Špiki86 4 Napisano Maj 30, 2023 U prolazu, 3 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav mala pomoć,ne radi mi skala za temperaturu,žica je ispravna dakle nije u prekidu od senzora do table,kada zakačim unimer na sam senzor daje mi voltažu od 7.nesto do 7.89 pri drzanju gasa,ali skala stoji zakucana na 0,jel imao neko slican problem,ili pak nesto nalik tome hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Hertzeg 784 Napisano Maj 31, 2023 Zainteresovan, 159 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Kawasaki vulcan 1500 Prijavi odgovor kao problematičan Rado bih ti pomogao ali ja se ništa ne razumem u struju tj. elektriku. Kao laik mogu da ti predložim da skineš i rasklopiš sat, možda je u njemu problem (prljav iznutra ili možda raskačen...). Mogu da te posavetujem da prelistaš forum i podforume, teme i naći ćeš ono što ti treba. Mislim i da će ti se ovde neko javiti mada je ovo sekcija za predstavljanje novih članova. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...