MrD 1782 Napisano Jun 5, 2023 (promenjeno) Svrati ponekad, 226 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha Tracer 7 GT, Super Soco TC Prijavi odgovor kao problematičan Kod mog ljubimca (Yamaha Tracer 7 GT), iskustvo sa vizirom (čak i ovim većim, u GT verziji) je da on pri većim brzinama (preko 110-120 kmh) lepo štiti telo od vetra, ali ne i glavu. Da li je neko sa Tracerom (700/900/7/9) našao elegantno rešenje za zaštitu glave od vetra pri većim brzinama? Postoje razni deflektori za povećanje vizira, ali nigde nisam našao kakva su realna iskustva korisnika. Promenio Jun 5, 2023 član MrD Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vasa.93 2745 Napisano Jun 5, 2023 Drug član, 1313 postova Lokacija: Niš Motocikl: Yamaha Tracer 700 Traveler 2 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam na prethodnom primerku imao Givi povišeni vizir. Ima slika u temi, naći ću je i podeliti. A iskustvo je da tako visok vizir izgleda malo nakaradno, ali sa njim sa maltene uvek vozio sa otvorenom kacigom, koja god brzina da je bila u pitanju. Bio sam vrlo zadovoljan. Sada na ovom drugom primerku imam deflektor koji dodaje na fabrički vizir možda još nekih 12-15cm. To mi je dovoljno, mada je sa povišenim vizirom ipak bilo manje vetra. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vasa.93 2745 Napisano Jun 5, 2023 Drug član, 1313 postova Lokacija: Niš Motocikl: Yamaha Tracer 700 Traveler 2 Prijavi odgovor kao problematičan 2017 - Yamaha Tracer 700 - Strana 20 - Touring - BJBikers Forum FORUM.BJBIKERS.COM Nisam siguran da li bi isti odgovarao za 7 GT, ali sigurno da i za njega postoji alternativa ako u nosaču ima razlike. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MrD 1782 Napisano Jun 5, 2023 Svrati ponekad, 226 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha Tracer 7 GT, Super Soco TC Prijavi odgovor kao problematičan @vasa.93 Hvala. Koji si tačno vizir uzeo, i gde. Da li je to ovo (link)? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vasa.93 2745 Napisano Jun 5, 2023 Drug član, 1313 postova Lokacija: Niš Motocikl: Yamaha Tracer 700 Traveler 2 Prijavi odgovor kao problematičan Ovaj, D2130ST: MY MOTORCYCLE - YAMAHA MT-07-TRACER-16--19 - D2130ST - Givi WWW.GIVI.IT Discover the GIVI accessories that best suit your taste and your needs! Ako se ne varam, uzeo sam ga preko kolege @markone. Znam da smo komunicirali o njemu, vidim poruke i sada na Messanger-u, ali iz tih poruka ne mogu da zaključim da li je realizovano sve jer smo prešli na direktnu komunikaciju telefonom. A znam da tada nije bio dostupan kod drugih prodavaca, pa je verovatno sa njim realizovano to. Sada vidim da je dostupan i u Motolandu, kao i ovaj koji si okačio. Inače po informaciji sa Givi sajta (sa linka iznad), ovaj model je za Tracer 700. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...