Stefan7 0 Napisano Jun 22, 2023 (promenjeno) U prolazu, 5 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav, Sinoc kad sam krenuo da se veacam od pumpe prema kuci, primetio sam da mi je levi tegic kormana prosto ispao tj da ga nema, zapravo meni je ispao ceo ulozak sa sve tegicem ali to sam tek video danas kad sam skidao tegic na desnoj strani gde sam zbog nemogucnosti odvijanja srafa izvadio kompletan ulozak. Jel imao neko slicnu situaciju pa da zna da li mogu ulosci da se kupe negde i gde? Dole je slika tog uloska sa sve tegicem koji sam skinuo na desnoj strani. Promenio Jun 22, 2023 član Stefan7 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zarkela 1629 Napisano Jun 22, 2023 Drug član, 1012 postova Lokacija: Kikinda Motocikl: Honda VT500c, Suzuki Bandit 600 mk1 Prijavi odgovor kao problematičan Imas zasebnu temu na forumu o tegicimi. Napravi ih kod strugara, odneses mu taj sto ti je ostao kao uzorak. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...