mitchigeno 19 Napisano Jun 30, 2023 U prolazu, 20 postova Lokacija: Leskovac Motocikl: R1200gsa Prijavi odgovor kao problematičan Poštovanje svima. U pitanju je r1200gsa 2013to. Primetio sam prilikom pritiska na jednu stranu kormana luft od nekih par milimetara. Vijci kormana su stegnuti mislim da se javlja negde drugde. Svaki savet dobrodošao... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
feniks 1877 Napisano Jul 1, 2023 (promenjeno) Zainteresovan, 738 postova Lokacija: Srbija i okolina Motocikl: Tomos 14 M 1981 Prijavi odgovor kao problematičan Možda bi trebalo proveriti zazor na amortizeru. Izvor: http://www.bennetts.co.uk/-/media/bikesocial/2017-july-images/bmw-r1200gs-recall/bmw-recall-thumb.ashx BMW R1200GS and GSA fork safety recall WWW.BENNETTS.CO.UK Britain’s most popular bike recalled for potentially serious fork defect Imali su fabričke opozive nosača viljuške za modele R1200 GS i GS Adventure proizvedene između novembra 2013. i juna 2017. godine (ali nije bilo generalno kod svih). Ima dosta informacija na temu BMW R1200 GS fork Safety recall Promenio Jul 1, 2023 član feniks dodatak sadržaja Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
đunta 4171 Napisano Jul 1, 2023 Ne silazi, 6532 postova Lokacija: Singidunum Motocikl: đački pešački Prijavi odgovor kao problematičan Na slici je R1200 vazdušnjak, ta serija nije imala problem štapova kao na vodenjaku. Koliko sam razumeo, zazor se primećuje kad se jedna strana kormana pritiska, to nema koleraciju sa štapovima. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mitchigeno 19 Napisano Jul 1, 2023 U prolazu, 20 postova Lokacija: Leskovac Motocikl: R1200gsa Prijavi odgovor kao problematičan Pre 5 sati, đunta je napisao: Na slici je R1200 vazdušnjak, ta serija nije imala problem štapova kao na vodenjaku. Koliko sam razumeo, zazor se primećuje kad se jedna strana kormana pritiska, to nema koleraciju sa štapovima. Jeste, poslednja serija vazdušnjaka. Ne znam koliko je dozvoljen normalan luft kormana, i da li je uopšte dozvoljen. Naime prilikom pritiska na jednu stranu kormana čuje se klik i primećuje se pokret na pritisnutu stranu, koji se čuje kada se posle pritisne suprotna. S obzirom da sam vlasnik od pre par meseci, pada mi na pamet da proverim vijke na kormanu, s obzirom da je stavljen distancer, ili da proverim cetralni vijak... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
đunta 4171 Napisano Jul 2, 2023 Ne silazi, 6532 postova Lokacija: Singidunum Motocikl: đački pešački Prijavi odgovor kao problematičan Nebi trebalo, tu ima dvoredni lager i on ne propada u principu i te se ništa ne dešava ni na motoru od preko 200k koji održavan recimo, sad, sve je moguće, sve se da pokvariti, milom ili silom, ništa novo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...