jamana 43 Napisano Januar 18, 2009 Svrati ponekad, 434 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Cagiva Canyon Jamana 600 TT Prijavi odgovor kao problematičan WOW!!!Sigurno si vec probao da stojis sa nogama na fuzasterima,meni to nikad nije islo. Svidja mi se igracka ali kad bih ga imao i naucio da ga koristim nebi odoleo da ga ne preteram preko kolone automobila na semaforu u gradskom spicu! ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jesic 9 Napisano Januar 18, 2009 U prolazu, 36 postova Lokacija: Kikinda Prijavi odgovor kao problematičan Lepo! Pratim na eurosportu. Ali je vrlo USKO orijentisano. Za toliko para pogotovo! NO, baš te briga, rešio si-UŽIVAJ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dino 8 Napisano Januar 19, 2009 U prolazu, 55 postova Lokacija: Bačka Palanka Prijavi odgovor kao problematičan Ovaj motor ima 4 brzine i max brzina je oko 80km/h! Juce sam prvi put upalio i bukvalno samo 5min probao po ravnom asvaltu cisto da vidim kako se salta i vozi! Ovih dana cu da stavim Long ride kit, u prevodu novi rezervoar sa 5l koji u produzetku ima sic! Stavlja se nova, kraca papucica menjaca i jos par sitnica! Inace kao sto sam vec rekao dosta ljudi ga koriste za voznje po prirodi i nedodjijama, nije za jurcanje kao MX ali isto tako prolazi sve! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Shesti 3 Napisano Januar 19, 2009 Zainteresovan, 599 postova Lokacija: Auckland, New Zealand Motocikl: nema Prijavi odgovor kao problematičan Pa sjajno...bice upotrebljiviji...Hajde kad stigne kit posalji slike da vidim kako to izgleda, posto to nisam dosad video. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dager 5 Napisano Januar 19, 2009 Svrati ponekad, 206 postova Prijavi odgovor kao problematičan Auuu luda naprava cestitam i salji slike sa voznje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...