RS 132 Napisano Januar 18, 2009 Safety bike, 954 postova Lokacija: Beograd - Cerak Motocikl: nekad RS250 i AA500 Prijavi odgovor kao problematičan Prodajem jaknu jer sam van njenih gabarita. Jakna je ocuvana koliko hoces, postava je malo poderana Cena... Za vizir 35Eur Evo slika Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djole 11 Napisano Januar 18, 2009 Svrati ponekad, 198 postova Lokacija: Nis Prijavi odgovor kao problematičan Koja je ovo velicina? Za koju visinu i tezinu odgovara? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RS 132 Napisano Januar 18, 2009 Safety bike, 954 postova Lokacija: Beograd - Cerak Motocikl: nekad RS250 i AA500 Prijavi odgovor kao problematičan 175-180 A za tezinu, ne znam. Ja sam je nosio kada sam imao 80-85kg... Sada imam mnogo vise Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nikola_bns 15 Napisano Januar 19, 2009 U prolazu, 34 postova Lokacija: Banatsko Novo Selo Motocikl: Keeway MATRIX 50 Prijavi odgovor kao problematičan Ja kupujem.Aukcija zatvorena........ ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zlatni_papagaj 13 Napisano Januar 21, 2009 U prolazu, 90 postova Lokacija: Valjevo-Beograd Motocikl: Suzuki dr 600 Djebel Prijavi odgovor kao problematičan Jel aktuelno ili je aukcija zatvorena ? ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RS 132 Napisano Januar 22, 2009 Safety bike, 954 postova Lokacija: Beograd - Cerak Motocikl: nekad RS250 i AA500 Prijavi odgovor kao problematičan Jakna je prodata. Hvala!!! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...