Jump to content

Moto Zajednica

evo i mene

Recommended Posts

• U prolazu, 87 postova
  • Motocikl: YAMAHA DIVERSION 900

Nemanja Markovic iz Beograda,celog zivota blesav za motorima a sada ponosni vlasnik salona motora. Sta da kazem osim krenulo me u zivotu ;)

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Zainteresovan, 699 postova
  • Motocikl: Tomos APN6-82,BMW R 1150 RT-03,Kawasaki EN 500-94

Zdravo Nemanja :)

I ja cekam odgovor o kakvom salonu motora se radi i gde je.

• U prolazu, 87 postova
  • Motocikl: YAMAHA DIVERSION 900

Hvala, izvinte nisam bio u prilici da vam ranije odgovorim jer sam bas u guzvi cekam svaki dan da mi se zena porodi a i imam i cerkicu koja se kao cicak kaci za mene a i radim jos jedan posao tako da sam ufff. Sto se tice salona imam kompletan SPRINT - ov program i to jos uvek po stari cenama tj. ako imate katalog sa cenama u evrima jos uvek ga racunamo 82! tj. PRINCE od 125cc je 1300evra ali dinarski iznosi 106.600din. itd do kada ce biti neznam  ;) Radimm i sa LEO PARD - om SACHS,ITALJET i CFMTOTO. Od opreme imam CAN -ov program kacige od 2000-8000 din, jakne po 7500din, rukavice po 1300, IPONE,MOBIL i ESSO(500-700din) ulja ma svasta mi ostalo od prosle godine po starim cenama. Salon se nalazi u Beogradu Kneza Viseslava 31g, kada idete od meka na vidikovcu ka kosutnjaku pre samog lezeceg policajca na samoj ulici tesko promasiti. Evo vam tel. ja sam Nemanja 061-2467700 i 011/3561-609 Trenutno jurim kobinacju za Hyosung motore pa ako neko od vas zna kako doci do njih bio bio bi mu zahvalan.Sta god vas interesuje slobodno pitajte.

• Drug član, 1963 postova
  • Motocikl: Strom 650 xt

Dobrodosao. Svaka ti cast na takvom zivotu. Zena,cerkica,zdravlje Boze sad jos jedno dete, pa salon motora,pa jos neka kombinacija za uvoz.Drago mi je da nam jedan bjbikers zivi ovako lepo :).Veliki pozdrav od mene

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja