mishell 0 Napisano Januar 16, 2009 U prolazu, 0 postova Prijavi odgovor kao problematičan Zna li neko kada i da li ce biti moto zurke u Pancevu? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
armin1 35 Napisano Januar 19, 2009 U prolazu, 39 postova Lokacija: jarkovac Motocikl: cbf600abs Prijavi odgovor kao problematičan naravno da zna, evo na primer ja znam. zurka ce biti u subotu 21. februara 2009. u ovom trenutku ne znam ko ce svirati, al kako ne sumnjam u Gagija i kojote bendovi ce sigurno biti pazljivo odabrani. a sve ostalo, pa za Pancevce se zna, samo najbolje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrle 8600 Napisano Januar 20, 2009 nekrunisani kralj moto cigana, 3205 postova Lokacija: Banovo brdo, Juzni Beograd... Motocikl: 4x4 Prijavi odgovor kao problematičan Bio sam poslednjih nekoliko godina. Dobro je sto su prosle godine promenili lokaciju. Svirao je King size, bilo je strava. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
armin1 35 Napisano Januar 24, 2009 U prolazu, 39 postova Lokacija: jarkovac Motocikl: cbf600abs Prijavi odgovor kao problematičan upravo sam se vrtio iz Panceva. sviraju REBEL i BEN HUR zurka ce biti u prostorijama studentskog centra, znaci na istom mestu gde i prosle godine. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
armin1 35 Napisano Januar 24, 2009 U prolazu, 39 postova Lokacija: jarkovac Motocikl: cbf600abs Prijavi odgovor kao problematičan i ove godine kao isvake predhodne moto klub koyote organizuje zimsku zurku . zurka ce biti u prostorijama studentskog kulturnog centra ( ISTO MESTO GDE JE BILO I PROSLE GODINE ) a svirace REBEL i BEN HUR VIDIMO SE NA ZURCI Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JPSUPERBIKES 0 Napisano Februar 5, 2009 U prolazu, 38 postova Lokacija: Florida Prijavi odgovor kao problematičan Zimska zurka u Pancevu mi je uvek bila omiljena dok sam bio u Srbiji.Uvek su imali dobar prostor,dobru svirku i puno dobrih riba.Misljenja sam da se u Pancevu i dalje slusa dobar Rock'n'Roll.Sta ces bolje od toga.Da sam tamo sigurno bih isao.Pozdrav i lep provod zelim svima. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Obelix 140 Napisano Februar 5, 2009 Zainteresovan, 584 postova Lokacija: Bijeljina Motocikl: ZX 12 R Prijavi odgovor kao problematičan Zimska zurka u Pancevu mi je uvek bila omiljena dok sam bio u Srbiji.Uvek su imali dobar prostor,dobru svirku i puno dobrih riba.Misljenja sam da se u Pancevu i dalje slusa dobar Rock'n'Roll.Sta ces bolje od toga.Da sam tamo sigurno bih isao.Pozdrav i lep provod zelim svima. ;) ;) ;) ;) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MZ 80 Napisano Februar 6, 2009 I Love The Smell Of Two Stroke In A Morning, 1839 postova Lokacija: Svilajnac Motocikl: MZ ETZ 250 SV 01-028 Prijavi odgovor kao problematičan Oho JPSUPERBIKES, kako je sta ima?? Vidi molim te sta rade oni Lynyrd Skynyrd, jel ce dodju do V.Plane?? mihac. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JPSUPERBIKES 0 Napisano Februar 6, 2009 U prolazu, 38 postova Lokacija: Florida Prijavi odgovor kao problematičan Oni su iz Jacksonvilla,nekih 4-5 sati voznje od mene severno.Cekam Galeta da dodje pa da ga vodim tamo.Kad ce to da se desi,ne znam.Sve zavisi od njega.Morace malo da smanji pice i cigare,cene avio karata su malo poskupele.Nisam ih jos gledao ovde,mozda sad u Daytoni.Vama je vidim doslo lepo vreme,udri u voznju ali pazljivo.Statistike kazu da je najgore prvih dana lepog vremena.Pozdrav. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JPSUPERBIKES 0 Napisano Februar 6, 2009 U prolazu, 38 postova Lokacija: Florida Prijavi odgovor kao problematičan Zimska zurka u Pancevu mi je uvek bila omiljena dok sam bio u Srbiji.Uvek su imali dobar prostor,dobru svirku i puno dobrih riba.Misljenja sam da se u Pancevu i dalje slusa dobar Rock'n'Roll.Sta ces bolje od toga.Da sam tamo sigurno bih isao.Pozdrav i lep provod zelim svima. ;) ;) ;) ;) Ej,Zare izgleda da su nam ukusi slicni.I Ti i Ja imamo dobro oko. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nikola_bns 15 Napisano Februar 8, 2009 U prolazu, 34 postova Lokacija: Banatsko Novo Selo Motocikl: Keeway MATRIX 50 Prijavi odgovor kao problematičan Nisam upucen u te moto zurke ali kopka me jedno pitanje da li tu moze da ide ko hoce ili moraju da te pozovu?I kako se krecu cene pica na zurkama?Hvala unapred Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zozon 6 Napisano Februar 10, 2009 Zainteresovan, 554 postova Lokacija: Banatsko Novo Selo Prijavi odgovor kao problematičan Nisam upucen u te moto zurke ali kopka me jedno pitanje da li tu moze da ide ko hoce ili moraju da te pozovu?I kako se krecu cene pica na zurkama?Hvala unapred Moze otici ko hoce s tim sto mislim da se placaju ulaznice a cene pica su popularne ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MZ 80 Napisano Februar 10, 2009 I Love The Smell Of Two Stroke In A Morning, 1839 postova Lokacija: Svilajnac Motocikl: MZ ETZ 250 SV 01-028 Prijavi odgovor kao problematičan Do sada klubovi i bikeri nisu placali (gosti) vec samo Pancevci obicni gradjani, bar je do sada tako bilo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrle 8600 Napisano Februar 10, 2009 nekrunisani kralj moto cigana, 3205 postova Lokacija: Banovo brdo, Juzni Beograd... Motocikl: 4x4 Prijavi odgovor kao problematičan Do sada nisam placao ulaz, cak je prosle godine bila organizovana garderoba za svu opremu za dz. Dodjes obucen ko marsovac, skines se ostavis sve i uivas, kada krenes kuci, obuces se i to je to. Cene pica su simbolicne , cini mi se da je prosle godine toceno pivo bilo 50-60din. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vladica69 9 Napisano Februar 10, 2009 Zainteresovan, 655 postova Lokacija: Predsednik FREE WHEELS-a VEL.PLANA Motocikl: XL 1000 V Varadero, crni Prijavi odgovor kao problematičan U praksi je da se na moto zurkama ne naplacuje ulaz,e sad je to ipak stvar organizatora.Ja ne placam sigurno,tezak sam na lovu! ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
misa-pei 6213 Napisano Februar 12, 2009 Drug član, 3031 postova Lokacija: Beograd, Tresnja Motocikl: CBR 1000F - Bedevija Prijavi odgovor kao problematičan Ulaz se ne naplacuje za motoriste. E, sad, kako to dokazati, ako vas niko ne zna . Bar je tako bilo. Ja sam se najbolje na svetu organizovao, ortak koji ne pije nas vozi, JEEEEEEEEE!!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
armin1 35 Napisano Februar 16, 2009 U prolazu, 39 postova Lokacija: jarkovac Motocikl: cbf600abs Prijavi odgovor kao problematičan tako je, ni ove godine se motoristima ne naplacuje ulaz, nas (njih) je lako prepoznati , ili po bojama kluba ili po opremi koju nose, za gradjanstvo je ulaz 200 din, i ove godine postoji mesto gde se mogu odloziti stvari( garderoba) a cene pica su popularne, mislim da je, ali necu da tvrdim, pivo 70din. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
armin1 35 Napisano Februar 16, 2009 U prolazu, 39 postova Lokacija: jarkovac Motocikl: cbf600abs Prijavi odgovor kao problematičan da, zaboravih da dodam, za sve one koji dodju obezbedjen je zvanicni kalendar moto skupaova klubova koji su u motoasocijaciji Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bigbad86 825 Napisano Februar 18, 2009 Drug član, 2285 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Honda Sevenfifty Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam se najbolje na svetu organizovao, ortak koji ne pije nas vozi, JEEEEEEEEE!!!! Isto i ovde :) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bigbad86 825 Napisano Februar 18, 2009 Drug član, 2285 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Honda Sevenfifty Prijavi odgovor kao problematičan Jel moze mali update za stanje stvari? Cene ulaza,piva, hoce li se prodavati neshto od hrane, nas 5-6 bi doshlo iz KG-a... Znachi mi bajkeri ne placamo bez obzira shto smo kolima?... Jel placaju RIBE? Vodimo neke drugarice (znachi nisu devojke mozete da ih muvate hahaha ) I update u vezi bendova? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Peacemaker 0 Napisano Februar 18, 2009 Svrati ponekad, 170 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Harley Davidson Prijavi odgovor kao problematičan Jel moze mali update za stanje stvari? Cene ulaza,piva, hoce li se prodavati neshto od hrane, nas 5-6 bi doshlo iz KG-a... Znachi mi bajkeri ne placamo bez obzira shto smo kolima?... Jel placaju RIBE? Vodimo neke drugarice (znachi nisu devojke mozete da ih muvate hahaha ) I update u vezi bendova? Jeli bre sram te bilo, zar si zaboravio da se u goste ne nosi meso !! Vidimo se u Pa.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bigbad86 825 Napisano Februar 18, 2009 Drug član, 2285 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Honda Sevenfifty Prijavi odgovor kao problematičan Jeli bre sram te bilo, zar si zaboravio da se u goste ne nosi meso !! Vidimo se u Pa.. Pa bre ja mislio ti vishe nisi medju zivima Ti reche da cesh da idesh i u Pozarevac pa ne dodje.. Aj nemoj da te ne bude ovaj put... Shteta za Pozarevac bilo je Loodilo.... Kako noga? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bigbad86 825 Napisano Februar 20, 2009 Drug član, 2285 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Honda Sevenfifty Prijavi odgovor kao problematičan uhm..... Update? Kakvi su prilazni putevi PA? zavejano? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrle 8600 Napisano Februar 20, 2009 nekrunisani kralj moto cigana, 3205 postova Lokacija: Banovo brdo, Juzni Beograd... Motocikl: 4x4 Prijavi odgovor kao problematičan Ljudi, ko ide? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bigbad86 825 Napisano Februar 20, 2009 Drug član, 2285 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Honda Sevenfifty Prijavi odgovor kao problematičan Pa ja hocu da idem sa josh 3 druga bajera iz KG-a ali treba da iskopam kola iz dvorishta (sneg) i treba da se skrpimo za gorivo (to cemo lakshe), nego me najvishe brine stanje puteva...... Od KG do PA preko SD koliko ima kilometara??? I kakvi su putevi ako je neko gledao??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...