Jump to content

Moto Zajednica

predstavljanje novog clana

Recommended Posts

• Svrati ponekad, 268 postova

evo i ja da se predstavim.nisam bajker.najveci motor sto sam vozio bio je atx.do sada sam vozio freeja,a nedavno sam kupio qm 125 d nakeda.mozda malo kasno posto sam duboko zagazio u tridesete.ali sta je tu je.covek je mlad dokle god se tako oseca.cekam prolece da polozim za a kategoriju,da registrujem motor,pa da se vozim...

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Drug član, 1967 postova
  • Motocikl: Strom 650 xt

Dobrodosao.Sta bre zakasnio?! Ja imam 28 god i pre 3-4 meseca sam prvi put u zivotu seo na motor  i odmah ga kupio.Bas taj na koji sam prvi put i seo. Nikad nije kasno. Pozdrav 

• U prolazu, 2 postova

...moram  malko da se umesam !Anton kaze  "duboko zagazio u  tridesete" !!!?!?!?!?!  Sta onda da ja kazem ?!  Prolupao , i poludio u  50-toj , kupio V-Stroma  , pa krenuo u  "osvajanje sveta" ! Tek sad poceh da ostvarujem "DECACKE  SNOVE" !!!!  E  da su meni  te  "TRIDESETE" !!!!!!!  Ma  samo  napred ,  bajkeru ,  SRECNA  VOZNJA  !!!!

• Drug član, 1359 postova

Pozdrav bajkeru . Nemoj da nikad kazes koliko imas godina ja sam zasao u 30te i sad kao i pre 10 god mislim da imam 20 . Imam tri kineza i kupio sam novog KTM-a da ludujem zato samo opusteno . Ako te tesi i nasi vozaci na dakru su ti vrsnjaci .

• Svrati ponekad, 108 postova
  • Motocikl: Kawasaki versys

Ja sam debelo zagazio u cetrdesete, pa se ne bunim, dobro ti nama dosao, a za makinu se snadji.Meni je nekad bio dobar i t-14.

• Zainteresovan, 573 postova
  • Motocikl: SKUTERAŠ :)

Nemoj se uzbudjujes zbog tridesetih... ima nas jos kojima su se tek u tridesetim slozile kockice da opet sednemo na motor :)

Dobrodosao

• Svrati ponekad, 268 postova

malo da dodam u svom predstavljanju.motor sam naucio da vozim sa nekih desetak godina.ucio sam se na t12 koji je jos onda bio star,negde 81,proslog veka.ko bi rekao da je od onda prosao ceo vek.taj motor je 63 godiste i za divno cudo jos uvek je u voznom stanju.nije kod mene ali poklonjen je coveku koji ga i sada vozi s vremena na vreme.neunistiv motor.uredjena mu je samo jedna prepravka a to je da mu je menjac prebacen na nogu.inace su oni imali menjac na rucki,ako se neko seca.onda sam sa 14 kada sam polozio psp presao na apn4.i tako par godina.bilo je to vreme kada je apenac bio najmasovniji motor u gradu,kada su ljudi budzili te motore i pravili cuda od njih.i tako do 90tih.onda sam imao atx koji me je sluzio par godina.i to jako dobro.onda su dosla neka vremena kada sam vozio samo bicikli.negde 2000te sam malte ne na poklon dobio nekog tomosa automatika svog u delovima,starog malte ne 30 godina.doneo sam ga bukvalno u dve torbe.sastavio ga,ofarbao,i uz neke intervencije majstora vozio ga do pre dve godine.njega sam i ja poklonio i jos uvek je u voznom stanju.sledeci sam nabavio onaj postarski free.jako dobar skuter.vozio sam ga dve sezone i odlucio se za nesto vece.onda sam gledao i gledao po radnjama raznim oglasima i sajtovima i sasvim slucajno saznao od mog kolege da njegov otac ima u prodavnici pored skutera i nekih kineskih qingqi motora.otisao da pogledam i bacio se u dilemu.da li da uzmem kruzera ili nakeda,mada sam se u nakeda zaljubio,ako ne na prvi ono na drugi pogled.na kraju je koleginica resila dilemu.pitao sam je koji joj se vise svidj i molio se da glasa za nakeda.tako je i odlucila.sada mi stoji kuci i ceka lepo vreme a naravno i ja.

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja