DarkoČa 1769 Napisano Jul 22, 2023 Drug član, 620 postova Lokacija: Čačak Motocikl: BMW R1250 GS/A Prijavi odgovor kao problematičan Ha ha,iskreno receno mislio sam da sam jedino ja lud proci tuda, usko i nepregledno do 00 od Drvengrada do Carobnog brega. Nisam te ocekivao,prepoznah kofere.Da,daOd Čarobog brega malo dalje kreċe lep asfalt ali taman dok se navikneš na njega ono off road kreċeIšao sam tuga i davne 2019. kada je skoro sve bilo makadam do silaska na Taru i civilizacijuПослато са 2201116SG помоћу Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Tumbe 3847 Napisano Jul 31, 2023 Drug član, 335 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: KTM 690 enduro, BMW R1250RT Prijavi odgovor kao problematičan Lepo zezanje. Bez preterivanja u bilo čemu, a "baterije napunjene"... Ovakve vožnje bez nekih velikih priprema znaju strahovito da prijaju (barem meni). Sve vreme voziš opušten i bez tenzije da moraš bilo šta... Top bratko moj!!! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DraganNS 8234 Napisano Jul 31, 2023 Drug član, 1727 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kawasaki Versys 1000 Grand Tourer Prijavi odgovor kao problematičan Opet ovaj AI bot... 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Džim Džarmuš 2943 Napisano Avgust 6, 2023 Drug član, 1240 postova Lokacija: 🌍🌎🌏🇷🇸 Motocikl: BMW C400GT🏍 🛵Beverly300hp,Honda x-adv 750,BMW F900 GS⬜🟦🟥 Prijavi odgovor kao problematičan LjuCki trolovi u panici ,ostadoše bez posla.. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DraganNS 8234 Napisano Avgust 16, 2023 (promenjeno) Drug član, 1727 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kawasaki Versys 1000 Grand Tourer Prijavi odgovor kao problematičan Ova botina me, izgleda, prati! PS: da ne pomisle kolege da sam odlepio - prijavio sam bot komentar koji je administracija, po prijavi , obrisala. Komentar je, ponovo, bio "bla, bla....sigurno si sada prepun prelepih pejzaža i doživljaja....". Promenio Avgust 17, 2023 član DraganNS 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...