anton 0 Napisano Januar 16, 2009 Svrati ponekad, 268 postova Lokacija: backa palanka Prijavi odgovor kao problematičan evo i ja da se predstavim.nisam bajker.najveci motor sto sam vozio bio je atx.do sada sam vozio freeja,a nedavno sam kupio qm 125 d nakeda.mozda malo kasno posto sam duboko zagazio u tridesete.ali sta je tu je.covek je mlad dokle god se tako oseca.cekam prolece da polozim za a kategoriju,da registrujem motor,pa da se vozim... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ivan_ZR 7 Napisano Januar 16, 2009 Advanced Member, 791 postova Lokacija: Зрењанин Motocikl: Sv650n Prijavi odgovor kao problematičan dobrodosao na forum! osecaj se kao kod kuce :) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Fireclaw94 1 Napisano Januar 16, 2009 U prolazu, 99 postova Lokacija: Backa Topola Prijavi odgovor kao problematičan pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bopk 1457 Napisano Januar 16, 2009 Drug član, 1967 postova Lokacija: Prokuplje Motocikl: Strom 650 xt Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodosao.Sta bre zakasnio?! Ja imam 28 god i pre 3-4 meseca sam prvi put u zivotu seo na motor i odmah ga kupio.Bas taj na koji sam prvi put i seo. Nikad nije kasno. Pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zo_lee 64 Napisano Januar 16, 2009 Svrati ponekad, 286 postova Lokacija: KULA Motocikl: Kinroad 250 Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodoshao ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
saxi 736 Napisano Januar 16, 2009 Drug član, 1737 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kilo Smor L8 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav i dobro dosao, i da nam sto pre dodje prolece Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lajavi-becejac 0 Napisano Januar 16, 2009 U prolazu, 2 postova Lokacija: Bečej Prijavi odgovor kao problematičan ...moram malko da se umesam !Anton kaze "duboko zagazio u tridesete" !!!?!?!?!?! Sta onda da ja kazem ?! Prolupao , i poludio u 50-toj , kupio V-Stroma , pa krenuo u "osvajanje sveta" ! Tek sad poceh da ostvarujem "DECACKE SNOVE" !!!! E da su meni te "TRIDESETE" !!!!!!! Ma samo napred , bajkeru , SRECNA VOZNJA !!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
KTM+A 547 Napisano Januar 16, 2009 Drug član, 1359 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav bajkeru . Nemoj da nikad kazes koliko imas godina ja sam zasao u 30te i sad kao i pre 10 god mislim da imam 20 . Imam tri kineza i kupio sam novog KTM-a da ludujem zato samo opusteno . Ako te tesi i nasi vozaci na dakru su ti vrsnjaci . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZeljaYZF 180 Napisano Januar 16, 2009 Zainteresovan, 984 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1250GSA Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
misko_kolo 1302 Napisano Januar 16, 2009 Nadrkani komšija, 1231 postova Lokacija: Đeram Motocikl: Bandit 1200S Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav Antone!! Da se mi razumemo, nije kasno dok god možeš da sediš na dva točka! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RS 132 Napisano Januar 16, 2009 Safety bike, 954 postova Lokacija: Beograd - Cerak Motocikl: nekad RS250 i AA500 Prijavi odgovor kao problematičan Zdravo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
makins 1 Napisano Januar 16, 2009 Svrati ponekad, 426 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav! Samo opušteno! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boban63 62 Napisano Januar 16, 2009 Svrati ponekad, 108 postova Lokacija: Pozarevac Motocikl: Kawasaki versys Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam debelo zagazio u cetrdesete, pa se ne bunim, dobro ti nama dosao, a za makinu se snadji.Meni je nekad bio dobar i t-14. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BOBan_skuter50cm3 0 Napisano Januar 17, 2009 U prolazu, 26 postova Lokacija: Surcin Prijavi odgovor kao problematičan POZDRAV i dobro nam došao!!!! ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Angell 15 Napisano Januar 17, 2009 Svrati ponekad, 107 postova Lokacija: BG Motocikl: GSR 600 K8 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zzz 189 Napisano Januar 17, 2009 Zainteresovan, 573 postova Lokacija: bgd Motocikl: SKUTERAŠ :) Prijavi odgovor kao problematičan Nemoj se uzbudjujes zbog tridesetih... ima nas jos kojima su se tek u tridesetim slozile kockice da opet sednemo na motor Dobrodosao Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vamp 6 Napisano Januar 17, 2009 U prolazu, 7 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav. PS. Da te utesim Ja sam zagazio u 40-te, pa sta da radim? :o Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasamajstor 54 Napisano Januar 17, 2009 Svrati ponekad, 303 postova Lokacija: Čačak Motocikl: BMW R1200ST Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kuratista 4 Napisano Januar 17, 2009 Svrati ponekad, 301 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: Africa Twin Prijavi odgovor kao problematičan POzdrav!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Micko86 0 Napisano Januar 17, 2009 U prolazu, 2 postova Lokacija: Bukin Prijavi odgovor kao problematičan Svaka cast covece,i ja sam se sada pijavio i ja sam novi clan!ovaj sajt je do jaja Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dzigs 0 Napisano Januar 17, 2009 U prolazu, 0 postova Lokacija: negotin Prijavi odgovor kao problematičan pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasasa 0 Napisano Januar 17, 2009 U prolazu, 64 postova Lokacija: sabac Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodosao i nemoj da nas zezas s tim godinama Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sinisa-Sabac 87 Napisano Januar 18, 2009 U prolazu, 69 postova Lokacija: Šabac Motocikl: KTM SMC 690 R Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
anton 0 Napisano Januar 18, 2009 Svrati ponekad, 268 postova Lokacija: backa palanka Prijavi odgovor kao problematičan malo da dodam u svom predstavljanju.motor sam naucio da vozim sa nekih desetak godina.ucio sam se na t12 koji je jos onda bio star,negde 81,proslog veka.ko bi rekao da je od onda prosao ceo vek.taj motor je 63 godiste i za divno cudo jos uvek je u voznom stanju.nije kod mene ali poklonjen je coveku koji ga i sada vozi s vremena na vreme.neunistiv motor.uredjena mu je samo jedna prepravka a to je da mu je menjac prebacen na nogu.inace su oni imali menjac na rucki,ako se neko seca.onda sam sa 14 kada sam polozio psp presao na apn4.i tako par godina.bilo je to vreme kada je apenac bio najmasovniji motor u gradu,kada su ljudi budzili te motore i pravili cuda od njih.i tako do 90tih.onda sam imao atx koji me je sluzio par godina.i to jako dobro.onda su dosla neka vremena kada sam vozio samo bicikli.negde 2000te sam malte ne na poklon dobio nekog tomosa automatika svog u delovima,starog malte ne 30 godina.doneo sam ga bukvalno u dve torbe.sastavio ga,ofarbao,i uz neke intervencije majstora vozio ga do pre dve godine.njega sam i ja poklonio i jos uvek je u voznom stanju.sledeci sam nabavio onaj postarski free.jako dobar skuter.vozio sam ga dve sezone i odlucio se za nesto vece.onda sam gledao i gledao po radnjama raznim oglasima i sajtovima i sasvim slucajno saznao od mog kolege da njegov otac ima u prodavnici pored skutera i nekih kineskih qingqi motora.otisao da pogledam i bacio se u dilemu.da li da uzmem kruzera ili nakeda,mada sam se u nakeda zaljubio,ako ne na prvi ono na drugi pogled.na kraju je koleginica resila dilemu.pitao sam je koji joj se vise svidj i molio se da glasa za nakeda.tako je i odlucila.sada mi stoji kuci i ceka lepo vreme a naravno i ja. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vlada GS 190 Napisano Januar 18, 2009 Zainteresovan, 709 postova Lokacija: Banovo Brdo - Beograd Motocikl: BMW 1200RT Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodosao druze, i pozuri sa tim polaganjem, da te na prolece ne kosta 500 evra! Novi zakon je u pripremi. Sa srecom! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...