Jovan Ristic 5369 Napisano Jun 29, 2023 Ne silazi, 4801 postova Lokacija: Srbija, Padej Motocikl: Honda VTR1000SP1 (Službeni), Suzuki SV650S, Tomos T15SL, Tomos T011, Tomos APN4 Prijavi odgovor kao problematičan Pošto ističe dve ili preko dve godine za skoro svu opremu koju svakodnevno arčim, napisao sam i par redova o Dainese York D-WP cipelama koje nosim. Koga zanima, neka izvoli: Dainese York D-WP - Bezbedna i udobna obuća za svakodnevnu vožnju BJBIKERS.COM Komad opreme koji je preživeo moju svakodnevnu torturu u vožnjama u protekle dve godine jesu i Dainese YORK D-WP cipele. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
wiggin 940 Napisano Jul 4, 2023 Zainteresovan, 595 postova Lokacija: Beograd/Zug Motocikl: Stokke Prijavi odgovor kao problematičan Odlična recenzija i odlična patika/cipela, samo je cena malo visoka trenutno. Kupio sam je pre par godina još u Mass Company, bila je oko 120€...Sent from my Pixel 7 using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...