tokaja 5 Napisano Januar 17, 2009 U prolazu, 60 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki Freewind XF650 Prijavi odgovor kao problematičan Nasao sam na podrumu stare stvari od bivseg keeway exceed 125 U pitanju su oba retrovizora i kocnice ... Ako nekom treba nek ih nosi. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dr.Jericho 82 Napisano Januar 17, 2009 Blocos Bastardos, 330 postova Lokacija: блокови Motocikl: XF650 Prijavi odgovor kao problematičan Meni trebaju retrovizori za moju hondu cross...pa ako si raspolozen mogu da ti posaljem adresu na pp? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nesic1 266 Napisano Januar 17, 2009 Drug član, 1225 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Keeway Speed 150 Prijavi odgovor kao problematičan sta imas od kocnica, meni trebaju paknovi??? ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blackbite 7 Napisano Januar 19, 2009 Drug član, 2265 postova Lokacija: Stara Pazova Prijavi odgovor kao problematičan Takodje me zanima sta imas od kocnica Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tokaja 5 Napisano Januar 19, 2009 U prolazu, 60 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki Freewind XF650 Prijavi odgovor kao problematičan Imam paknove malo trosene. Jos jedna stvar dacu nekome ko je iz bgd ili ako dolazi u bgd jer iskreno cimanje mi je da saljem postom, slab sam sa vremenom Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dr.Jericho 82 Napisano Januar 19, 2009 Blocos Bastardos, 330 postova Lokacija: блокови Motocikl: XF650 Prijavi odgovor kao problematičan Doci cu ja po retrovizore, samo reci gde? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tokaja 5 Napisano Januar 19, 2009 U prolazu, 60 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki Freewind XF650 Prijavi odgovor kao problematičan svaki dan sam u sava centru od 9-17h tako najavi se dan ranije da ih donesem ... osh i paknove ? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dr.Jericho 82 Napisano Januar 19, 2009 Blocos Bastardos, 330 postova Lokacija: блокови Motocikl: XF650 Prijavi odgovor kao problematičan Pa brate, ja radim u Sava Centru necu paknove, ne trebaju mi, ali hvala, trebaju mi samo retrovizori, ja sam dole u firmi Saga na severnom ulazu, gde si ti i kada da dodjem? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nesic1 266 Napisano Januar 19, 2009 Drug član, 1225 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Keeway Speed 150 Prijavi odgovor kao problematičan ja sam u Beogradu sad, da li bi mogao da mi sacuvas paknove do 22-23 imam ispite pa bih dosao, ako ih nisi dao nekom ? javicu ti dan pre? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tokaja 5 Napisano Januar 19, 2009 U prolazu, 60 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki Freewind XF650 Prijavi odgovor kao problematičan ja sam u Beogradu sad, da li bi mogao da mi sacuvas paknove do 22-23 imam ispite pa bih dosao, ako ih nisi dao nekom ? javicu ti dan pre? nema frke Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dr.Jericho 82 Napisano Januar 20, 2009 Blocos Bastardos, 330 postova Lokacija: блокови Motocikl: XF650 Prijavi odgovor kao problematičan Hoces danas da dodjem po retrovizore? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tokaja 5 Napisano Januar 20, 2009 U prolazu, 60 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki Freewind XF650 Prijavi odgovor kao problematičan U sredu 21.og ako ti odgovoara dodji u sava centar, tu radim od 9-17h i javi mi se na pp da ti dam broj mobilnog. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tokaja 5 Napisano Januar 21, 2009 U prolazu, 60 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki Freewind XF650 Prijavi odgovor kao problematičan Otisli retrovizori ... pakonovi cekaju nesica Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dr.Jericho 82 Napisano Januar 22, 2009 Blocos Bastardos, 330 postova Lokacija: блокови Motocikl: XF650 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala puno za retrovizore ! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nesic1 266 Napisano Januar 22, 2009 Drug član, 1225 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Keeway Speed 150 Prijavi odgovor kao problematičan Otisli retrovizori ... pakonovi cekaju nesica Otisli i paknovi ... cak sam dobio i rucicu kvacila, koju sam sj*bo dan pre polaganja... Hvala puno sa paknove i rucicu ... Pozz Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...