shoyyka 10421 Napisano Jun 13, 2023 Drug član, 3394 postova Lokacija: Arandjelovac-Darosava Motocikl: Blackie Prijavi odgovor kao problematičan D skwal, veličina S. Kaciga u odličnom stanju, vizir nov, stavljen pre neki dan, pinlock, sunčane naočare, unutrašnjost odlična. .. cena 11000 din. 069780113 viber, sms Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoyyka 10421 Napisano Jun 14, 2023 Drug član, 3394 postova Lokacija: Arandjelovac-Darosava Motocikl: Blackie Prijavi odgovor kao problematičan Za BJB članove 10000din. Bataljujem Shark,kacige su ekstra kvalitetne,ja ih obožavam...ova kaciga stara 4 godine,vožena 3 zbog pauze.Eno je u ekstra stanju.Pukla ušica na viziru...ok,dosta je služila,kupim drugi,posle nedelju dana puče...usvojena reklamacija,dadoše sadašnji. Možda će ovaj služiti dugo ali neću da se bahćem.Zvah onog čikicu što je radio u Barelu,ispričasmo se...kaže do pre godinu-dve su imali problem,kao sad su rešili,čuo je... Prodajem i drugu, Daven,eno je na oglasu,nova...verovatno će na njoj služiti dugo...ali ja reših... Da se možda ne pitate šta im fali...to je razlog prodaje! Možda i ne batalim Shark,stvarno mi leži za moj oblik tintare,mogu ih nositi 300km u cugu...ako ostanem na ovom brendu uzeću od Spartana pa naviše...skuplje! Fala! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoyyka 10421 Napisano Jun 24, 2023 Drug član, 3394 postova Lokacija: Arandjelovac-Darosava Motocikl: Blackie Prijavi odgovor kao problematičan 10000 Vizir nov... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
piki 11765 Napisano Jun 26, 2023 Drug član, 1294 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: Honda Africa CRF 1000 L Prijavi odgovor kao problematičan On 14. 6. 2023. at 18:35, shoyyka je napisao: od Spartana pa naviše. drugar uzeo,nisam odusevljen,nesto mi je jeftino na pip 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...