Špiki86 4 Napisano Jun 1, 2023 U prolazu, 3 postova Prijavi odgovor kao problematičan Probacu da objasnim sta sam testirao pa ako neko zna da mi odgovori: dakle bio sam ubedjen da mi je crkao satic temperature jer ne mrda sa 0-le,medjutim spojio sam zicu sa senzora temperature direktno na masu i zakucava maksimum,danas sam ga prvi put vozio 10tak kilometara punog gasa i video sam da je skala malo mrdnula,moram da napomenem da je skinut termostat i da stalno vrti vodu. moje pitanje je dal je moguce da senzor temperature ne radi kako treba,ili prosto radi ali ne moze da zagreje vodu jer je vrti stalno Hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Špiki86 4 Napisano Jun 1, 2023 U prolazu, 3 postova Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Špiki86 4 Napisano Jun 1, 2023 U prolazu, 3 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ovo je test sa masom Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...