.COM Motorcycle jacket, D-Garage collection: Carve Master GORE-TEX® - Motorcycle jacket in... Velicina 58...na linku imate velicine nosena nekoliko sezona... U jako dobrom stanju sa termo postavom... 130e Pantalone bmw rallye pro 3 long, velichina 52, u izuzetnom stanju sa gtx postavom, 130e... bmw gs dry pantalone, velicina 54 skoro nove I najstarije bmw rally pro 2 pantalone velichina 56, koje su cele sa gtx postavom 50e... Sve stvari su moja oprema koje sam sam nosio i pravi se mesto u ormanu za novu... Ako koga zanima nesto vishe od info 063631264... Slikano na brzinu ako koga zanima zovite poslacu vishe slike a mozze da se proba u bgd Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Endurac 958 Napisano Jul 27, 2023 Drug član, 1576 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1100RT Prijavi odgovor kao problematičan Ajd ako moze rezervisi pantalone sad sam te zvao, da probam 2 i 3 , posto imam R2 jaknu da nesto isfrikombinujem:)Vrv rallye 2 ako su dobre u struku.0637716465Sent from my iPhone using Tapatalk Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hoze 153 Napisano Avgust 2, 2023 Svrati ponekad, 293 postova Lokacija: Bg Prijavi odgovor kao problematičan Pantalone bmw rallye pro 3 long, velichina 52 - PRODATE... Dainese jakna rezervisana... do petka 130e Pantalone GS DRY velicina 54 su skoro nove...nosene max 5-6 puta...otprilike 90-100 kg.. 130 e pantalone bmw rallye pro 2, 56 su najstarije i za nekog ko ide off...cele sa GTX postavom...vishe od 100 kg 50e Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...