DELIJA 40 Napisano Januar 18, 2009 U prolazu, 87 postova Lokacija: Beograd Motocikl: YAMAHA DIVERSION 900 Prijavi odgovor kao problematičan Nemanja Markovic iz Beograda,celog zivota blesav za motorima a sada ponosni vlasnik salona motora. Sta da kazem osim krenulo me u zivotu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Fireclaw94 1 Napisano Januar 18, 2009 U prolazu, 99 postova Lokacija: Backa Topola Prijavi odgovor kao problematičan dobrodosao Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DELIJA 40 Napisano Januar 18, 2009 U prolazu, 87 postova Lokacija: Beograd Motocikl: YAMAHA DIVERSION 900 Prijavi odgovor kao problematičan Bolje te nasao, bas ekspresna dobrodslica Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 6138 Napisano Januar 18, 2009 Svakom po zasluzi, 12442 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodošao! A kakvih motora? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zo_lee 64 Napisano Januar 18, 2009 Svrati ponekad, 286 postova Lokacija: KULA Motocikl: Kinroad 250 Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodoshao! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasasa 0 Napisano Januar 18, 2009 U prolazu, 64 postova Lokacija: sabac Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodosaop,o kakvom je salonu rec Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
makins 1 Napisano Januar 18, 2009 Svrati ponekad, 426 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ivan_ZR 7 Napisano Januar 18, 2009 Advanced Member, 791 postova Lokacija: Зрењанин Motocikl: Sv650n Prijavi odgovor kao problematičan dobrodosao Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dr.Jericho 82 Napisano Januar 18, 2009 Blocos Bastardos, 330 postova Lokacija: блокови Motocikl: XF650 Prijavi odgovor kao problematičan Dobro nam dosao, a koji salon motora posedujes? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Angell 15 Napisano Januar 18, 2009 Svrati ponekad, 107 postova Lokacija: BG Motocikl: GSR 600 K8 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vlada GS 190 Napisano Januar 18, 2009 Zainteresovan, 709 postova Lokacija: Banovo Brdo - Beograd Motocikl: BMW 1200RT Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodosao druze! Mogao bi da skuvas kafu u tom tvom salonu! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
s a n j a 130 Napisano Januar 18, 2009 Zainteresovan, 561 postova Lokacija: Kostolac,Srbija Motocikl: Gilera Typhoon X Prijavi odgovor kao problematičan pozdrav. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RS 132 Napisano Januar 18, 2009 Safety bike, 954 postova Lokacija: Beograd - Cerak Motocikl: nekad RS250 i AA500 Prijavi odgovor kao problematičan Zdravo, dobrodosao!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
deki59 141 Napisano Januar 19, 2009 Zainteresovan, 699 postova Lokacija: Srce Srbije pod jakim infarktom-Kosovska Mitrovica Motocikl: Tomos APN6-82,BMW R 1150 RT-03,Kawasaki EN 500-94 Prijavi odgovor kao problematičan Zdravo Nemanja I ja cekam odgovor o kakvom salonu motora se radi i gde je. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vladaf 0 Napisano Januar 19, 2009 U prolazu, 7 postova Lokacija: Starcevo (Pancevo) Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodosao! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
3OPAH 1290 Napisano Januar 19, 2009 Drug član, 1162 postova Lokacija: Beograd, Čubura Motocikl: BMW F800GS Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
laki91 0 Napisano Januar 19, 2009 U prolazu, 4 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kuratista 4 Napisano Januar 19, 2009 Svrati ponekad, 301 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: Africa Twin Prijavi odgovor kao problematičan E pa nek ti je sa srecom!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sinisa-Sabac 86 Napisano Januar 19, 2009 U prolazu, 69 postova Lokacija: Šabac Motocikl: KTM SMC 690 R Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DELIJA 40 Napisano Januar 26, 2009 U prolazu, 87 postova Lokacija: Beograd Motocikl: YAMAHA DIVERSION 900 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala, izvinte nisam bio u prilici da vam ranije odgovorim jer sam bas u guzvi cekam svaki dan da mi se zena porodi a i imam i cerkicu koja se kao cicak kaci za mene a i radim jos jedan posao tako da sam ufff. Sto se tice salona imam kompletan SPRINT - ov program i to jos uvek po stari cenama tj. ako imate katalog sa cenama u evrima jos uvek ga racunamo 82! tj. PRINCE od 125cc je 1300evra ali dinarski iznosi 106.600din. itd do kada ce biti neznam Radimm i sa LEO PARD - om SACHS,ITALJET i CFMTOTO. Od opreme imam CAN -ov program kacige od 2000-8000 din, jakne po 7500din, rukavice po 1300, IPONE,MOBIL i ESSO(500-700din) ulja ma svasta mi ostalo od prosle godine po starim cenama. Salon se nalazi u Beogradu Kneza Viseslava 31g, kada idete od meka na vidikovcu ka kosutnjaku pre samog lezeceg policajca na samoj ulici tesko promasiti. Evo vam tel. ja sam Nemanja 061-2467700 i 011/3561-609 Trenutno jurim kobinacju za Hyosung motore pa ako neko od vas zna kako doci do njih bio bio bi mu zahvalan.Sta god vas interesuje slobodno pitajte. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bopk 1451 Napisano Januar 26, 2009 Drug član, 1963 postova Lokacija: Prokuplje Motocikl: Strom 650 xt Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodosao. Svaka ti cast na takvom zivotu. Zena,cerkica,zdravlje Boze sad jos jedno dete, pa salon motora,pa jos neka kombinacija za uvoz.Drago mi je da nam jedan bjbikers zivi ovako lepo .Veliki pozdrav od mene Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...