JIMMY_MANIJAK 1 Napisano Januar 29, 2009 U prolazu, 58 postova Lokacija: BEOGRAD Prijavi odgovor kao problematičan Postoji 2 tipa guma: tubeless (bez slaufa) i tube type (sa slaufom). Generalno, za uslove normalne voznje bolje su tubeless gume jer u sporije ispustaju vazduh ako je probijes, sto moze da bude zivotno vazno pitanje. Tubeless gume su skuplje od tubetype (isti model) taman koliko kosta slauf, pa sve kalkulacije te vrste zaboravi. Nekad sam pisao o koristenju tube type kao da je tubeless i o tome ima vise ovde: http://www.bjbikers.com/index.php?option=com_smf&Itemid=53&topic=9886.0 Ok znachi uzimamo tubeles. bar to da razjasnimo. to ne menjam sam? jesi li iz bg-a? kod kog wulkanizera da odem jel swaki to menja? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boban 499 Napisano Januar 29, 2009 Drug član, 1480 postova Lokacija: Bratunac, Earth Motocikl: R1200C, GS, DRZSM Prijavi odgovor kao problematičan Nisam iz BG. U principu moze svaki to da mijenja, ali ga zamoli da bude pazljiv da ti ne osteti rub felne Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JIMMY_MANIJAK 1 Napisano Januar 29, 2009 U prolazu, 58 postova Lokacija: BEOGRAD Prijavi odgovor kao problematičan Nisam iz BG. U principu moze svaki to da mijenja, ali ga zamoli da bude pazljiv da ti ne osteti rub felne Pa to bi mu bilo zadnje u ziwotu shta je oshtetio hehe ako nije problem da te priupitam i za kacigu. koju? parametri su ne preskupa a dowoljno bezbedna za nedaj boze. marka? model? cena? da li da sachekam sajam automobila u bg? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boban 499 Napisano Januar 29, 2009 Drug član, 1480 postova Lokacija: Bratunac, Earth Motocikl: R1200C, GS, DRZSM Prijavi odgovor kao problematičan Nemoj da padnes na neke price o stilu, fazonu i slicnom. Samo kaciga koja cuva CITAVU glavu, dakle integralna ili flip-up. Sacekaj jos malo do sajma, bar ces imati solidan izbor i moci da probas. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JIMMY_MANIJAK 1 Napisano Januar 29, 2009 U prolazu, 58 postova Lokacija: BEOGRAD Prijavi odgovor kao problematičan Nemoj da padnes na neke price o stilu, fazonu i slicnom. Samo kaciga koja cuva CITAVU glavu, dakle integralna ili flip-up. Sacekaj jos malo do sajma, bar ces imati solidan izbor i moci da probas. E to chitawu glawu da chuwa. pa nemam ja 3 glawe hehe kakwa je integralna ? a koja je full-up? jel moze slike pa da uporedimo? za owo dawljenje il da placam piwo il da te nauchim da ugradjujesh klime hehe Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boban 499 Napisano Januar 29, 2009 Drug član, 1480 postova Lokacija: Bratunac, Earth Motocikl: R1200C, GS, DRZSM Prijavi odgovor kao problematičan Dzimi druze, mnogo vise ces saznati ako pregledas forum. A pivo, moze... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JIMMY_MANIJAK 1 Napisano Januar 29, 2009 U prolazu, 58 postova Lokacija: BEOGRAD Prijavi odgovor kao problematičan Dzimi druze, mnogo vise ces saznati ako pregledas forum. A pivo, moze... More objashnjawaj da ti sad neshaljem piwo brzom poshtom hehehe do sad na forumu nisam sreo taj izraz integralna kaciga pa si me zbunio i sad sam u chudu hehe Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bigbad86 825 Napisano Januar 29, 2009 Drug član, 2285 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Honda Sevenfifty Prijavi odgovor kao problematičan Idi ovde http://www.louis.de/_20e56a5b58c6cc48eab2ff3412693b845a/index.php?article_context=list&menu_rubrik=1&topic=rubrik Pa gore imash da birash helme(kaciga) integrale, flap(flip) supermoto, chopper(al ove su samo za izgled, minimalna zashtita, JET, itd itd) imash i cene i sve a vishe ljudi sa ovog foruma se bavi donoshenjem tih kaciga iz nemachke uz ugradnju 15-20% od izlozene cene. Ako imash problem sa nemachkim selektuj tekst pa ga prevedi u GOOGLE LANGUAGE TOOLS (stoji tamo pored onog bara de se kuca tekst za pretragu) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Free 41 Napisano Januar 30, 2009 Svrati ponekad, 327 postova Lokacija: Valjevo Prijavi odgovor kao problematičan Ljudi, samo jedna mala ispravka... na celicnu felnu sa zicama ide guma SA unutrasnjom, mislim da tubeles ne moze na felnu sa zicama, jednostavno bi se izduvala kroz rupe za zice.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zmiya 3 Napisano Januar 30, 2009 Svrati ponekad, 349 postova Lokacija: Lazarevac/Beograd Prijavi odgovor kao problematičan to je nekad bilo,sad su zadihtovali i zichane tako da moze i tubeles.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Free 41 Napisano Januar 31, 2009 Svrati ponekad, 327 postova Lokacija: Valjevo Prijavi odgovor kao problematičan to je nekad bilo,sad su zadihtovali i zichane tako da moze i tubeles.. Ovo nisam znao. Super ako je tako. Al verovatno na ovim bas novijim motorima, ali ovi en-ovi su iz 90-tih godina tako da sumnjam da moze tubeles. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bigbad86 825 Napisano Januar 31, 2009 Drug član, 2285 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Honda Sevenfifty Prijavi odgovor kao problematičan to je nekad bilo,sad su zadihtovali i zichane tako da moze i tubeles.. Ovo nisam znao. Super ako je tako. Al verovatno na ovim bas novijim motorima, ali ovi en-ovi su iz 90-tih godina tako da sumnjam da moze tubeles. Meni je prednja dotrajala, kad bude pochela sezona, nosim je na menjanje pa cu da vam javim dal moze:) moj je 97` godishte, zichane felne. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boban 499 Napisano Januar 31, 2009 Drug član, 1480 postova Lokacija: Bratunac, Earth Motocikl: R1200C, GS, DRZSM Prijavi odgovor kao problematičan Nisam siguran da moze ijedna zicana felna da nosi tubeless sem posebno konstruisanih kod kojih se zica kaci na konzole na felni, bez da prodire u nju, sto je obicno slucaj. BMW i neke Honde imaju takve felne. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JIMMY_MANIJAK 1 Napisano Februar 2, 2009 U prolazu, 58 postova Lokacija: BEOGRAD Prijavi odgovor kao problematičan Free naebacesh hehehe Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Free 41 Napisano Februar 3, 2009 Svrati ponekad, 327 postova Lokacija: Valjevo Prijavi odgovor kao problematičan Free naebacesh hehehe Ne vredi, ne znam gde mi je! Nisam siguran da moze ijedna zicana felna da nosi tubeless sem posebno konstruisanih kod kojih se zica kaci na konzole na felni, bez da prodire u nju, sto je obicno slucaj. BMW i neke Honde imaju takve felne. Upravo tako, gde god zica ulazi u felnu nema teorije da drzi vazduh... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JIMMY_MANIJAK 1 Napisano Februar 11, 2009 U prolazu, 58 postova Lokacija: BEOGRAD Prijavi odgovor kao problematičan Shta pije kafana ja placam za swe hehe Kpuio sam jaknu heeeeeeee mashem repom hehe slike cu postawiti sutara prekosutra. ima josh neshto hehe chim swane idem da pazarim kacigu e ne mogu dochekati zoru hehehe I opet Freeeeee naebacesh choweche hehehe Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JIMMY_MANIJAK 1 Napisano Februar 28, 2009 U prolazu, 58 postova Lokacija: BEOGRAD Prijavi odgovor kao problematičan Ewo ga konachno hehe e sad bude li neko reko da neshto ne walja naebo je hehe da pitam e. jel wredi owo chemu? jakna 110 ewra a kaciga 130 ja uzeo wredelo ne wredelo hehe Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JIMMY_MANIJAK 1 Napisano Februar 28, 2009 U prolazu, 58 postova Lokacija: BEOGRAD Prijavi odgovor kao problematičan da pitam e zaborawio sam. hocu da uradim redowan serwis. shta obawezno menjam? filter wazduha i ulja i ulje. i shta josh? koja marka tih filtera? koje ulje marka i gustina? aj pomozite napishite ruke wam se pozlatile hehe Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stafford 3 Napisano Mart 1, 2009 U prolazu, 63 postova Motocikl: Honda seven fifty Prijavi odgovor kao problematičan Druze imamo vec otvorenu temu za EN.Raspitaj se tamo,ruke ti se pozlatile. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...