Rolle2010 480 Napisano April 20, 2010 Drug član, 1175 postova Lokacija: S. Venac - Beograd Motocikl: Maca Prijavi odgovor kao problematičan Rekla sam "diži motor", otresla zemlju i nastavila da vozim. ;D Pardon,u svakom slucaju kapa dole. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GS 249 Napisano April 20, 2010 Zainteresovan, 572 postova Lokacija: Han Pijesak ,BiH Motocikl: KTM EXC 450, Suzuki RM 125 ,Kawasaki KLX 300R ,Kawasaki KMX 125, Yamaha DT 125R Prijavi odgovor kao problematičan Veceras dosla nova masina u stalu!!! Evo par slika ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TT600 175 Napisano April 20, 2010 Zainteresovan, 525 postova Lokacija: VRSAC Motocikl: Yamaha TT 600 S , Yamaha YZ 250 Prijavi odgovor kao problematičan Cestitam, lep primerak, daj jos neki podatak o motoru Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GS 249 Napisano April 20, 2010 Zainteresovan, 572 postova Lokacija: Han Pijesak ,BiH Motocikl: KTM EXC 450, Suzuki RM 125 ,Kawasaki KLX 300R ,Kawasaki KMX 125, Yamaha DT 125R Prijavi odgovor kao problematičan Honda CR 85 ,2005god. 30 ks,motor ide nenormalno,u prve dvije brzine tesko je odrzati tocak na zemlji :-[ moram pokusati nekako da prigusim snagu ,za pocetak. Malecka ima tri godine iskustva na manjim cross motorima od 50 ccm,mislim da ce se lako snaci sa CRom ,ali za pocetak ipak treba malo manje snage. Ako neko ima neki savjet kako smanjiti snagu ,neka napise ! Ja sam planirao da probam staviti plocicu od alu lima sa manjom rupom na usis (izmedu karburatora i cilindra). Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Floyd**** 15 Napisano April 20, 2010 Drug član, 1702 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Mozda da probas da smanjis hod sibera gasa(stavis cevcicu na sajllu,izmedju sibera i poklopca,ili nesto slicno ako je drugaciji karb),da ne otvara do kraja,ali da mu ostane dovoljno snage i obrtaja Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GS 249 Napisano April 20, 2010 Zainteresovan, 572 postova Lokacija: Han Pijesak ,BiH Motocikl: KTM EXC 450, Suzuki RM 125 ,Kawasaki KLX 300R ,Kawasaki KMX 125, Yamaha DT 125R Prijavi odgovor kao problematičan Mozda da probas da smanjis hod sibera gasa(stavis cevcicu na sajllu,izmedju sibera i poklopca,ili nesto slicno ako je drugaciji karb),da ne otvara do kraja,ali da mu ostane dovoljno snage i obrtaja Razmisljao sam o tome ,ali mi se cini da to nebi bilo dovoljno ,motor ludacki vuce i iz manjih obrtaja ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Floyd**** 15 Napisano April 20, 2010 Drug član, 1702 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Sta su ti manji obrtaji za taj motor? Nekako mi je cudno da vuce iz malih obrtaja sa tom kubikazom,i tolikom snagom... Mozes pokusati smanjivati precnik na usisu,ima dosta cvaja sa takvim blokadama,a i to ti je lako napraviti pa probati... Desavalo mi se na raznim masinama da stave ljudi neke debele dihtunge,aljkavo napravljene pa kad ih jos stegnu,smanji se protok,i oseti se bas razlika... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GS 249 Napisano April 20, 2010 Zainteresovan, 572 postova Lokacija: Han Pijesak ,BiH Motocikl: KTM EXC 450, Suzuki RM 125 ,Kawasaki KLX 300R ,Kawasaki KMX 125, Yamaha DT 125R Prijavi odgovor kao problematičan Sta su ti manji obrtaji za taj motor? Nekako mi je cudno da vuce iz malih obrtaja sa tom kubikazom,i tolikom snagom... Mozes pokusati smanjivati precnik na usisu,ima dosta cvaja sa takvim blokadama,a i to ti je lako napraviti pa probati... Desavalo mi se na raznim masinama da stave ljudi neke debele dihtunge,aljkavo napravljene pa kad ih jos stegnu,smanji se protok,i oseti se bas razlika... Nisam se bas dobro izrazio,ne od manjih obrtaja ali je velika snaga dostupna i u prvoj polovini gasa pa mislim da nije dovoljna samo ta cijevcica nego mozda kombinacija nje i manjeg otvora na usisu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srbac 2391 Napisano April 20, 2010 Andragog, 4971 postova Lokacija: On off road Motocikl: BMW K25 HONDA PD05 KTM RFS Prijavi odgovor kao problematičan Dok ti smislis kako to napraviti, ona ce ga vec savladati i ukrotiti. Ogranicenje sibera je nekako najlakse a 100% ce smanjiti snagu dosta, POZDRAVVVVVVV Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Shoma 83 Napisano April 21, 2010 Zainteresovan, 534 postova Lokacija: Bač Motocikl: Yamaha XT600 2kf Prijavi odgovor kao problematičan I mi smo se u nedelju malo igrali ;D Doleteo drug Kobac50 iz Sombora pa smo iskoristili priliku da skoknemo malo do mx staze u Tovarisevu da vidimo u kakvom je stanju. Zadnja trka na toj stazi je bila pre 3-4 godine tako da je malo obrasla travom al preoracemo mi to ponovo ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blackbite 7 Napisano April 21, 2010 Drug član, 2265 postova Lokacija: Stara Pazova Prijavi odgovor kao problematičan Objasnila sam. :D Nego sta si. Ovaj kolut u nazad je slag na tortu. Doprinosi dramaticnom utisku. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hellena 60 Napisano April 21, 2010 Zainteresovan, 927 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Transalp 600V Prijavi odgovor kao problematičan Idemo za vikend ponovo, da pobedim taj zli zid Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markodjurovic 815 Napisano April 21, 2010 Drug član, 1412 postova Lokacija: Beograd/Kraljevo Motocikl: Husaberg FE 400, Honda Varadero 1000, Honda CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan zli zid , zli zid Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TT600 175 Napisano April 21, 2010 Zainteresovan, 525 postova Lokacija: VRSAC Motocikl: Yamaha TT 600 S , Yamaha YZ 250 Prijavi odgovor kao problematičan http://www.youtube.com/watch?v=V5DCZK47nBE Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GS 249 Napisano April 25, 2010 Zainteresovan, 572 postova Lokacija: Han Pijesak ,BiH Motocikl: KTM EXC 450, Suzuki RM 125 ,Kawasaki KLX 300R ,Kawasaki KMX 125, Yamaha DT 125R Prijavi odgovor kao problematičan Veceras dosla nova masina u stalu!!! Evo par slika ! Juce bila i probna voznja Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GS 249 Napisano April 25, 2010 Zainteresovan, 572 postova Lokacija: Han Pijesak ,BiH Motocikl: KTM EXC 450, Suzuki RM 125 ,Kawasaki KLX 300R ,Kawasaki KMX 125, Yamaha DT 125R Prijavi odgovor kao problematičan Danas, u pauzi izmedu dvije kise ;D pocetnicki skokovi ,za bolje treba vise znanja ili bar bolji fotograf!! ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hellena 60 Napisano April 25, 2010 Zainteresovan, 927 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Transalp 600V Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam danas imala jaku želju da pobedim onaj zid, ali smo se na putu do Sv. Glinare prosuli zbog rizle i ćelavih guma pa sam iščašila skočni zglob i koleno. Provozala sam par krugova, ali nisam mogla da forsiram. Baš mi se ne da da se osvetim Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BRACO 3313 Napisano April 25, 2010 Pobjednik motogp kladionice 4X, 5451 postova Lokacija: Sokolac RS Motocikl: s.f. fzr1000 crf450r cbr600rr shadow Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam danas imala jaku želju da pobedim onaj zid, ali smo se na putu do Sv. Glinare prosuli zbog rizle i ćelavih guma pa sam iščašila skočni zglob i koleno. Provozala sam par krugova, ali nisam mogla da forsiram. Baš mi se ne da da se osvetim Cuti botu! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BusMan 2025 Napisano April 25, 2010 Drug član, 2888 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kliks Prijavi odgovor kao problematičan Juce bila i probna voznja Bravo za ćeru !! Danas, u pauzi izmedu dvije kise ;D pocetnicki skokovi ,za bolje treba vise znanja ili bar bolji fotograf!! ;D Da, da, pocetnicki... pogotovo na drugoj fotki !! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hitman 352 Napisano April 25, 2010 - enduro sector -, 2146 postova Lokacija: Beograd Motocikl: adventure Prijavi odgovor kao problematičan Juce bila i probna voznja Bravo za ćeru !! Danas, u pauzi izmedu dvije kise ;D pocetnicki skokovi ,za bolje treba vise znanja ili bar bolji fotograf!! ;D Da, da, pocetnicki... pogotovo na drugoj fotki !! Rade, gde pobegoste .. Mi taman stigli, a vas nigde ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BusMan 2025 Napisano April 25, 2010 Drug član, 2888 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kliks Prijavi odgovor kao problematičan Hmm... ja sam otisao mnogo ranije... donecu opravdanje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano April 26, 2010 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan ja sam bio na rekreativnoj nastavi pa nisam mogao da dođem ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TT600 175 Napisano April 26, 2010 Zainteresovan, 525 postova Lokacija: VRSAC Motocikl: Yamaha TT 600 S , Yamaha YZ 250 Prijavi odgovor kao problematičan 26.04.2010 http://www.youtube.com/watch?v=ZEZJ4dliqa4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Goshke 2786 Napisano April 26, 2010 Enduro maniac, 1754 postova Lokacija: Beograd/Krupanj Motocikl: Yamaha XT660R Prijavi odgovor kao problematičan Kakav otac, jos bolji sin ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BRACO 3313 Napisano April 26, 2010 Pobjednik motogp kladionice 4X, 5451 postova Lokacija: Sokolac RS Motocikl: s.f. fzr1000 crf450r cbr600rr shadow Prijavi odgovor kao problematičan @ TT-jac kako vozis ono ...komotno bi mogao da kupis neku afriku ili gs-a ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...