Predator016 1139 Napisano Maj 28, 2023 Zainteresovan, 751 postova Lokacija: Leskovac Motocikl: Suzuki V Strom DL650 Prijavi odgovor kao problematičan Kupio bih neki polovan stariji TV, plan je da ga instaliram na verandu u toku leta. Marka, panel, tjuneri nebitni, koristio bih ga samo za streaming servise i YouTube. Dakle, jedino je vazno da je smart, moze i android i da ima wifi.Naravno, treba da bude ispravan, a velicina negde od 32 - 42 inča. Često sam na relaciji Le-Bg , pa ga mogu i preuzeti u većini gradova u Srbiji. 064 8656988 Saša Sent from my SM-A515F using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pronto 6687 Napisano Maj 28, 2023 Ne silazi, 6561 postova Lokacija: Vrmdža, Sokobanja Motocikl: konzerviran Prijavi odgovor kao problematičan Uzmi bilo koji "glupi" TV....željenih dimenzija, pa ga sam napravi na Smart(a), tako što mu priključiš neki "smart-box" sa Androidom. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Predator016 1139 Napisano Maj 28, 2023 Zainteresovan, 751 postova Lokacija: Leskovac Motocikl: Suzuki V Strom DL650 Prijavi odgovor kao problematičan Nemam lepa iskustva sa tim boksovima. Imao sam ih nekoliko i svi su zavrsili u kantu. Ne bih se vise igrao s tim. Sent from my SM-A515F using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pronto 6687 Napisano Maj 28, 2023 Ne silazi, 6561 postova Lokacija: Vrmdža, Sokobanja Motocikl: konzerviran Prijavi odgovor kao problematičan Ok...mi smo možda bolje sreće. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zlatkojov 1111 Napisano Maj 28, 2023 (promenjeno) Zlaja, 286 postova Lokacija: Beograd Motocikl: yamaha xj6 Prijavi odgovor kao problematičan Ja imam 2 mi box a preko pet godina i rade savrseno. Nosim jedan na putovanja i kacim na tv u smestaju Promenio Maj 28, 2023 član zlatkojov Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zlatkojov 1111 Napisano Maj 28, 2023 Zlaja, 286 postova Lokacija: Beograd Motocikl: yamaha xj6 Prijavi odgovor kao problematičan Jedan tv mi je smart i to noviji ali sam i na njega stavio box jer bolje radi od njegovog androida Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasha. 726 Napisano Maj 28, 2023 ., 595 postova Motocikl: yamaha xtz 750 super tenere Prijavi odgovor kao problematičan meni licno nista bez tastature i misa, kompjuter sa wifi na tv umesto nabadanja slova preko daljinskog u npr search na yt 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...