Biker Boy 2793 Napisano Jun 19, 2023 (promenjeno) Braveheart, 705 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW S1000xr, Piaggio Madley 150. Prijavi odgovor kao problematičan Teškog srca ga stavljam u oglas, ali našao sam sledeći motor koji bih uzeo i prelazim u drugu kategoriju. Razlog prodaje je trazim nešto udobnije za duža putovanja, motor sam sređivao za sebe i razlog sto ga postavljam samo ovde na oglas jer bih stvarno voleo neko da ga uzme ko ce da ga vozi , mazi i pazi (bolest ne bira...) Bmw K1300 s 2009 god. trenutno 26430 km na satu. Mala istorija motora ( 3 sam vlasnik, informaciju koju imam dugo je stajao ovde u Srbiji sto zbog prvog vlasnika koji zivi i radi u Engleskoj koji ga je i uvezao za sebe, a drugi vlasnik stajao mu u garazi u Garden centru, skoro 2 god. nije presao 1.000 km.) Pri kupovini motor je pregledan sa orig. dijagnostikom a potom sam ga odvezao u Delta motor i bio je na svim opozivima. Motor ima servisnu knjigu i orig, rezevni kljuc. Odrađeni su ranije servisi u Radulovicu i Delta motorsu (zabelezeno u servisnoj.) Urađen zimus veliki servis (sva moguca tekucina, mali servis,svecice, motor je kao nov kad se skinu oklopi...) Kupljen nov akumulator Nabavljena zadnja orig. Bmw torba (vodonepropustiva.) Nosaci i bocni original koferi. Urađena Stone Guard folija, celog motora, zasticen od kamencica... I poslednje stavljen komplet novih Metzeler guma pre 1.000 km (pred odlazak u Trebinje.) Plocice su dobre, proverio kad sam menjao gume. 3 moda voznje, abs,quick shifter.... Registracija do 09.09.23 Sa motorom sam jesenas bio na duzem putovanju, i da napomenem motor nije za početnika... Cena 8.000 evra 069/3411-432 Bane Promenio Jun 19, 2023 član Biker Boy 7 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bole37 5760 Napisano Jun 19, 2023 Drug član, 860 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Sashac XJR 1300 black demon. Prijavi odgovor kao problematičan Taman uzmes opet od mene bajk...Nema bolji... 1 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Biker Boy 2793 Napisano Jul 27, 2023 (promenjeno) Braveheart, 705 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW S1000xr, Piaggio Madley 150. Prijavi odgovor kao problematičan Mali update cenu spuštam na 7.500 eura dok se ne proda motor koji hocu da uzmem, a onda ga povlačim sa oglasa. Urađen mali servis 07.07 pred put po Istri trenutna kilometraza oko 28k km. Promenio Jul 27, 2023 član Biker Boy 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srbac 2457 Napisano Jul 28, 2023 (promenjeno) Andragog, 5023 postova Lokacija: On off road Motocikl: BMW K25 HONDA PD05 KTM RFS Prijavi odgovor kao problematičan Ne bi bilo loše da se promeni korman, stavi malo višli vizir. Sigurno bi bilo ugodnije i udobnije Promenio Jul 28, 2023 član srbac 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Biker Boy 2793 Napisano Jul 28, 2023 Braveheart, 705 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW S1000xr, Piaggio Madley 150. Prijavi odgovor kao problematičan 1 hour ago, srbac said: Ne bi bilo loše da se promeni korman, stavi malo višli vizir. Sigurno bi bilo ugodnije i udobnije Veruj mi razmisljao sam o tome, ali sam u fazonu ne volim nikakve budževine na motoru i ako sam vec penzos postao, menjam klasu motora a sportaka prepustam mladjem jačem bržem 1 1 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dex VFR 178 Napisano Jul 29, 2023 Svrati ponekad, 116 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: Yamaha 1200 Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Brate pa ti godišnje nisi prelazio 300 merata..aman... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Biker Boy 2793 Napisano Jul 31, 2023 Braveheart, 705 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW S1000xr, Piaggio Madley 150. Prijavi odgovor kao problematičan On 7/29/2023 at 3:07 AM, Dex VFR said: Brate pa ti godišnje nisi prelazio 300 merata..aman... Proslog avgusta sam ga uzeo, presao sam sa njim oko 10k km. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Eol 966 Napisano Avgust 2, 2023 Zainteresovan, 488 postova Lokacija: Železnik Motocikl: Yamaha Fazer 600 Prijavi odgovor kao problematičan Uf kakva je ovo sprava! ..motor je u top stanju i sigurno se nece pokajati ko ga kupi....baaaas dobar primerak. 1 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...